18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Udenlandske bookmakere

Hvad er en udenlandsk bookmaker, og er det lovligt at spille ved en sådan? Vi svarer på de spørgsmål, som du måtte brænde ind med i forbindelse med udenlandske bookmakere, danske licenser mm.

Hvad er en udenlandsk bookmaker?

Definitionen på en udenlandsk bookmaker er simpel: En bookmaker, der ikke har hovedsædet i Danmark. Det er fuldstændig ligegyldigt på bookmakeren er udenlandsk eller ej – det er spørgsmålet om licens, der er vigtigt. Man skelner mellem to typer at udenlandske bookmakere:

– En international bookmaker med licens i Danmark
– En bookmaker uden licens i Danmark

Spillemyndigheden udsteder danske licenser til bettingvirksomheder, der ønsker at drive forretning på det danske marked. Man kan dog ikke bare trække disse licenser i en automat. Spillemyndigheden har nemlig opstillet en lang række krav til bookmakere, der ønsker at få licens i Danmark, og overholdes disse krav ikke, bliver man altså afvist. En bookmaker, der ikke har fået dansk licens, må ikke markedsføre sig på det danske marked.

Udenlandske bookmakere uden licens er NOGO

Udenlandske bookmakere UDEN licens er ikke ulovlige – men de er helt sikkert et NOGO. For at man kan få fat i en dansk licens, skal man overholde en række sikkerhedsmæssige aspekter. Er det ikke lykkedes for en bookmaker at få licens, kan du altså ikke regne med at sikkerheden er i top, når du anvender produktet. Derfor er anbefalingen klar: Hold dig til de udenlandske bookmakere, der HAR fået licens (dem er der heldigvis mange af ?).

Disse “udenlandske” bettingsider anbefaler vi

En lang række udenlandske bettingsider har allerede fået licens til at udbyde spil i Danmark. Vi anbefaler de følgende:

bet365*
Betfair*
888sport*
bwin*
LeoVegas*
Nordicbet*
Mr. Green*
Cashpoint*
Unibet*
PokerStars Sport*
Tipwin*
ComeOn*

Hos alle de ovennævnte bookmakere, der HAR licens i Danmark, kan du få en velkomstbonus. Klik dig direkte ind til din ønskede spiludbyder for at se, hvad de pt. har på menuen. Alternativt kan du læse vores opsummering af tilbuddene HER. Vilkår gælder.

Hvorfor skal du undgå bookmakerne uden licens?

Som vi nævner tidligere i artiklen, er det væsentligste argument for at undgå bookmakere, der ikke har licens, sikkerheden. Der er ingen garanti for, at de ulicenserede bookmakere passer ordentligt på dine personlige oplysninger, og det er også langt mere sandsynligt, at du bliver udsat for scams og tvivlsom service, hvis du spiller hos bookmakere uden licens. Spillemyndighedens stillingtagen er din garanti for, at tingene foregår, som de skal.

Når du spiller ved en bookmaker med dansk licens, betaler denne bookmaker en afgift til den danske stat. Det har som konsekvens, at dine gevinster på sitet er 100 % skattefri. Det er endvidere et krav, at bookmakerens website skal være dansksproget (så er det lettere for dig at forstå reglerne), og så er der selvfølgelig krav om log-in med NemID.

→ Ved du ikke, hvilken bookmaker, du skal vælge? Vi har anmeldt dem alle, så du kan læse, hvad du har i vente, når du opretter din konto. Se vores anmeldelser HER.