18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Derfor er NEMID / digital signatur besværligt (udgået)

NEMID udgået

Når du skal oprette en konto hos en dansk bookmaker, kræver loven i dag, at du verificerer dig med NEMID. Den del kan vi ikke hjælpe dig af med; processen er lavet for din skyld, det er et spørgsmål om sikkerhed. Efterfølgende, når du HAR oprettet og verificeret din konto, har du dog mulighed for at logge ind hos bookmakerne uden at anvende NEM ID. Hos alle nye bookmakere, er det et krav, at man verificerer sig og logger ind med MitID nu. Hvis ikke, skulle du overveje, om denne bookmaker er seriøs.

Sådan undgår du NEM ID, når du vil oddse

Hvis du er træt af at bruge NEM ID, når du skal oddse, er måden at undgå det på ganske enkel. Hvis du spiller via bookmakernes apps på mobilen, skal du nemlig bare logge ind med det brugernavn og den adgangskode, du selv har valgt. På mobilen kan du spille på præcis det samme, som du kan på hjemmesiden, og så kan du tilmed have den med på stadion, badeværelset og hvor du ellers bevæger dig hen.

Bookmakere med apps og mobilsider til betting

Via linket her, kan du se en liste over bookmakerne med dansk licens. Klikker du dig ind på de enkelte anmeldelelser af bookmakerne, finder du en sektion dedikeret til udbyderens mobile produkt/app. Sådan kan du finde ud af, om bookmakeren har en app, der gør det muligt for dig at logge ind uden at anvende NEM ID hver gang.

Historien om NEM ID

NEM ID blev taget i brug i 2010 i Danmark, hvor det skulle fungere som fælles log ind og digital signatur til netbank, SKAT og borgernes kontakt til det offentlige på internettet. Da Spilleloven trådte i kraft 1. januar 2012, betød det samtidig, at bookmakerne nu blev pålagt, at deres brugere skulle logge ind på deres hjemmeside via NEM ID.

NEMID blev lukket ned i 2023. Nu skal du bruge MitID i stedet.

Gå tilbage til FAQ