18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Odds fiduser

Som better er man altid på udkig efter de bedste spil. De spil kan betegnes som odds fiduser, hvilket navnet også ligger op til. Det kan være svært selv at skulle finde odds fiduserne og vide, hvornår man har fundet en fidus i forhold til et knapt så godt spil. Med denne guide gennemgår vi, hvad odds fiduser er, hvad fordelene ved fiduserne, gode råd og ikke mindst, hvor du skal lede efter fiduserne til odds.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Startbonus: Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365. Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Registrering påkrævet. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Hvad er odds fiduser?

Odds fiduser er spil, der skiller sig ud fra mængden – forstået på den gode måde. Odds fiduser er altså de spil, hvor du som spiller, har en stor fordel over for bookmakeren. Det kan være, du har viden om et spil, som bookmakeren ikke har, og du dermed har større sandsynlighed for at vinde. Med andre ord er odds fiduser altså de allerbedste spil, du kan finde som better. Det giver derfor også sig selv, at fiduser ikke er noget, man finder hver dag. Fiduserne dukker dog op hyppigt og er attraktive for alle spillere.

Fordele ved fiduser til odds

Hvis du er på udkig efter odds fiduser, kan det være en rigtig god idé at kigge efter dem på forskellige odds sider. Altså hos andre eksperter, der har sat sig ind i en bestemt sportsgren eller liga. Det vil være en stor fordel for dig, da du så sparer en masse tid, eftersom du ikke selv behøver at lede efter odds fiduserne. Stort set alle steder er det både let og enkelt at følge eksperterne, der kommer med odds fiduserne. Med så mange dygtige eksperter rundt omkring på nettet, vil du i længden kunne sikre et større overskud. Der er selvfølgelig ingen garantier, og selvom odds fiduser ofte er rigtig gode spil, er det ikke ensbetydende med overskud. Du kan dog vælge og vrage mellem alle dem, du finder.

Gode råd om at følge fiduser

Skulle du risikere at få spillet et par odds fiduser, der viser sig ikke at gå hjem, er det vigtigt, du ikke går i panik. Husk på, at lige meget hvor meget du end vil det, er det ikke muligt at vinde på hvert spil. Derfor er det en rigtig god idé at følge odds fiduser fra en bestemt ekspert flere end blot to-tre gange, da du på den måde er sikker på at undgå varians. Af samme årsag kan det også være et klogt træk, hvis du kun følger fiduser på nettet på begivenheder og sportsgrene, du selv har kendskab til. På den måde er du sikker på altid at finde de bedste odds fiduser og risikerer ikke at spille på spil, hvor fidusen i virkeligheden ikke er ret stor. Med disse råd i baghovedet, er du nu klar til at gå på jagt efter gode odds.

Fiduser til odds på SpilXperten

Hos SpilXperten kan du finde daglige odds fiduser, og derfor er SpilXperten helt klart et besøg værd. Hos SpilXperten leverer flere dygtige eksperter daglige odds fiduser, og her finder du odds fiduser på alt lige fra fodbold til kampsport. Er du på udkig efter odds fiduser, kan SpilXperten derfor klart anbefales.

18+. Regler og vilkår gælder*. Spil ansvarligt. ROFUS.nu. StopSpillet.dk.

Gå tilbage til FAQ