18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Hvad er odds sammenligning?

Efter spilleloven blev ændret i 2012 har mange nye bookmakere fået licens i Danmark. Det har gjort det svært at orientere sig i det store spiludvalg fra bookmaker til bookmaker. Heldigvis eksisterer der flere hjemmesider, hvor det er muligt at sammenligne odds på forskellige sportsbegivenheder, hvilket gør det lettere at finde de bedste odds sider og de bedste odds til din specifikke kamp – på relativ kort tid.

Odds sammenligning handler om at finde det bedste odds og dermed den største gevinst, når man som spiller laver et væddemål. Hvis man eksempelvis har besluttet sig for at spille X i en kamp mellem Barcelona og Real Madrid, kan man sammenligne de forskellige bookmakeres odds og altså finde det bedste af slagsen. Dermed sikrer man sig den størst mulige gevinst, hvis væddemålet skulle gå hjem.

Prøv en af vores yndlings-bookmakere, bet365:

bet365
  • Bonuskode MAXSPIL
  • Nem ind- og udbetaling
  • Stort udvalg af odds
Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365.

Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men ændrer ikke beløbet på nogen måde.

Ulemper ved at sammenligne odds

Der eksisterer grundlæggende ikke nogen ulemper ved at sammenligne odds. Man skal dog have for øje, at det kan være en smule misvisende at benytte sig af en hjemmeside, der sammenligner odds. Det er nemlig ikke altid, at oddsene er opdaterede, og samtidig har hjemmesiderne der udbyder odds sammenligning ikke alle bookmakere med.

bet365: Høje odds, stort spiludvalg og liveodds døgnet rundt – SPIL HER!*

Hjemmesider til odds sammenligning

Som nævnt findes der flere forskellige sider, hvor det er muligt at sammenligne odds på forskellige sportsbegivenheder. Forneden har vi opstillet de tre tre bedste, så du har mulighed for at benytte dem, hvis du skulle have lyst.

Oddsportal.com
Oddsportal beskæftiger sig med stort set alle sportsgrene. Som gratis kontoindehaver er det muligt at til- og fravælge bookmakere, som man har/ikke har brug for at se odds fra. Det fremmer overskueligheden, og det er blot en af mange funktioner, der er med til at lette processen for dig. Mulighederne er mange hos Oddsportal, og det er vores foretrukne side til odds sammenligning.

Betbrain.dk
Har også ret ret bredt udvalg af sportsgrene, som det er muligt at finde odds fra de forskellige bookmakere på. Derudover er siden også tilgængelig på dansk. Betbrain er en anelse mere uoverskuelig end Oddsportal, og selvom du finder stort set samme funktioner på de to sider, sikrer en højere brugervenlighed 1. pladsen til Oddsportal.

Oddscomparison.com
Oddscomparison har ikke et helt ligeså stort udbud af bookmakere på de forskellige kampe og begivenheder, men er til gengæld helt med, når det kommer til sportsgrene, hvor man kan sammenligne odds. Oddscamparison får derfor også en anbefaling herfra.

bet365: Høje odds, stort spiludvalg og liveodds døgnet rundt – SPIL HER!*

Bookmakere med høje odds

Når man snakker om odds sammenligning, taler man ofte også om tilbagebetalingsprocenten hos den enkelte bookmakere. Tilbagebetalingsprocenten skal forstås som den procentdel bookmakeren gennemsnitligt betaler tilbage til dens spillere. Til dig, som ikke har tiden eller overskuddet til altid at sammenligne odds og kigge på tilbagebetalingsprocenter, er her de fem bookmakere med de højeste odds:

bet365

Er kendt for høje odds såvel som et stort spiludvalg, gode muligheder for live betting samt live streaming. Bet365 er bookmakeren, der henvender sig til alle typer af spillere, og med høje standarder hele vejen rundt, skal du overveje at oprette dig, hvis du ikke allerede er kunde. For alle nye kunder tilbydes en velkomstbonus.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Unibet

Er ligesom Bet365 et af de største brands indenfor bookmakere. Har ligeledes et flot spiludvalg, mulighed for live streaming og høje odds. Her er noget for enhver smag, og hos Unibet finder du altid noget at spille på. De mange spiltyper er det største argument, og du finder med garanti noget at spille hos.

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Du skal indbetale minimum 40 kr. 100% bonus op til 1000 kr. Skal omsættes 8x på sport indenfor 60 dage. Gælder kun nye kunder. 18+. Regler og vilkår gælder. Stopspillet.dk. Selvudeluk via ROFUS.nu. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Nordicbet

Hører til blandt markedets bedste bookmakere, hvad angår høje odds, stort spiludvalg og generel god service. Hos Nordicbet har du en bookmaker, der ofte udbyder spil, som ikke kan findes andre steder. Over hele linjen bliver du mødt af et velfungerende produkt.

Den nye bonus vil være en freebet bonus, hvor spillere får et 500 kr. freebet, første gang de laver et 500 kr. sportsbet | Gælder kun nye spillere og første bet. Gyldigt i 60 dage efter oprettelse. Freebet udløses, hvis bet indsatsen er min. 500 kr. til min. odds 1.80 | Freebet indsats udbetales ikke. Potentielle gevinster udbetales uden omsætningskrav | Gældende regler og vilkår findes på kampagner.nordicbet.dk/betting-bonus | Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk | Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+ Alle regler og vilkår

Cashpoint

Er en bookmaker, der ikke ofte bliver nævnt. Det skyldes blandt andet, at Cashpoint på flere områder ikke kan måle sig med de øvrige bookmakere. Hvad angår høje odds, udmærker Cashpoint sig dog ofte, og du må derfor ikke overse denne bookmaker. Når du skal sammenligne odds, vil du på de store fodboldligaer opdage, at Cashpoint tit er med helt fremme. Alle nye kunder bliver mødt af en bonus på 1.000 kroner.

Betfair

Udover at have flot spiludvalg og høje odds er Betfair også kendt for deres gode velkomstbonus, der kan lokke spillere til. Der venter således en bonus for alle nye spillere, og den kan frit bruges på både Betfair Sportsbook og Betfair Spillebørs. Muligheder er mange, og det vil du hurtigt opdage som kunde hos denne bookmaker.

Få 100 kroner i odds bonus hos Betfair
  • Eksklusivt til nye spillere. Min. overførsel 100 kr. Indbetaling og bonus skal gennemspilles 8 gange. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.95. Bonus er gyldig i 90 dage. Klik for fulde vilkår og betingelser.
For nye spillere. Spil min. 100 kr. på sport og få 100 kr. i bonus. Min. odds 1,50. Bonus gælder 90 dage. Vilkår gælder. Alle regler og vilkår

Gå tilbage til FAQ