18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Surebetting – hvad er det?

Det lyder meget fristende med en sikker gevinst, som surebetting på engelsk betyder, men efter at have præsenteret fænomenet ”surebetting” vil vi også gøre opmærksom på de mange faldgruber, som gør surebetting til et risikabelt og ikke specielt profitabelt erhverv.

Surebetting handler ganske enkelt om at udnytte oddsforskellene hos de forskellige bookmakere (prematch såvel som ved live betting). Disse forskelle opstår oftest ved spil med to mulige udfald så som en tenniskamp eller spil på over/under antal mål i en kamp.

Møder Esbjerg og Sønderjyske hinanden i en Superliga-kamp kan det være, at der er uenighed om, hvordan oddsene skal sættes på over/under 2,5 mål i dette opgør. Det kan være, at man ved en bookmaker kan hente odds 2,10 på over 2,5 mål, mens en anden udbyder odds 2 på, at der scores under. Hurtig hovedregning siger altså, at man umuligt kan tabe penge på dette spil, og dette er kort fortalt det enkle princip for surebetting.

Der findes desuden flere programmer og hjemmesider, som forsøger at “hjælpe” ’surebetters’ til at finde deres spil, men dette kræver en stor mængde tid og i flere tilfælde penge.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Surebetting er fyldt med faldgruber

Ligeså enkelt som det lyder, ligeså mange faldgruber er der dog forbundet med denne form for betting. For det første vil gevinsten ved disse surebets ofte være ganske små og marginale, hvilket kan være i omegnen af 1-2 %. Dette kræver naturligvis nogle enorme indsatser for at tjene få penge, hvorfor en indsats på 10.000 kr. kun vil ryste få hundrede kroner af sig.

Og her er det første problem. Skulle du få succes med surebetting, så er bookmakerne ikke sene til at skride til handling og limitere dine konti, hvorfor det pludselig kun kan være muligt at sætte fx 300 kr. per spil. Dette vil løbende ske hos flere bookies, og til sidst vil dine muligheder for indsatser være så små, at indtjeningen vil være meget begrænset!

En ligeså stor trussel, hvis ikke større, er risikoen for ændring af oddset. Spotter du et surebet kan du løbe ind i det problem, at alt imens du spiller det ene udfald hos en bookmaker, så er det modsatte udfald pludselig faldet hos den anden bookmaker, hvor du skulle have spillet. Derfor kan man ende op med en ubehagelig stor indsats på et væddemål, som man intet ved om, og som muligvis ikke engang indeholder værdi. Ellers må du spille til det næstbedste odds på nettet og risikere, at du taber penge lige meget udfaldet.

3 gode grunde til at droppe surebetting

– Dine gevinster vil være meget små
– Bookmakerne vil limitere dine konti, når de finder ud, af du praktiserer surebetting og konsekvent går efter “skæve” odds.
– Du vil hurtigt finde det besværligt at rykke store beløb rundt fra bookmaker til bookmaker, og det kan ligeledes betyde flere gebyr, du er nødt til at betale.

Gå tilbage til FAQ