Gruppespillet ved EM i fodbold

Reklamelink*

Grupper til EM i fodboldGrupper og puljer ved EM 2020 i fodbold ligger nu klar. Hvem møder hvem? Vi giver dig overblikket her. Vi giver dig også analyser af hver pulje samt bud på favoritter og hold, der går videre til knockout-fasen. De 24 deltagende hold ved fodbold EM 2020 er først og fremmest delt ind i seks grupper med fire hold i hver. Scroll videre ned og find hele oversigten, samt gennemgang af hver enkelt gruppe, inden det går løs d. 12. juni. Så er du ikke i tvivl om hvem, hvad og hvornår!

Spil på EM i fodbold 2020

Grupperne ved EM i fodbold 2020

Grupperne er opdelt i A til F ved EM i fodbold. Se de enkelte grupper herunder, og læs vores analyser af, hvem der avancerer til knockoutfasen.

Afsnittene herunder opdateres frem mod EM-slutrunden, der starter d. 12. juni 2020.

Gruppe A: Italien, Schweiz, Tyrkiet, Wales

Værtsnationen, Frankrig, må siges at være en klar favorit til at gå videre fra Gruppe A og muligvis også gå hele vejen ved slutrunden. Ud over at være på hjemmebane, så har Frankrig også en stærk trup, hvor nævneværdige spillere som Paul Pogba, Karim Benzema, Raphael Varane og en blomstrende Antoine Griezmann indgår. Den eneste umiddelbare konkurrent til Frankrig i Gruppe A er Schweiz, der med spillere som Xherdan Shaqiri, Stephan Lichtsteiner, Gökhan Inler, og Valon Behrami kan gå hen og blive en trussel for de franske værter. Schweiz blev nummer to i deres kvalifikationsgruppe og beviste dermed også, at de har en masse at byde på, så selvom Schweiz kun kan overraske, så bliver det et rigtig spændende opgør, når de til sommer møder Frankrig. Gruppens to andre hold er Rumænien og Albanien, som bør få meget svært ved at spille sig videre fra gruppen. Det kan dog være en fordel, at ingen forventer noget af de to mandskaber, da de dermed kan spille helt frit. I kvalifikationen til EM fik Danmark blandt andet set, hvordan Albanien med en middelmådig trup og primitivt spil på overraskende vis fik kvalificeret sig til slutrunden. Albaniens defensiv er utroligt stærk, og på en god dag kan de som sådan godt hive et point ud af gruppens favoritter fra Frankrig og Schweiz. Gruppens klare taber her bør blive Rumænien, der sammen med Nordirland kvalificerede sig til slutrunden fra en forholdsvis let gruppe. Med en trup bestående af relativt ukendte navne på topniveau og svære konkurrenter i gruppen, er der stor chance for, at Rumænien vil gå hen og blive gruppe A’s bundskraber.

Kampe i gruppe A
Fredag d. 12. juni kl. 21:00: Tyrkiet - Italien (Rom, Italien) - Spil på kampen HER >>*

Lørdag d. 13. juni kl. 15:00: Wales - Schweiz (Baku, Aserbajdsjan) - Spil på kampen HER >>*

Onsdag d. 17. juni kl. 18:00: Tyrkiet - Wales (Baku, Aserbajdsjan) - Spil på kampen HER >>*

Onsdag d. 17. juni kl. 21:00: Italien - Schweiz (Rom, Italien) - Spil på kampen HER >>*

Søndag d. 21. juni kl. 18:00: Italien - Wales (Rom, Italien) - Spil på kampen HER >>*

Søndag d. 21. juni kl. 18:00: Schweiz - Tyrkiet (Baku, Aserbajdsjan) - Spil på kampen HER >>*

Gruppe B: Belgien, Danmark, Rusland, Finland

Gruppe B bliver noget af en gyser, når England og Wales tørner sammen! England må siges at være favoritter til at vinde gruppe B, men det bliver slet ikke uden modstand. Wales har et stærkt hold med profiler som Gareth Bale, Aaron Ramsey, Andy King og målmanden Wayne Hennessey og kan af den grund let blive en trussel for de engelske favoritter. Det er første gang Wales er med til en EM-slutrunde, så der er ingen tvivl om, at de vil gøre alt for at udnytte denne mulighed. England er dog stadig klare favoritter til at vinde gruppe B. England vandt deres kvalifikationsgruppe med hele 30 point, altså 10 kampe vundet og 0 nederlag! Det er noget af en præstation af det engelske landshold. Kan de gentage denne succes i slutrunden, så kan de nå meget langt. Englands trup byder på store stjerner som Wayne Rooney, Harry Kane, Raheem Sterling, Gary Cahill og Joe Hart, der alle udgør en stor trussel for de andre hold. Det er svært at pege på en reel bundskaber i gruppe B, da både Slovakiet og Rusland også kan gå hen og blive en farlig cocktail. På papiret bliver gruppe B en meget lige gruppe, og det bliver spændende, at se hvem af de fire hold, der kommer til at klare sig bedst til sommer.

Kampe i gruppe B
Lørdag d. 13. juni kl. 18:00: Danmark - Finland (København, Danmark) - Spil på kampen HER >>*

Lørdag d. 13. juni kl. 21:00: Belgien - Rusland (St. Petersborg, Rusland) - Spil på kampen HER >>*

Onsdag d. 17. juni kl. 15:00: Finland - Rusland (St. Petersborg, Rusland) - Spil på kampen HER >>*

Torsdag d. 18. juni kl. 18:00: Danmark - Belgien (København, Danmark) - Spil på kampen HER >>*

Mandag d. 22. juni kl. 21:00: Rusland - Danmark (København, Danmark) - Spil på kampen HER >>*

Mandag d. 22. juni kl. 21:00: Finland - Belgien (St. Petersborg, Rusland) - Spil på kampen HER >>*

Gruppe C: Holland, Ukraine, Østrig, Playoff-vinder

Tyskland er uden tvivl en af de største favoritter til at vinde EM titlen, og de bliver derfor efter al sandsynlighed også nummer ét i gruppe C. Tysklands trup er spækket med verdensstjerner, hvor spillere som Mario Götze, Thomas Müller, Jérome Boateng og Manuel Neuer indgår. Siden succesen ved VM i 2014 er det tyske landshold blevet udvidet med mange nye talentfulde spillere, der vil gøre alt for at bevise deres værd for den tyske landsholdtræner, Joachim Löw. Polen ligner sammen med Tyskland også en kandidat til at gå videre til slutspillet. Polen har nemlig en gulddreng ved navn Robert Lewandowski, der med sin målnæse kan få det polske landshold langt. Gruppens svageste hold må være Nordirland som overraskende gik videre fra kvalifikationen, da Grækenland smed det hele væk til sidst. Holdet består ikke af nogle nævneværdige spillere, og på trods af et godt kollektiv, så bliver de ikke den store trussel for gruppens andre hold. Ukraine, derimod, kan meget vel blive en hård omgang for både Polen og Tyskland. Ukrainerne har faktisk et udmærket landshold med profiler som Andriy Yarmolenko og Yegven Konoplyanka. Det bliver derfor spændende at se, om Ukraine kan overgå enten Polen eller Tyskland i kampen om avancement til turneringens ottendelsfinaler.

Kampe i gruppe C
Søndag d. 14. juni kl. 18:00: Østrig - TBA (Bukarest, Rumænien) - Spil på kampen HER >>*

Søndag d. 14. juni kl. 21:00: Holland - Ukraine (Amsterdam, Holland) - Spil på kampen HER >>*

Torsdag d. 18. juni kl. 15:00: Ukraine - TBA (Bukarest, Rumænien) - Spil på kampen HER >>*

Torsdag d. 18. juni kl. 21:00: Holland - Østrig (Amsterdam, Holland) - Spil på kampen HER >>*

Mandag d. 22. juni kl. 18:00: TBA - Holland (Amsterdam, Holland) - Spil på kampen HER >>*

Mandag d. 22. juni kl. 18:00: Ukraine - Østrig (Bukarest, Rumænien) - Spil på kampen HER >>*

Gruppe D: England, Kroatien, Tjekkiet, Playoff-vinder

Gruppe D ligner en virkelig spændende gruppe, der består af fire rigtig stærke hold. Selvom man umiddelbart vil se Spanien som favorit til at vinde gruppen, så får de det altså ikke nemt, når de for tredje gang i streg skal forsøge at blive europamestre. Både Tyrkiet og Tjekkiet var en del af den kvalifikationsgruppe, der var med til at slå Holland ud af dette års EM, og det siger altså ikke så lidt. Der er dog god grund til at tro, at Spanien, efter floppet ved VM i 2014, har noget at skulle bevise over for fodboldverdenen. På papiret har Spanien en utrolig skrap trup, der blandt andet består af stjernerne Diego Costa, Andrés Iniesta, Cesc Fábregas, Juan Mata, David Silva, David de Gea og Gerard Piqué. Der er derfor ingen tvivl om, at Spanien har niveauet til at nå langt, men det bliver ikke uden modstand. Kroatien kunne godt ligne en outsider i gruppe D. Holdet har flere store navne, hvor Luka Modric og Ivan Rakitic uden tvivl må siges at være holdets største stjerner. Kroatien overbeviste alle om, at de er et hold med store ambitioner, da de i deres kvalifikationsgruppe bliv nummer to – fire point efter Italien. Gruppen kan med stor sandsynlighed godt gå hen og blive meget lige. Det kan som sagt blive en utrolig tæt gruppe, da Tyrkiet og Tjekkiet på ingen måde er uden chancer for at kunne drille både Kroatien og Spanien og måske endda spille sig videre fra gruppen.

Kampe i gruppe D
Søndag d. 14. juni kl. 15:00: England - Kroatien (London, England) - Spil på kampen HER >>*

Mandag d. 15. juni kl. 15:00: TBA - Tjekkiet (Glasgow, Skotland) - Spil på kampen HER >>*

Fredag d. 19. juni kl. 18:00: Kroatien - Tjekkiet (Glasgow, Skotland) - Spil på kampen HER >>*

Fredag d. 19. juni kl. 21:00: England - TBA (London, England) - Spil på kampen HER >>*

Tirsdag d. 23. juni kl. 21:00: Tjekkiet - England (London, England) - Spil på kampen HER >>*

Tirsdag d. 23. juni kl. 21:00: Kroatien - TBA (Glasgow, Skotland) - Spil på kampen HER >>*

Gruppe E: Spanien, Polen, Sverige, Playoff-vinder

Vores naboer fra Sverige er i den grad kommet i noget af en dødsgruppe, der byder på farlige hold som Belgien og Italien. Belgien har i mange år iunderpræsteret på trods af en uhyggelig trup med en uendelig række af stjerner og talenter. Nu ligner de til gengæld et hold, der er stærkt på vej frem med spillere som Kevin de Bruyne, Eden Hazard, Vincent Kompany, Romelu Lukaku, Thibaut Courtois osv. Ja, rækken er lang, og man kunne blive ved med at nævne flere navne, hvilket også siger meget om holdets potentiale ved det forestående EM. Det belgiske landshold har en af de bedste generationer i nyere tid (The Golden Generation), og det bliver spændende at se, om de kan leve op til de høje forventninger, der er til dem. Det bliver dog ikke uden forhindringer, når Belgien skal forsøge at vinde gruppe E. Italien kan godt gå hen og blive en trussel for ”The Golden Generation”, for selvom holdet har haft svært ved at finde det samme niveau som ved EM i 2012, så går Italien ikke til dette års EM uden ambitioner. Med flere rutinerede spillere som målmanden Gianluigi Buffon, forsvarsspilleren Giorgio Chiellini, midtbanespilleren Andrea Pirlo og flere unge talenter, så kan det godt gå hen og blive en gyser i Gruppe E. Irland ligner en klar kandidat til at gå hen og tage sidstepladsen i gruppen. De har et flot kollektiv af spillere, men der skal noget af en præstation til, hvis Irland på nogen måde skal gå videre fra gruppe E. Sverige skal på ingen måde regnes ude af ligningen. De har jo ingen ringere end Zlatan Ibrahimovic i front, og han kan meget vel på egen hånd sikre Sverige resultater, der kan medvirke til videre avancement.

Kampe i Gruppe E
Mandag d. 15. juni kl. 18:00: Polen - TBA (Dublin, Irland) - Spil på kampen HER >>*

Mandag d. 15. juni kl. 21:00: Spanien - Sverige (Bilbao, Spanien) - Spil på kampen HER >>*

Fredag d. 19. juni kl. 15:00: Sverige - TBA (Dublin, Irland) - Spil på kampen HER >>*

Lørdag d. 20. juni kl. 21:00 Spanien - Polen (Bilbao, Spanien) - Spil på kampen HER >>*

Onsdag d. 24. juni kl. 18:00 TBA - Spanien (Bilbao, Spanien) - Spil på kampen HER >>*

Onsdag d. 24. juni kl. 18:00 Sverige - Polen (Dublin, Irland) - Spil på kampen HER >>*

Gruppe F: Tyskland, Frankrig, Portugal, Playoff-vinder

Gruppe F’s klare favorit er Portugal, der med stor overbevisning vandt sin kvalifikationsgruppe med kun et nederlag i otte kampe. Hvis Portugal kan tage succesen med videre til denne slutrunde, så vil de være en kæmpe trussel for alle hold. Portugiserne har flere år haft svært ved at leve op til deres potentiale, men hvis Ronaldo er på toppen, så ligner de et landshold, der kan nå langt til dette års EM. Portugals trup udgør også den hidsige forsvarspiller Pepe og profilerne Danny, William Carvalho, Tiago og Joao Moutinho, der sammen kan blive en farlig cocktail. Et andet rigtig spændende hold i gruppe F er Island. De har simpelthen overrasket alt og alle og har nu kvalificeret sig til deres første slutrunde. Det islandske landshold blev nummer to i deres gruppe – to point bag Tjekkiet. Det var især da Island i begge kvalifikationskampe vandt over Holland, at holdets potentiale for alvor kom frem i lyset. Island har et rigtig flot kollektiv af spillere, og det er især midtbanestjernen Gylfi Sigurdsson, der udgør den helt store drivkraft på holdet. Gruppe F består også af Østrig og Ungarn, og især førstnævnte kunne meget vel gøre en figur ved slutrunden. Det kræver dog store præstationer af profiler som Marko Arnautovic og David Alaba, men det er bestemt ikke umuligt. Ungarn ligner umiddelbart det svageste hold i gruppen, da truppen ikke er tunet til en slutrunde.

Kampe i gruppe F
Tirsdag d. 16. juni kl. 18:00: TBA - Portugal (Budapest, Ungarn) - Spil på kampen HER >>*

Tirsdag d. 16. juni kl. 21:00: Frankrig - Tyskland (München, Tyskland) - Spil på kampen HER >>*

Lørdag d. 20. juni kl. 15:00: TBA - Frankrig (Budapest, Ungarn) - Spil på kampen HER >>*

Lørdag d. 20. juni kl. 18:00: Portugal - Tyskland (München, Tyskland) - Spil på kampen HER >>*

Onsdag d. 24. juni kl. 21:00: Tyskland - TBA (München, Tyskland) - Spil på kampen HER >>*

Onsdag d. 24. juni kl. 21:00: Portugal - Frankrig (Budapest, Ungarn) - Spil på kampen HER >>*

Spil på EM i fodbold 2020

Gruppespil: Hvem går videre?

Her kan du se flere odds på EM-gruppespillet i 2020.

Gruppe A
Italien: 1,57 - SPIL HER >>*

Schweiz: 5,50 - SPIL HER >>*

Tyrkiet: 7,00 - SPIL HER >>*

Wales: 7,50 - SPIL HER >>*

Gruppe B
Belgien: 1,80 - SPIL HER >>*

Danmark: 3,75 - SPIL HER >>*

Rusland: 4,50 - SPIL HER >>*

Finland: 17,00 - SPIL HER >>*

Gruppe C
Holland: 1,50 - SPIL HER >>*

Ukraine: 4,50 - SPIL HER >>*

Østrig: 6,00 - SPIL HER >>*

Playoff-vinder: 26,00 - SPIL HER >>*

Gruppe D
England: 1,40 - SPIL HER >>*

Kroatien: 3,75 - SPIL HER >>*

Tjekkiet: 15,00 - SPIL HER >>*

Playoff-vinder: 21,00 - SPIL HER >>*

Gruppe E
Spanien: 1,33 - SPIL HER >>*

Polen: 7,00 - SPIL HER >>*

Sverige: 7,50 - SPIL HER >>*

Playoff-vinder: 15,00 - SPIL HER >>*

Gruppe F
Tyskland: 2,10 - SPIL HER >>*

Frankrig: 2,25 - SPIL HER >>*

Portugal: 7,00 - SPIL HER >>*

Playoff-vinder: 34,00 - SPIL HER >>*

Topscorer ved EM 2020
Harry Kane (England): 8,00 - SPIL HER >>*

Kylian Mbappe (Frankrig): 8,00 - SPIL HER >>*

Romelu Lukaku (Belgien): 10,00 - SPIL HER >>*

Cristiano Ronaldo (Portugal): 10,00 - SPIL HER >>*

Serge Gnabry (Tyskland): 12,00 - SPIL HER >>*

Antoine Griezmann (Frankrig): 12,00 - SPIL HER >>*

Raheem Sterling (England): 12,00 - SPIL HER >>*

Timo Werner (Tyskland): 12,00 - SPIL HER >>*

Robert Lewandowski (Polen): 16,00 - SPIL HER >>*

Dries Mertens (Belgien): 16,00 - SPIL HER >>*

Alvaro Morata (Spanien): 16,00 - SPIL HER >>*

Memphis Depay (Holland): 18,00 - SPIL HER >>*

---

Christian Eriksen (Danmark): 51,00 - SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 11. marts 2020 kl. 06:00.
Odds kan ændre sig.

KLIK HER* for at spille på andre kandidater til topscorertitlen + se flere odds og special på EM 2020.

Få din bonus til EM i fodbold

Reklame.

bet365
bethard
unibet
betfair
bwin
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
nordicbet
tipwin
onsidebetting