18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

MobilePay betting

Inden længe forventes det, at MobilePay betting bliver introduceret i Danmark. Det betyder, at du kan benytte den populære betalingsløsning, når du skal overføre penge til og fra dine konti hos bookmakerne.

Inden længe forventes det, at MobilePay betting bliver introduceret i Danmark. Det betyder, at du kan benytte den populære betalingsløsning, når du skal overføre penge til og fra dine konti hos bookmakerne.

Hvor mange MobilePay bookmakere, der vil være tilgængelige, er ikke helt til at spå om, men vi forventer, at der vil være masser af MobilePay betting muligheder inden længe. I denne artikel ser vi nærmere på MobilePay betting og hvordan det præcist kommer til at fungere, samt hvad du kan forvente dig af den nye betalingsmulighed hos en MobilePay bookmaker.

MobilePay bookmaker – nyt betalingsmiddel

Er du på jagt efter en MobilePay bookmaker, er du havnet det rigtige sted. Lige nu venter vi stadig på, at funktionen bliver frigivet, men vi opdaterer naturligvis siden, så snart det er muligt at indbetale hos bookmakerne via MobilePay.

Når man tager appens popularitet i Danmark i betragtning, er det svært ikke at forestille sig, at de fleste bookmakere i Danmark vil åbne for MobilePay bookmaker overførsler. Når MobilePay betting bliver muligt hos de mange bookmakere i Danmark, vil det fungere nemt og hurtigt at overføre penge til og fra dine konti hos bookmakerne.

Det fungerer således, at du går til den samme side, som du plejer, når du foretager ind- og udbetalinger. Her skal du vælge, hvor mange penge du ønsker at overføre, og dernæst skal du ganske enkelt vælge MobilePay som betalingsmiddel.

Når du har valgt MobilePay som din ønskede betaling, åbnes MobilePay appen automatisk på din telefon. Her vil du få at vide, at der er en anmodning om at overføre penge til din bookmakerkonto, og det eneste du skal gøre, er at swipe til højre for at bekræfte overførslen. Derefter vil pengene være til rådighed på din konto med det samme. Det kunne ikke være meget nemmere at overføre penge med en MobilePay bookmaker.

MobilePay odds – indbetaling fra mobilen

Med MobilePay betting som en ny betalingsmulighed hos bookmakerne kan du nemt og hurtigt indbetale penge fra mobilen. Det fungerer helt på samme måde som, når du plejer at overføre penge via MobilePay på din mobil, og det er lige så hurtigt som, når du overfører penge til vennerne.

Desuden vil der ikke være nogen gebyrer på dine MobilePay betting overførsler, så det bliver altså utroligt nemt og hurtigt at benytte som betalingsløsning.

Når du benytter MobilePay hos bookmakerne, har du dermed også masser af muligheder for MobilePay odds. Du kan nemlig indbetale penge hurtigt og derefter dykke ned i bookmakernes store udvalg af odds. Så hvis du lige har fundet et odds, som du bare skal nå at spille hurtigt, kan du hurtigt indbetale penge via MobilePay og nå at fange dit MobilePay odds.

Indbetal hurtigt og nemt med MobilePay

Med MobilePay betting bliver det endnu nemmere og hurtigere at overføre penge til dine konti hos bookmakerne. Det eneste du skal gøre, er at finde din smartphone frem og åbne din MobilePay bookmaker app.

Dernæst skal du selvfølgelig logge ind på din konto og gå til siden, hvor du kan indbetale penge. Her skal du bare vælge MobilePay som din betalingsløsning, og derefter kan du nemt og hurtigt bekræfte din overførsel via MobilePay appen. Hele processen er utroligt enkel, nem og hurtig, så du kan hurtigt nå at fange gode MobilePay odds, når du hurtigt kan foretage indbetalinger.

På nuværende tidspunkt venter vi i spænding på, at bookmakerne åbner for MobilePay betting. Vi forventer, at mange bookmakere i den danske branche snart giver grønt lys.

Vi glæder os til, at MobilePay betting bliver muligt hos bookmakerne, for vi kan varmt anbefale det som betalingsløsning, når du skal overføre penge.