18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Dagens triple

Dagens triple er et koncept, der refererer til den form for kombinationsspil, hvor man foretager tre væddemål på én kupon, og hvor samtlige tre væddemål skal gå hjem, før der er gevinst. En klassisk triple kan være med vilkårlige valg til kuponen, hvorimod dagens triple, som navnet antyder, har som præmis, at de tre væddemål alle skal afvikles samme dag.

Spil Dagens triple som systemspil

I indledningen har vi beskrevet, hvordan den klassiske udgave af Dagens triple ser ud. Det er imidlertid også muligt at spille triplen som et systemspil, hvor du blot behøver at ramme 2 af dine 3 valg til kuponen – en såkaldt Trixie. Når du spiller på denne måde, foretager du i alt fire væddemål (3 x double + 1 x triple) og får på den måde et sikkerhedsnet, hvis du skulle misse en enkelt.

Dagens triple på SpilXperten

På SpilXperten anbefaler vi som udgangspunkt, at man spiller single-væddemål (altså ét væddemål pr. kupon), og at man følger vores eksperters spilforslag. Disse spilforslag er gratis at tilgå, ligesom alt andet indhold på SpilXperten. Er du imidlertid mere risikovillig, så står det dig naturligvis frit for at kombinere eksperternes valg og f.eks. lave en Dagens triple, en daglig firling eller noget helt tredje.

OBS. Leder du efter den boostede LeoVegas triple? Vi havde i længere tid et samarbejde med LeoVegas, hvor vil lavede en triple på baggrund af eksperternes valg i SpilXpoden, som bookmakeren derefter skruede op for oddset på. Det samarbejde er på pause for nu, men du har som nævnt rigeligt med mulighed for at lave din egen udgave af Dagens triple; ved at sammensætte eksperternes spilforslag, eventuelt ved også at inddrage Dagens Spil.

Tre væddemål fra Leander

Navnkundige Benjamin Leander udkommer tre gange om ugen med sine luringer på SpilXperten, og i hver af artiklerne er der tre spilforslag. Disse kan naturligvis sammensættes til en triple – men der er dog ingen garanti for, at valgene afvikles samme dag som en Dagens triple. Regnskab føres separat for de tre typer af spilforslag og kan findes HER.