18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Morgendoublen

Morgendoublen var et spilsystem, der som andre spilsystemer havde til formål at skabe en strøm af penge fra bookmakeren direkte ind på systemspillerens bankbog. Dette søgtes opnået ved, at en spilekspert hver morgen udvalgte to kampe hos bookmaker, der kombineret skulle give en potentiel gevinst på odds 2,00 eller højere. Denne double spillede Morgendoublens brugere efter en et nærmere bestemt indsatsmønster, der beskrives nedenfor.

Princippet bag

Årsagen til at oddset samlet skulle være 2,00 eller højere var, at tidligere dages eventuelle tab skulle vindes hjem igen.
Gik Morgendoublen ikke hjem mandag, tabte spillerne naturligvis indsatsen i første omgang – for eksempel 10 kr. Tirsdag skulle mandagens tab så vindes hjem igen, hvorfor indsatsen om tirsdagen fordobledes til 20 kr. spillet til odds 2,00 eller højere. Hvis vi antager, at tirsdagens kupon på 20 kr. går hjem til odds 2,10 ville gevinsten naturligvis være 42 kr. og overskuddet ville være 42 kr. – 20 kr. (tirsdagens indsats) – 10 kr. (mandagens indsats) = 12 kr. Så snart Morgendoublen ramte, startede systemet forfra med grundindsatsen på for eksempel 10 kr.

Når Morgendoublen ramte, ville overskuddet altid være indsatsen på dag 1, grundindsatsen, plus den del af gevinsten, der stammer fra de to sidste decimaler i det gevinstgivende odds – i ovennævnte eksempel 0,10 svarende til 2 kr. ved en indsats på 20 kr.

Antager vi, at tirsdagens kupon derimod også kiksede, ville det tabte beløb være oppe på 30 kr., som, efter princippet om at fordoble indsatsen ved tab, skulle hentes hjem ved at spille 40 kr. (tirsdagens indsats x2) om onsdagen til odds 2,00 eller højere. Ramte doublen heller ikke onsdag, fordobledes indsatsen atter om torsdagen til 80 kr. og så videre de efterfølgende dage. Lige indtil doublen ramte, og gevinsten kunne hæves, eller alternativt til spillerens bankbog var tømt for yderligere indsatser.

Trin for trin: Sådan fungerer det

1) Du spiller 10 kroner på odds 2,xx og taber
2) Du spiller 20 kroner på odds 2,xx og taber
3) Du spiller 40 kroner på odds 2,xx og taber
4) Du spiller 800 kroner på odds 2,xx og vinder
5) Du starter forfra og spiller 10 kroner på odds 2,xx

Prøv Morgendoublen hos bet365 – KLIK HER!*

Inspireret af Martingale

Morgendoublen var utvivlsomt inspireret af Martingale-spilsystemet. Et spilsystem, der kan spores så langt tilbage som til 1800-tallets franske kasinoer, hvor det fandt anvendelse af de spillelystne gæster og hurtigt vandt popularitet på begge sider af spillebordene. I sin reneste form går Martingale-spilsystemet ud på at spille et hvilket som helst væddemål, hvor gevinsten er pengene dobbelt igen, hvorfor man, som beskrevet ovenfor, ved altid at fordoble indsatsen ved tab, vinder alle tidligere tab tilbage + opnår et overskud svarende til grundindsatsen.

Martingale-spilsystemet kan således finde samme anvendelse ved spil som plat og krone eller spil på roulettens rød/sort eller lige/ulige, som ved sportsspil på odds på 2,00 eller højere. Efter Martingale-spilsystemets princip var der således intet til hinder for, at Morgendoublen ikke lige så vel kunne have været ”Morgensinglen” med en enkelt kamp på odds 2,00 eller derover, ligesom der teoretisk set kunne være spillet en kupon med tre kampe eller flere – uden at spilsystemet ville fravige væsentligt fra Martingale-spilsystemets princip.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

Var Morgendoublen et rent pengetræ?

Det gjorde spilsystemet i sidste ende heller ikke, for selvom Morgendoublen er inspireret af det århundreder gamle Martingale-spilsystem, så var Morgendoublen ikke en risikofri indtjeningskilde. Der er kort sagt væsentlige forskelle på Martingale-spilsystemets teoretiske verden og virkelighedens verden.

For det første kræver Martingale-spilsystemet, at den der spiller det bogstaveligt talt skal have absolut uendelige penge. Så snart der er en begrænsning af spillerens midler, vil Martingale-spilsystemet på et tidspunkt kollapse, uanset om spilleren end skulle have milliarder af kroner til rådighed. Selv den uskyldige 10-krone skal nemlig ikke fordobles mange gange, inden koldsveden vil ramme selv den største gambler.

En velvalgt double til odds 2,00 eller mere, måske 2,20, vil sjældent have væsentligt højere chance for at gå hjem end 50 % – sammenligneligt med situationen ved plat og krone – og i mange tilfældige vil doublen sågar have væsentligt under 50 % gevinstchance. Indsatssystemet ved blot en 10-krone hedder: 10, 20, 40, 80, 160, 320, 640, 1.280, 2.560, 5.120 kr. og så videre, lige til der rammes.

Tabes doublen på 640 kr., det vil sige doublen rammer ikke i en uge – vil systemspilleren allerede i ugens løb have tabt 1.270 kr. i jagten på godt og vel 10 kr., alt afhængigt af oddsets størrelse. Er man en hyggespiller, som spiller for 10 kr. ved grundindsatsen, vil allerede dette tab være langt fra den hyggelige spiloplevelse, som efterspørges. Har systemspilleren derimod spillet 100 kr. som grundindsats, ville en mindre stime af tabte doubler i en uge betyde, at systemspilleren allerede har tabt 12.700 kr., og så er der for alvor mange penge at skulle jage på en ny risikofyldt double.

Bliver endnu et tab resultatet, vil det allerede begynde at knække de fleste gambleres spilleøkonomi i jagten på den beskedne gevinst svarende til igrundndsatsen på dag 1.
Alle, der har spillet Oddset længe, vil nok nikke genkende til at have oplevet en rigtig skidt uge, hvor alt bare har været lige ved og næsten. Ved en gevinstchance på 50 % pr. dag vil sandsynligheden for netop ikke at ramme noget i en uge da også være knap et procent (!), og således vil det være scenarie, man som Morgendouble-spiller vil skulle indstille sig på at opleve. Om end sandsynlighederne er små, vil de tabte beløb statistisk set blive endog langt højere end de ovennævnte engang imellem, og medmindre man altså bogstaveligt talt har uendelige penge, som ingen har, så vil selv milliardæren før eller siden skulle slå sparegrisen i stykker og sætte alt på et bræt.

Når systemspilleren drives ud til at skulle placere de helt store beløb, vil han sågar også kunne opleve, at bookmakerne af risikomæssige hensyn end ikke vil tillade ham at sætte så store beløb på et spil, hvilket er en selvstændig udfordring for Martingale-spilsystemet.

Det er alt i alt tydeligt, at det at spille Morgendoublen ikke kun begrænses af spillerens økonomi, men også af de store psykiske ubekvemmeligheder, der ligger i at spille store for store beløb, man aldrig ellers ville spille for på én kupon.

Morgendoublen og Martingale-spilsystemet ruinerer således ikke kun systemspillerens økonomi før eller siden, men ødelægger også den sjove spilleoplevelse til fordel for en evig jagt efter at genvinde tidligere tabte beløb ind igen.

Gå tilbage til FAQ