18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Single bet

Hvis man ikke har det store kendskab til odds, er hovedreglen, at man skal spille så få kampe som muligt – gerne single bet. Det glemmer de fleste, for man vil jo helst ramme så højt et samlet odds som muligt, men jo flere kampe der vælges, jo mindre bliver værdien i spillet. Du kan læse om begrebet “betvalue” i et andet FAQ-svar, men lad os tage et klassisk eksempel:

Bookmakerne har en tilbagebetalingsprocent, der ligger omkring de 90% på hver kamp. Hvis du ikke er klogere end bookmakeren, hvilket de færreste spillere er, vil du i længden, hvis du spiller én kamp hver gang, cirka ende med at få 90% af dit indskud retur. Hvis du over 100 spil sætter 100 kroner per spil, vil du have spillet for 10.000 kroner, men kun fået de 9.000 kroner igen.

Det afsløres af navnet, hvad et single spil er, men for mane alt tvivl til jorden er et single spil en kupon med kun et spil på. Spiller du på mere end en kamp er der tale om multispil, som alt efter antallet af væddemål og kampe vil have en anden betegnelse – fx en double eller triple.

Single spil udregner

Decimal
Brøkdel
Each way
Indsats
kr
# Odds Each way Udfald
1
/

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

Derfor skal du spille singler

Hvis du, som de fleste gør, spiller tre kampe ad gangen, vil værdien falde ret drastisk. Regnestykket hedder 0,900,900,90, hvilket giver 0,729. Det betyder, at du i det lange løb i gennemsnit kun vil vinde cirka 73% af din indsats tilbage. Grunden er simpelthen, at bookmakeren naturligvis har til hensigt at tjene penge, så der er en 10%-vindermargen, når der sættes odds med udgangspunkt i en tilbagebetalingsprocent på 90. Du mister således værdi for hver kamp du kombiner, og i stedet for at vinde 9.000 kroner som i førnævnte tilfælde, vil du nu over 100 spil kun vinde 7.200 kroner. Altså kan det slet ikke betale sig at spille flere kampe ad gangen, hvis du ikke har sat dig så grundigt ind i en fodboldrække, at du er meget klogere end bookmakeren herpå.

3 gode grunde til kun at spille på én kamp af gangen

1) Højere sikkerhed og derfor flere vundne spil
2) Større værdi og samtidig nemmere at bestemme værdien i dine spil
3) Bedre mulighed for at holde regnskab med dine spil

Må man spille kombispil?

Kan det være en fordel at spille kombispil og hvornår kan det i så fald betale sig at vælge flere kampe på samme kupon? Hvis der er værdi i alle de kampe du vælger, er der som sådan ikke noget i vejen for at spille mange kampe sammen i stedet for single bet. Her bliver det mere et temperamentspørgsmål om, hvilket odds du egentlig ønsker at spille på.

De fleste gamblere synes f.eks. ikke, at tre kampe til 1,10 (samlet 1,33) er så fedt at spille på, for du skal ramme rigtigt cirka 80% af gangene for at få overskud i længden. Andre synes, at det er ganske sjovt, idet man så vinder de fleste gange. Hvis der er værdi i de tre kampe er der ikke noget i vejen for at spille dem, men de fleste vil forsøge at finde en fjerde kamp til måske odds 1,50, hvor der er også er værdi, og så er vi pludselig på odds 2,00. Det behager de fleste, idet vi så kun skal ramme lidt mere end halvdelen af kuponerne med dette odds, for at det giver overskud i længden.

Man kan også vælge at spille tre kampe til odds tre på samme kupon. Den giver odds 27, og måske vurderer du, at der cirka er 5% for at den går hjem. Så er der fin værdi. Mange vil dog vælge at spille kampene hver for sig, for så går det lige op, hvis bare én af kampene går hjem, og der er overskud ved to rigtige. Værdien er den samme, uanset hvad du gør her, så det er kun et spørgsmål om temperament.

Alt i alt kan det altså ikke betale sig at spille flere kampe, hvis du ikke er rigtig skarp, mens det ikke gør nogen forskel om du spiller én eller flere kampe ad gangen, hvis du mener at der er værdi i alle tegn.

Gå tilbage til FAQ