18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Betting sider og bookmakere uden dansk licens

Definitionen på en udenlandsk bookmaker er simpel: En bookmaker, der ikke har hovedsædet i Danmark. Det er fuldstændig ligegyldigt, om bookmakeren er udenlandsk eller ej – det er spørgsmålet om den danske spillelicens, der er vigtigt. Denne artikel fokuserer på bookmakere uden dansk licens.

Spillemyndigheden udsteder danske licenser til bettingvirksomheder, der ønsker at drive forretning på det danske spillemarked. Man kan dog ikke bare trække disse licenser i en automat. Spillemyndigheden har nemlig opstillet en lang række krav til bookmakere, der ønsker at få licens i Danmark, og overholdes disse krav ikke, bliver man altså afvist. En bookmaker, der opererer uden dansk licens, må ikke markedsføre sig på det danske spillemarked. Derfor ser du eksempelvis ikke TV-reklamer med udenlandske bookmakere uden dansk licens, ligesom du heller ikke støder på reklamer for udenlandske bookmakere uden dansk licens her på SpilXperten.com.

Liste over bookmakere med dansk licens

 • bet365 – Væddemålskreditter op til 1.000 kr.
 • betfair – 100% bonus op til 1.000 kroner
 • bwin – Risikofrit spil op til 1000 kr
 • Cashpoint – Få op til 500 kr. i freebets
 • ComeOn! – Op til 1.000 kr. i bonus
 • LeoVegas – 100 % bonus på op til 1.000 kroner
 • Marathonbet – Freebet op til 1.000 kr.
 • Mr. Green – 100 % LIVE Cash Bet
 • bet25 – 100% ekstra bet op til 500 kr.
 • Nordicbet – 500 kroner freebet
 • PokerStars Sports
 • Tipwin – 100 % bonus på op til 800 DKK
 • Unibet – 100 % bonus på op til 1.000 kroner
 • SpreadEx – Få op til 2 x 250 kr. i bonus
 • Betinia – Få op til 1.000 kr. i bonus

Er det ulovligt at spille hos udenlandske bookmakere uden licens?

Udenlandske bookmakere UDEN licens er ikke ulovlige – men de er helt sikkert et NOGO. For at man kan få fat i en dansk licens, skal man overholde en række sikkerhedsmæssige aspekter. Er det ikke lykkedes for en bookmaker at få licens, kan du altså ikke regne med at sikkerheden er i top, når du anvender produktet. Derfor er anbefalingen klar: Hold dig til de bookmakere, der HAR fået licens i Danmark (der er heldigvis mange bookmakere med dansk licens).

Odds uden om ROFUS

I Danmark har vi et selvudelukkelsessystem, der hedder ROFUS. ROFUS er Spillemyndighedens Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere, og har du mulighed for – med NemID – at udelukke dig selv fra spil enten midlertidigt eller permanent. ROFUS virker udelukkende for dansk licenserede spiludbydere, og du kan således stadig finde odds uden om ROFUS; ved bookmakere uden dansk licens, selvom du er skrevet op i ROFUS. Dette kan vi dog på ingen måde anbefale dig, da din tilmelding til ROFUS har til formål at komme et spilleproblem til livs, og ikke at omgå den danske spillelicens og gå på opdagelse uden om ROFUS.

ROFUS login

Har du besluttet dig for at tilmelde dig ROFUS, kan du altid logge ind på ROFUS-siden og se, hvor længe din selvudelukkelse varer (hvis du har valgt en midlertidig udelukkelse).

Spilpause uden om ROFUS

Bettingsider med dansk licens giver dig i også mulighed for at tage en spilpause uden om ROFUS – selvudelukkelsesmulighederne varierer fra bookmaker til bookmaker.

Bedste udenlandske bookmakere

Når vi i dette afsnit snakker om de bedste udenlandske bookmakere, refererer vi til de bedste udenlandske bookmakere, der har dansk licens. Konkurrencen er stor på det danske marked, og derfor er det ikke lige til at kåre de bedste udenlandske bookmakere, blot ved at stikke en finger i jorden. Ved hjælp af grundig dataindsamling kårer vi dog løbende bookmakerne ved Danish Bookmaker Awards, så her kan du få en indikation på, hvilke udenlandske bettingsider (og danske bookmakere), der er gode til hvad.

Det er dog værd at bemærke, at de bedste udenlandske bookmakere i test overordnet set, ikke nødvendigvis er de bedste udenlandske bettingsider for dig. Det afhænger helt af, hvad dine præferencer er ved udenlandske bettingsider.

Udenlandske spillesider

Er det ikke kun udenlandsk betting, der interesserer dig, findes der naturligvis også udenlandske spillesider med dansk licens, som fokuserer på casino. Vi har anmeldt indtil flere udenlandske spillesider med dansk licens. Således kan du blive guidet i dit valg af udenlandske spillesider, så du finder det, der matcher dit behov. Vi vejleder dig ikke i udenlandske spillesider uden dansk licens, ligesom vi som nævnt heller ikke gøre det ift. udenlandsk betting, der ikke er licenseret i Danmark.

Hvorfor skal du undgå bookmakerne uden dansk licens?

Som vi nævner tidligere i artiklen, er det væsentligste argument for at undgå udenlandske bookmakere uden dansk licens, sikkerheden. Der er ingen garanti for, at bookmakere uden dansk licens passer ordentligt på dine personlige oplysninger, og det er også langt mere sandsynligt, at du bliver udsat for scams og tvivlsom service, hvis du spiller hos bookmakere uden dansk licens. Spillemyndighedens stillingtagen er din garanti for, at tingene foregår, som de skal.

Når du spiller ved en bookmaker med dansk licens, betaler denne bookmaker en afgift til den danske stat. Det har som konsekvens, at dine gevinster på sitet er 100 % skattefri. Det er endvidere et krav, at bookmakerens website skal være dansksproget (så er det lettere for dig at forstå reglerne), og så er der selvfølgelig krav om log-in med NemID.

→ Ved du ikke, hvilken bookmaker, du skal vælge? Vi har anmeldt bookmakere med dansk licens, så du kan læse, hvad du har i vente, når du opretter din konto hos en eller flere danske bettingsider.

Ansvarligt spil hos udenlandske bookmakere med dansk licens

Uanset om du spiller hos en udenlandsk bookmaker med dansk licens, eller hos en dansk bookmaker med dansk licens, så husk at spille ansvarligt – fremfor eksempelvis at søge muligheden for oprettelse af konto til spil uden NemID.