Reklamelink*

Fodbold i TV

Nedenfor ser du, hvad der vises af fodbold i tv i dag, i morgen og i den kommende uge. Skulle du have lyst til at se andet end fodbold, har vi også indsat andre sportsgrene i TV-oversigten.

Fodbold i TV i dag, i morgen og i denne uge

Hvilke fodboldligaer kan du se i Danmark?

Du har mulighed for at følge alle de store ligaer i TV. Superligaen, NordicBet* Ligaen, Premier League, La Liga, Bundesligaen, 2. Bundesliga, Serie A, , Champions League, Europa League, Ligue 1 og diverse pokalturneringer bliver nemlig alle vist i TV.

Hvilke kanaler viser mest fodbold?

I Danmark har fodbolddækningen gennem de seneste sæsoner gennemgået en stor udvikling, og således er det nu muligt at se fodbold på et hav af kanaler. Som udgangspunkt er det fordelt sådan, at kanaler og ligaer følger hinanden gennem hele sæsonen, og det er derfor hurtigt og nemt at finde de forskellige kampe på TV. Enkelte kanaler viser dog mere end en liga, og flere gange kan du opleve, at flere kanaler viser den samme kamp. TV3+ og Kanal 6 konkurrerer nemlig med hinanden om Premier League-dækningen, mens både Canal 8 og 9, TV3 Sport 1 og 2 samt TV3+ viser Superligaen. Udover de nævnte kanaler viser Eurosport, Eurosport 2, Canal 7 og Kanalsport også fodbold, og listen over kanaler, der viser fodbold i TV er derfor lang. De førstnævnte kanaler er dog dem, hvor du som seer kan se mest fodbold i TV.

Kan jeg kun via TV eller også på nettet?

TV-dækningen er ikke kun begrænset til TV-skærmen, da der er fine muligheder for at se live fodbold på nettet. Stort set alle bookmakere tilbyder live streams til mange fodboldkampe hver dag, mens flere TV-kanaler ligeledes tilbyder deres kunder en mulighed for at se deres TV-pakke på mobil, tablet eller computer. Det betyder altså, at du kan se TV på mobilen, tablet eller computeren. Dine muligheder for at se fodbold er derfor ikke begrænset til TV’et.

Fodbold på TV-skærmen vs live streaming på nettet

Der findes selvfølgelig både fordele og ulemper ved at se fodbold på henholdsvis TV og via live streaming. Når du ser fodbold på TV er du begrænset og fastlåst til et bestemt område. Det er typisk din stue eller soveværelse, og du er derfor nød til at befinde dig her, hvis du vil se fodbold. Fordelen er dog, at du kan se fodbold på en stor skærm i bedste kvalitet og uden forsinkelse. Fordelen ved at live streame er, at du helt selv bestemmer, hvor du vil se fodbold. Det kan være mens, du er på farten, udenlands, på indkøb eller på familiebesøg. Ved live streaming er kvaliteten ikke altid på samme niveau som i TV, og forsinkelser på et par sekunder kan ligeledes forekomme ved live streams.

Guide til SpilXpertens oversigt med fodbold i fjernsynet

På SpilXperten finder du en komplet guide over, hvilke fodboldkampe, der vises i TV. SpilXpertens oversigt med fodbold i TV er typisk opdateret en uge frem, og det er derfor nemt at se frem i kalenderen. Oversigten viser, hvilke kampe, der vises, hvornår de vises og på hvilken kanal, de vises. Det er opstillet på en enkelt måde, så guiden er både simpel og nem at tilgå.

Hvilke dage er der typisk mest fodbold i TV?

Det siger sig selv, at der er mest gang i fodboldligaerne i weekenderne, og der derfor vises mest fodbold i TV lørdag og søndag. Fælles for alle fodboldligaer er nemlig, at der spilles ugentlige kampe, der typisk finders sted lørdag eller søndag. Flere af ligaerne kører dog fra tid til anden med dobbeltrunder eller pokalkampe, og det betyder, at der også spilles fodbold i midtugen. Det vil typisk være tirsdag, onsdag eller torsdag. Netop de tre dage vises der i højsæsonerne også Champions League og Europa League, og disse tre dage er derfor også godt besat med fodboldkampe, der vises i TV. Mandag og fredag er typisk de dage, hvor fodbolddækningen ikke er i top. Alligevel vises der en kamp eller to som udgangspunkt, og det er derfor muligt at se fodbold i TV alle ugens dage.

30-09-2014 14:33

Spil på fodbold

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
bethard
tipwin
onsidebetting