18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Moneybookers – hvad er det?

Moneybookers er kort fortalt en online tegnebog – også kaldet en e-wallet – hvor du kan have dine penge til at stå, ligesom du kan overføre til og fra din bankkonto. Vigtigst er det dog, at Moneybookers kan bruges til at overføre til og trække ud fra langt størstedelen af bookmakerne i dag. Dets udbredelse er næsten på højde med kreditkortet, når det kommer til mulighederne for at anvende det med hensyn til gambling.

Moneybookers’ funktion er ganske enkelt at opbevare dine penge, ligesom den kan spare dig for et hav af indbetalings- og udbetalingsgebyrer, som nogle bookmakere trækker fra din konto, når du ønsker at anvende dit kreditkort. Bookmakerne lader derimod indbetalinger med Moneybookers være gebyrfrie, ligesom langt størstedelen udbetaler dine gevinster gratis til din Moneybookers-konto. Endnu en grund til at benytte sig af Moneybookers er, at du ikke kommer til at have dine kreditkortsoplysninger til at stå utallige steder på nettet. Dette er i og for sig ikke noget problem, men for mange er det rart at vide, at det er samlet et sted.

Moneybookers sikkerhed er god

Og hvad så med sikkerheden hos sådan en e-wallet? At have sine penge stående hos Moneybookers er mindst ligeså sikkert, som at have dem stående hos en bookmaker. For at kunne benytte din Moneybookers fuldt ud uden begrænsninger, er det nødvendigt at verificere din konto med oplysninger fra din bankkonto, kreditkort samt bopælsadresse. Dette er med til at sikre mod svindel, ligesom indbetalinger til Moneybookers understøttes af ’Verified by Visa’. Du kan ligeledes være sikker på, at dine oplysninger opbevares fortroligt og krypteret. Dermed er du faktisk på nogle punkter sikret endnu bedre, end du er hos bookmakerne, da din identitet skal bekræftes overfor Moneybookers, inden du rigtig kan komme i gang. Du kan dog overføre cirka 7500 kroner helt uden begrænsninger og krav, inden Moneybookers vil have yderligere informationer. Altså kan du fint teste deres produkt, inden du begynder at benytte dem fuldt ud.

Indbetalinger til Moneybookers kan ske med både kreditkort og bankoverførsel. Bemærk her, at bankoverførsler gennemføres inden for 2-5 hverdage og er gratis, mens overførsel med kreditkort koster 1,9 % af beløbet, men til gengæld indsættes med det samme.

NB! Vælger du at indsætte penge med din Moneybookers via en bookmaker, men der ikke er nok penge til rådighed på din Moneybookers-konto, bliver du automatisk ført til en side, hvor du kan indbetale med dit kreditkort gennem Moneybookers – her tages der ingen gebyrer og pengene går direkte ind hos bookmakeren.

Opret dig hos Moneybookers med vores hjælp

1. Opret en konto gratis hos Moneybookers: Moneybookers

2. Verificer din Moneybookers-konto med kreditkort, bankkonto og adresse. Så er du bedst sikret og kan udnytte kontoen fuldt ud.

3. Indsæt penge på din Moneybookers-konto via kreditkort, bankkonto eller en af de andre muligheder.

4. Du er nu klar til at bruge din Moneybookers-konto, som giver dig muligheden for at overføre og udbetale penge til og fra bookmakerne samt din bankkonto.

Gå tilbage til FAQ