18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Online betting

Online betting har udviklet sig til at være danskernes foretrukne mulighed, når det kommer til odds på sportsbegivenheder – og det er der en god grund til. Mulighederne ved online betting er nemlig mange flere end dem, du får, når du går ned i kiosken. På denne side viser vi dig, hvordan online betting adskiller sig fra fysisk betting på gaden.

Hvad er online betting?

Langt de fleste danske spillesider har for længst tilpasset deres produkt til den stigende popularitet, som online betting nyder i disse år. I 2019 udgjorde onlinespil hele 54 procent af det samlede spilmarked (tal fra Spillemyndigheden), og det er ikke tilfældigt. Mulighederne er mange flere, og produktet er langt lettere tilgængeligt online end i kiosken. Online betting dækker, som navnet antyder, over muligheden for at placere væddemål, hvor du ikke er fysisk til stede (f.eks. via computer, mobil, tablet, etc.).

Hvem udbyder online betting i 2022?

Stort set samtlige bookmakere, der har licens til at udbyde spil i Danmark, udbyder online betting i 2022. Se et udpluk af udbyderne herunder:

bet365

Nordicbet

Unibet

betfair

bwin

bet25

LeoVegas

betfair exchange*

ComeOn

888sport

Mr. Green

Tipwin

Onsidebetting

PokerStars Sport

Cashpoint

Er det sikkert at bette online?

Det korte svar er ”Ja”. Det er sikkert at spille online hos danske udbydere, fordi disse skal leve op til en række krav, som de danske spillemyndigheder har bestemt. Kravene er udarbejdet for at sikre brugernes sikkerhed, og selvom det kan virke omstændigt, at du skal verificere dine konti med NemID, så er der altså en grund til det.

På SpilXperten.com har vi et stort fokus på ansvarligt spil, og derfor er det vigtigt for os at pointere, at der er hjælp at hente, hvis spillet tager en uhensigtsmæssig drejning. Hjælpen kan nås her: Selvudelukkelse via ROFUS.nu. Stopspillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Hvilke muligheder giver online betting?

Indledningvis nævnte vi, at online betting efterlader spillerne med langt flere muligheder end offline betting, og den væsentligste forskel er selvfølgelig antallet af tilgængelige markeder. Der er simpelthen en langt større pulje af begivenheder og markeder at spille på, når du spiller online. Navigationen er også mærkbart nemmere, da du hos de fleste kan søge begivenhederne frem og derved let danne dig et overblik, ligesom livebetting-produktet fungerer noget mere optimalt online, hvor du kan følge med i oddsudviklingen sekund for sekund.

Populære funktioner som Byg væddemål og Luk væddemål knytter sig til betting online

Kender du ”Byg væddemål” og ”Luk væddemål”? Hvis ikke, skyldes det formentlig, at du er en af dem, der sætter størstedelen af dine spil i kiosken. Online har funktionerne for længst vundet indpas.

”Byg væddemål” er funktionen, der tillader dig at vælge en række spilobjekter fra den samme begivenhed. F.eks. kan du vælge at tilføje både Kampvinder, Over/under mål, Antal hjørnespark, Målscorer, Kort til spiller etc. til SAMME kupon, hvis du føler, at du har luret et kampforløb fuldstændigt – og gerne vil have et højere odds end, hvad du kan få, når du ”bare” spiller kampresultatet.

”Luk væddemål” er funktionen, der gør det muligt for dig at afslutte dit væddemål, INDEN begivenhederne er færdigafviklede. Vil du gerne sikre en tidlig gevinst, kan du gøre det. Vil du gerne gardere dig mod et fuldstændigt tab, hvis kampene ikke går din vej, kan du gøre det. Du kan løbende følge med i, hvor meget bookmakeren vil give dig, hvis du vælger at lukke dit væddemål. Bemærk også, at det i 2022 er muligt at lukke kuponer delvist, hvis du f.eks. gerne vil hjemtage noget af din gevinst til en lavere pris end max. – mens du lader resten køre i håbet om den helt store gevinst.

Online betting er kommet for at blive

Fordi tendensen er, at flere og flere spiller online i stedet for i kiosken, kan man også godt regne med, at online betting er kommet for at blive. Det er her, bookmakerne løbende investerer, så det bliver mere attraktivt for dig at vælge lige netop deres løsning. Fordi konkurrencen om spillernes gunst er stor på det danske online betting-marked, vil vi formentlig se, at der kommer flere og flere spændende funktionaliteter til i de kommende år, så bookmakerne kan adskille sig fra hinanden.

Gå til vores anmeldelse af danske bookmakere