Odds på La Fleche Wallone 2020

Reklamelink*

Fleche Wallone oddsVil du spille på Fleche Wallone? På denne side dækker vi Fleche Wallone 2020 med al den info, du har brug for, når du skal oddse på den belgiske cykelsportsklassiker. Fleche Wallone er et endagsløb, der afvikles onsdag d. 30. september 2020. Vi giver dig her de bedste odds, optakt m. gennemgang af favoritterne og spilforslag til Fleche Wallone.Fleche Wallone odds

Nedenfor har vi samlet bookmakernes bedste odds på Fleche Wallone. Sektionen opdateres med odds, så snart bookmakerne har frigivet disse.

Hvem vinder La Fleche Wallone?
TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

Optakt: Favoritterne ved Fleche Wallone

I dette afsnit tager vi et kig på de største favoritter til løbssejren ved Fleche Wallone. Vi opdaterer afsnittet frem mod starten, som går onsdag d. 30. september.

Danskere ved La Fleche Wallone 2020

Her opdaterer vi med en beskrivelse af danskerne, der stiller op ved Fleche Wallone i 2020. I skrivende stund er startlisten til løbet endnu ikke frigivet.

Fleche Wallone på TV

TV2 har sikret sig rettighederne til at vise Fleche Wallone i 2020. Vi opdaterer afsnittet med konkret tidspunkt for optakt, løb og nedtakt, så snart TV2 har lagt sig fast på deres dækning.

Ruten ved Fleche Wallone: 202 km. med mål på Mur de Huy

Ardennnerklassikeren Fleche Wallone er = Mur De Huy og 2020 udgaven er ingen undtagelse. Tre gange skal rytterne passere den eksplosive stigning, hvoraf den tredje gang skal fungere som finale, hvor målstregen er at finde på toppen af den 1,3 kilometer lange stigning. Inden rytterne når så langt skal de ud på i alt en 202 kilometers lang rute, der starter i den lille belgiske by, Herve. Herfra skal rytterne gennem det bakkede landskab, Ardennerne, hvor der reelt kun er en stigning, selvom det er et kuperet terræn. Efter at have kørt omkring 110 kilometer rammer rytterne en 32 kilometer lang rundstrækning, som de i alt skal køre tre gange. På denne rundstrækning er der i alt tre kategoriserede stigninger, hvilket vil sige, at der i alt er 10 stigninger, som rytterne skal over, hvoraf tre af dem skal passeres tre gange, heriblandt Mur De Huy. Mur De Huy er blot 1,3 kilometer lang og stiger gennemsnitligt med 9,6 %. Det lyder ikke så voldsomt, men det er det. De første 400 meter er meget milde, herefter er der 400 meter med en stigning på 11 %, 100 meter med en stigning på hele 17 %, 300 meter hvor den stiger med 14 %, inden de 100 meter flader lidt ud med en stigning på 6 %. Dermed er ruten, som det næsten altid er med disse ardennerklassikere, tiltænkt de eksklusive puncheur-ryttere.

Vores vinderbud: Han vinder Fleche Wallone i 2020

Her opdateres med et vinderbud, når bookmakerne har frigivet odds på Fleche Wallone.

SpilXperten.com anbefaler: TBA - SPIL HER >>*

Bookmakerne til Fleche Wallone 2020

Herunder anbefaler vi tre bookmakere, du med fordel kan have ved hånden, når du skal spille på Fleche Wallone.

bet365*
bet365* er en af de skarpeste bookmakere, når det handler om odds på cykling. Bookmakeren er altid et besøg værd, når det drejer sig om Fleche Wallone.

KLIK HER og spil hos bet365*

Unibet*
Når du skal oddse på de store cykelløb, er det oplagt at have en konto hos Unibet*. Bookmakeren har typiske pæne vinderodds, ligesom du altid kan spille på Top 3.

KLIK HER og spil hos Unibet*

Nordicbet*
Nordicbet* er også et fint bud på en bookmaker, du med fordel kan frekventere i forbindelse med cykelløb.

KLIK HER og spil hos Nordicbet*

Jakob Fuglsang fik andenpladsen i Fleche Wallone sidste år

Det var lige ved og næsten for Jakob Fuglsang, da han kørte over målstregen som nr. 2 i den belgiske klassiker sidste år. Jakob Fuglsang angreb på det mest stejle stykke af Mur De Huy og her knækkede en stor del af feltet. Den eneste der kunne sidde med Fuglsang, var den store forhåndsfavorit, Julian Alaphilippe, som hurtigt fik kontakt til Fuglsang. De to fulgtes ad til toppen og her måtte Jakob Fuglsang strække våben, da Alaphilippe åbnede op for spurten. Jakob Fuglsang prøvede langt udefra og kørte stigningen helt rigtigt, da han ikke besidder de samme afslutningsevner som franskmanden. Julian Alaphilippe viste sig at være for stærk og danske Jakob Fuglsang måtte tage til takke med en andenplads i den prestigefyldte klassiker.

Bo Hamburger vandt i 1998

Det er småt med danske meritter ved Fleche Wallone, men Bo Hamburger og Kim Andersen satte Danmark på landkortet med triumfer i henholdsvis 1998 og 1984.

Bonus til Fleche Wallone 2020

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
tipwin
onsidebetting