Reklame*

Final 4 odds1

I Final 4 mødes de fire tilbagværende hold i EHF Champions League-turneringen for mænd til finale-stævnet, hvor semifinaler, finale og bronzekamp spilles. Final 4 afholdes vanen tro i LANXESS Arena i Köln i Tyskland, og stævnet spilles i 2016 d. 28. og 29. maj. De fire hold, der skal deltage i Final 4-stævnet er Vive Targi Kielce, Paris Saint-Germain, THW Kiel og MVM Veszprém. Du finder herunder de bedste odds på Final 4 samt optakt og adgang til gratis live stream af kampene.

Odds på Final Four og live stream gratis

Odds på Final Four 2016

Vi har undersøgt markedet og fundet de allerbedste odds på Final Four, så du herunder kan finde frem til hvilken bookmaker, der giver det bedste odds på det, som du ønsker at spille på.

Hvem vinder EHF Champions League Final4?
Paris Saint-Germain: 2,30 - SPIL HER >>*
MVM Veszprém: 3,50 - SPIL HER >>*
THW Kiel: 4,80 - SPIL HER >>*
Vive Targi Kielce: 8,00 - SPIL HER >>*

Semifinaler – lørdag d. 28. Maj 2016
Vive Targi Kielce – Paris Saint-Germain
1: 3,45 (Betsafe*)
X: 9,00 (Bet365*)
2: 1,55 (Tipico)

THW Kiel – MVM Veszprém
1: 2,90 (888sport*)
X: 8,50 (Nordicbet*)
2: 1,76 (Bet365*)

Live stream Final 4 gratis

Det er muligt at live streame semifinaler, finalen og bronzekampen direkte fra Final Four, selvom du ikke har et TV eller en TV-pakke. Hos Bet365* tilbyder de nemlig gratis live streaming af turneringens fire afgørende kampe lørdag og søndag. Denne live streaming er 100 % lovlig, da Bet365* har betalt for rettighederne, og det eneste krav er, at du har en Bet365*-konto med minimum én krone på saldoen.

1) Gå til Bet365.dk – klik her!*

2) Log ind / opret en konto

3) Sørg for at der står minimum én krone på din saldo.

4) Vælg ”Live billeder” i topmenuen og herefter ”Håndbold”.

5) Find kampen du vil se og stream gratis

Få adgang til live streaming af Final Four nu - KLIK HER! >>

Bookmakere med odds på Final4-stævnet i Köln

Kigger vi på bookmakerne med odds på Final4-stævnet i Tyskland, så har alle naturligvis odds, men nogle er bedre end andre. Det skyldes primært udvalget af spilmuligheder og så tilbagebetalingen. Desto højere sidstnævnte er, desto bedre for dig, da du får højere odds på håndboldkampene. På den baggrund har vi fundet to bookmakere, vi anbefaler til dig.

Bet365*
Bet365* har en lang række mulige spil på stævnets kampe, hvor det blandt andet er muligt at spille på vindermargin, måltotal og meget andet. Samtidig har de højeste odds på flere af udfaldene takket være en høj tilbagebetalingsprocent.

Unibet* (100 % bonus op til 1.500 kroner)
Ligesom Bet365* har Unibet* en lang række spilmuligheder på kampene, som andre bookmakere ikke har. Udvalget er lidt mindre end hos Bet365*, men oddsene er lige så høje. En godt supplement til Bet365* og den næstbedste bookmaker til håndbold.

Danske Spil ( 100 % bonus op til 500 kroner)
Danske Spil har ligeledes et godt udvalg af spil på kampene til Final4-stævnet, og har udover de sædvanlige væddemål også en række specials. Til hver af kampene er der således en række specielle væddemål, som er udvalgt specifikt til den enkelte kamp.

Optakt til Final4 2016: Kielce, PSG, Kiel og Veszprem

De fire hold som har kvalificeret sig til Champions League-sæsonens afsluttende Final4-stævne i Köln er alle i besiddelse af spillere fra øverste hylde fra håndboldverdenen. Her følger en gennemgang af holdene og deres største profiler.

Vive Targi Kielce
Bookmakerne har ikke de store forventninger til det polske mandskab, som møder Paris Saint-Germain i semifinalen. Det polske hold har sin stamme i spillere fra hjemlandet i form af blandt andre bagspillerne Karol Bielecki og Michal Jurecki samt målmanden Slawomir Szmal. Derudover skal spillere som Julen Aguinagalde, Ivan Cupic og Uros Zorman spille op til deres bedste, hvis Vive Targi Kielce skal gøre sig forhåbninger om at vinde turneringen.

Paris Saint-Germain
Pariserne er de største favoritter til at vinde hele turneringen, og derved sikre deres første Champions League-titel. Holdet har Mikkel Hansen og Henrik Møllgaard på holdkortet sammen med flere franske stjerner som Karabatic-brødrene, Luc Abalo og Daniel Narcisse. Mikkel Hansen har spillet stærkt i Champions League-turneringen, hvor han topper listen over flest scorede mål med hele 121 scoringer.

THW Kiel
Det tyske storhold er tredobbelte EHF Champions League-mestre, men det er efterhånden nogle år siden deres seneste triumf, som var i 2011/2012-udgaven af turneringen. I dette års turnering sluttede de som nummer fire i gruppespillet efter at have tabt fem kampe, men holdet har gjort det godt i play off-kampene, hvor de har blandt andet har slået de forsvarende mestre fra FC Barcelona ud i kvartfinalen. Kiel har både Nicklas Landin og Rene Toft Hansen i truppen, men sidstnævnte må desværre sidde ude med en skade.

MVM Veszprém
Veszprem er for tredje år i træk en del af Final 4-stævnet, hvor det er blevet til en fjerde- og en andenplads i de seneste to udgaver af Champions League-turneringen. Holdets topscorer Momir Ilic er en af holdets største stjerner, og er med sine 105 mål den tredje mest scorende spiller i årets Champions League-turnering. Han skal fortsætte sin fine målform, hvis det ungarske hold skal trække sig sejrrigt ud af stævnet. Udover Ilic råder MVM Veszprém over spillere som Christian Zeitz, Laszlo Nagy og målmanden

Turneringens format
Champions League-turneringen spilles sideløbende med diverse nationale ligaer, og efter gruppespil og flere knald-eller-fald-kampe er de fire bedste hold nu fundet. Disse fire skal spille semifinaler, hvor to af holdene kvalificerer sig til finalen, som vil afgøre hvem der bliver den samlede vinder af hele Champions League-turneringen. Final4-stævnet blev en del af Champions League-turneringen i sæsonen 2009/2010 og har været en del af turneringen lige siden. Stævnet bliver altid afholdt i Köln og har i løbet af årene vokset sig gradvist større.

Final 4 i TV

Stævnets semifinaler spilles lørdag d. 28 maj klokken henholdsvis 15:15 og 18:00. TV3 Sport 2 viser begge kampe, men det er kun sene af semifinalerne, der sendes live. Du kan derfor se THW Kiel – MVM Veszprém fra klokken 17.55, mens kampen mellem Vive Targi Kielce og Paris Saint-Germain først vises klokken 19.45 – selvom det er den af seminfinalerne som bliver spillet først. Søndag d. 29 maj spilles bronzekampen klokken 15:15, mens finalen fløjtes igang klokken 18:00. Begge kampe kan ses på DR1.

Odds på Final Four og live stream gratis

Af Peter Larsen
Google+: 
28-05-2015 15:33

Odds på Final 4 hos bookmakerne

Reklame.

bet365
888sport
betfair
1
bwin
leovegas
nordicbet
3
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull
betstars