Odds på Flandern Rundt 2020

Reklamelink*

Flandern Rundt oddsEr du på udkig efter odds og spiltips til Flandern Rundt? Det bringer vi til dig på denne side, hvor vi gennemgår markedets bedste Flandern Rundt odds, ligesom vi beskriver løbets fem største favoritter, danskerne og ruten. Nedenfor finder du al den info, du har brug for, når du skal spille på Flandern Rundt 2020. Kan Kasper Asgreen bytte sidste års 2. plads til en 1. plads, når løbet køres søndag d. 18. oktober?
Flandern Rundt odds

Herunder finder du bookmakernes bedste odds på Flandern Rundt. Oddsene afslører, at bookmakerne har Mathieu van der Poel som favorit til at vinde løbet.

Hvem vinder Flandern Rundt?

Mathieu van der Poel: 3,50 – SPIL HER >>*

Wout van Aert: 4,25 – SPIL HER >>*

Julian Alaphilippe: 12,00 – SPIL HER >>*

Alberto Bettiol: 19,00 – SPIL HER >>*

Kasper Asgreen: 26,00 – SPIL HER >>*

Maximilian Schachmann: 26,00 – SPIL HER >>*

Greg van Avermaet: 26,00 – SPIL HER >>*

Jasper Stuyven: 29,00 – SPIL HER >>*

Zdenek Stybar: 29,00 – SPIL HER >>*

Tiesj Benoot: 34,00 – SPIL HER >>*

Odds er senest opdateret d. 17. august 2020 kl. 08:10. Odds kan ændre sig.

KLIK HER* for at se flere odds på vindere af Flandern Rundt.

Optakt: Favoritterne ved Flandern Rundt

Vi opdaterer dette afsnit med en gennemgang af favoritterne ved Flandern Rundt, så snart startlisterne er offentliggjort.

Danskere ved Flandern Rundt 2020

Traditionelt får flere af danskerne lov at cykle med ved Flandern Rundt, og vi går selvfølgelig helt tæt på de deltagende danskere anno 2020, når vi kender startlisterne.

Flandern Rundt på TV

TV2 har sikret sig rettighederne til en række af cykelsportens klassikere i 2020, heriblandt Flandern Rundt. Vi indsætter de konkrete tidspunkter for optakt, løb og nedtakt, så snart TV2 har foretaget deres programplanlægning.

Ruten ved Flandern Rundt: 240 kilometer og brosten

2020 udgaven af Flandern Rundt bliver en lidt anderledes i forhold til de andre år. Ruten er blevet forkortet med godt og vel 27 kilometer, hvilket betyder at rytterne skal køre 240 kilometer i stedet for de 267 kilometer, som rytterne kørte sidste år. Ruten er blevet forkortet for at tage hensyn til rytterne i det meget komprimeret løbsprogram, som rytterne skal igennem, som følge af coronapausen. Ikke desto mindre skal rytterne stadig passere brostensstykker og stigninger i det belgiske landskab. Startsbyen er Antwerp, hvorfra rytterne kører sydpå mod målbyen, Oudenaarde. Når rytterne nærmer sig Oudenaarde skal de lige ud og runde den legendariske Muur van Geraardsbergen inden de stikker ind mod målområdet, hvor der venter to omgange. I de to omgange indgår de to stignigner, Paterberg og Koppenberg. Der er altså langt op til et dramatisk og taktisk cykelløb på trods af, hvor ryttere skal over i alt 17 kategoriserede stigninger.

Vores vinderbud: Han vinder Flandern Rundt i 2020

Vi giver vores bud på en løbsvinder, når bookmakerne har sat odds på Flandern Rundt.

SpilXperten.com anbefaler: TBA - SPIL HER >>*

Bookmakerne til Flandern Rundt 2020

Nedenfor finder du en række bookmakere, der er fine at have ved hånden, når du skal spille på Flandern Rundt.

bet365*
bet365* hører til blandt de mest anbefalelsesværdige, når det kommer til odds på cykling. De er gerne tidligt ude med deres oddssætning, og de har ganske fine markeder (heriblandt Vinder og H2H).

KLIK HER og spil hos bet365*

Unibet*
Unibet* er også et godt bud på en solid cykelløbsbookmaker. Kambi-bookmakeren dækker alle de store cykelløb, så den er helt sikkert et besøg værd, når Flandern Rundt kommer nærmere.

KLIK HER og spil hos Unibet*

Nordicbet*
Hos Nordicbet* kan du af og til finde en anderledes prissætning på vinderbuddene i diverse cykelløb, og derfor er det oplagt lige at få tjekket, om der er mere værdi at hente her, når Flandern løber af stablen.

KLIK HER og spil hos Nordicbet*

Kasper Asgreen lige ved og næsten i Flandern Rundt sidste år

Kasper Asgreen var lige ved og næsten i Flandern Rundt i 2019, men måtte i sidste ende nøjes med andenpladsen. Med lidt over 50 kilometer til mål kørte Kasper Asgreen afsted fra favoritfeltet og med ham var der to belgiere i form af Vanmarcke og Vandenbergh. De blev senere hentet igen og der var samling på tropperne indtil 18 kilometer før mål. Her angreb italieneren Alberto Bettiol på en stigning med brosten og han sejlede væk fra favoritfeltet. Kasper Asgreen ville også lege med og angreb senere, men det var ikke nok. I sidste ende kunne Bettiol strække hænderne over hovedet og juble over sin første sejr som professionel. Kasper Asgreen kom over målstregen et par sekunder senere, mens resten af favoritfeltet var et par sekunder efter danskeren.

Bonus til Flandern Rundt 2020

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
bet25
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
tipwin
onsidebetting