18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Målscorer regler

Det hører til sjældenhederne, at en fodboldkamp aflyses eller afbrydes før tid. Det er dog alligevel en ting, du skal være vis om, for hvad der sker egentlig med dine odds? Hvad sker der, hvis en kamp afbrydes efter den spiller, du har oddset til at score, allerede har scoret? Bookmakerne afgør dine væddemål efter forskellige grundlag, og det kan snyde.

Bookmakernes regler for spil på målscorer

Vi er gået alle bookmakerne i sømmene og undersøgt deres målscorer regler. Der tolkes nemlig efter forskellige regler, og det skal du være opmærksom på. Kommer du i tvivl i fremtiden, så husk på denne artikel.

bet365

Alle odds er baseret på 90 minutter, medmindre andet er angivet. Det er inklusiv tillægstid, men ikke forlænget spilletid, straffesparkskonkurrence, Silver eller Golden Goal.

Alle kampe, der afbrydes, før der er spillet 90 minutter er ugyldige, undtagen hvis væddemålet har fundet sted. For eksempel vil væddemål på første målscorer være gyldigt, hvis det har fundet sted, da kampen blev afbrudt.

Væddemål på spillere, som ikke kommer på banen, eller som kommer på banen, når det første mål er scoret, erklæres for ugyldige. Alle, der deltager i en kamp, betragtes som deltagere i forbindelse med sidste målscorer.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

NordicBet

Hos Nordicbet skal der spilles 80 minutter, før et væddemål gælder. Men hvis der er afgjort noget indenfor disse 80 minutter, står væddemålene. Det vil sige, at hvis en kamp bliver afbrudt, men første eller sidste målscorer er afgjort, gælder væddemålet hos Nordicbet. Er der ikke afgjort noget, sættes alle andre væddemål til odds 1,00. Hvis en kamp bliver helt aflyst, udbetales alle væddemål.

Den nye bonus vil være en freebet bonus, hvor spillere får et 500 kr. freebet, første gang de laver et 500 kr. sportsbet | Gælder kun nye spillere og første bet. Gyldigt i 60 dage efter oprettelse. Freebet udløses, hvis bet indsatsen er min. 500 kr. til min. odds 1.80 | Freebet indsats udbetales ikke. Potentielle gevinster udbetales uden omsætningskrav | Gældende regler og vilkår findes på kampagner.nordicbet.dk/betting-bonus | Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk | Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+ Alle regler og vilkår

888sport

888sport kører med, at 90 % af kampen skal være spillet færdig. Altså, gælder det ved fodbold, at der skal være spillet 81 minutter, før et væddemål står ved magt.

Første målscorer – væddemålet henviser til en specifik spiller som den første målscorer enten inden for en specifik tidsramme af eventen (f.eks. ”Første mål i kampen” eller ”Første mål i 2. halvleg”), eller som første målscorer for sit hold (f.eks. ”Første målscorer for Hold X”). Indsatser vil blive refunderet for spillere, der ikke tager del i kampen eller kommer ind på banen, efter det første mål er blevet scoret. Selvmål gælder ikke for afgørelse af dette tilbud. Hvis målet, væddemålet henviser til, anses som et selvmål, anses den næste spiller, der scorer et mål, der ikke er et selvmål og som overholder væddemålets parametre, som det vindende udfald. Hvis ingen mål (eller ingen yderligere mål) scores, der ikke er selvmål og opfylder væddemålets parametre, anses alle væddemål som tabte.

Skulle kampen/eventen blive opgivet efter 90% er afsluttet, vil afgørelsen blive baseret på den aktuelle stilling på tidspunktet, hvor kampen/eventen blev stoppet.

Betfair

Hos Betfair ryster man ikke på hånden: Hvis en kamp starter, men senere afbrydes eller udsættes, og Betfair mener, at den ikke vil være færdig inden kl. 23.59 (lokal tid) på den planlagte startdato, er alle markeder ugyldige, undtagen betingelsesløst afgjorte markeder, medmindre Betfair har kendskab til, at kampen er blevet ændret til at blive spillet inden for tre dage efter den oprindelige startdato. Hvis Betfair har kendskab til, at kampen vil blive spillet inden for tre dage, og kampen spilles inden for de tre dage, vil alle spil være gældende, undtagen hvis kampen genoptages fra begyndelsen. Hvis kampen starter forfra vil alle spil der er matchet, inden markedet gik live, være gældende. Spil, der er placeret i live-spil er ugyldige. Dog vil spil, der er placeret på live-markeder, som ubetinget er afgjort, være gældende.

Få 100 kroner i odds bonus hos Betfair
  • Eksklusivt til nye spillere. Min. overførsel 100 kr. Indbetaling og bonus skal gennemspilles 8 gange. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.95. Bonus er gyldig i 90 dage. Klik for fulde vilkår og betingelser.
For nye spillere. Spil min. 100 kr. på sport og få 100 kr. i bonus. Min. odds 1,50. Bonus gælder 90 dage. Vilkår gælder. Alle regler og vilkår

bwin

Hvis kamp bliver afbrudt inden halvleg, vil alle væddemål blive erklæret ugyldige, medmindre de er afgjort, f. eks første målscorer. Afbrydes en kamp og genoptages mere end en time efter, er væddemålene ugyldige hos bwin. Dermed udbetales alt til odds 1,00.

18+ l Regler & vilkår gælder | Kun nye spillere | Indbetal min. 100 kr. | Få et risikofrit spil svarende til indbetalingen (op til 1000kr.) | Få din indsats som et FreeBet, hvis du taber | Gyldigt 7 dage fra indbetaling | Spil ansvarligt | Udeluk dig via| Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk | Selvudelukkelse: rofus.nu | Alle regler og vilkår

Cashpoint

Hvis en kamp erklæres ugyldig, så får man hele beløbet tilbage, altså til odds 1,00, som vi har set ved flere af de andre bookmakere. Hvis kampe bliver afbrudt, og der ikke spilles en ny indenfor to dage, eller der bliver erklæret en vinder umiddelbart efter slutfløjt, er væddemålene ugyldige. Medmindre man har spillet på et halvlegsresultat eller første målscorer, som er gået hjem. Lad os sige, at Real Madrid-FC Barcelona afbrydes efter 36 minutter ved stillingen 1-0 til Barcelona på mål af Lionel Messi. Her får man så sine penge på bettet ”Lionel Messi Første Målscorer”.

Unibet

Der er meget klare regler hos Unibet, som vil have en aflyst eller afbrudt kamp i gang inden for 36 timer. Hvis det sker, er er alle væddemål gyldige. Hvis der kommer en beslutning inden for 36 timer, om at kampen skal flyttes, er væddemålene også gyldige, da der er taget en beslutning indenfor halvanden dag. I tilfælde af at en kamp, der endnu ikke er startet, flyttes mere end 36 timer, eller kampen startede, men det officielle resultat ikke kunne blive erklæret indenfor 36 timer, vil væddemålene blive erklæret ugyldige. Dette gælder altså også første Målscorer og andre spil.

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Du skal indbetale minimum 40 kr. 100% bonus op til 1000 kr. Skal omsættes 8x på sport indenfor 60 dage. Gælder kun nye kunder. 18+. Regler og vilkår gælder. Stopspillet.dk. Selvudeluk via ROFUS.nu. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

Her skal du oddse på målscorer-spil

Det er egentligt meget nemt, for alle har de samme regler. Hvis en kamp afbrydes, men første målscorer kan erklæres, står det ved. Der er dog visse bookmakere, der kræver, at kampene skal afgøres eller spilles inden for et vis tidsrum, som strækker sig fra 36 timer til 72 timer. Vi har fundet de tre bedste bookmakere, som ikke har for mange restriktioner.

bet365
Alle væddemålskal afgøres indefor 90 minutter, medmindre andet er angivet. Hvis en kamp afbrydes, og første målscorer er fundet, står væddemålet. Ingen tidsramme.

Nordicbet
Hos Nordicbet skal der spilles 80 minutter, før et væddemål står, medmindre det er afgjort, når kampen af en eller anden grund ikke gennemføres. Ingen tidsramme.

Gå tilbage til FAQ