18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Cash out / Luk væddemål

Flere og flere bookmakere har indført muligheden for at lukke væddemålet, inden kampen eller begivenheden er afsluttet. Det vil altså sige, at man som spiller har mulighed for at lukke væddemålet før tid, dog med en mindre gevinst, end hvis man lod kampen eller begivenheden slutte.

Prøv “Luk væddemål” / Cash-out hos bet365 – PRØV HER!*

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder
SpilXperten anbefaler
 • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Nye kunder hos bet365 kan modtage et matchet beløb i væddemålskreditter på op til 1.000 kr., når du opretter en konto og foretager en kvalificerende indbetaling på 50 kr. eller mere. Opret en konto, foretag en kvalificerende indbetaling på 50 kr.\ *eller mere, og gør krav på tilbuddet for at få et matchet beløb i væddemålskreditter, op til et maksimum på 1.000 kr.*. Væddemålskreditter tilgængelige for brug efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Kun tilgængeligt for nye kunder. Oprettelse kræves. Krav om min. indbetaling. Returbeløb er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Bonuskoden MAXSPIL kan benyttes i løbet af registrering, men beløbet ændres ikke på nogen måde. Regler, tidsbegrænsninger og undtagelser gælder.* Alle regler og vilkår

Hvad er Cash out / Luk væddemål?

Cash Out giver spillere mulighed for at lukke sit single- eller multispil, mens kampene er i gang. Hvis man eksempelvis har lavet et prematch spil på, at Danmark slår Albanien i fodbold, har man altså muligheden for at lukke dit væddemål før tid. Dette kan komme til gavn, hvis Danmark eksempelvis fører 1-0, men Albanien har det spillemæssige overtag på banen og har presset Danmark i bund. Det er altså muligt at lukke dit væddemål i løbet af kampen, dog til et mindre odds end man i første omgang fik. Størrelsen af det nye odds afhænger af, hvor lang tid der er spillet, og hvordan kampen hidtil er forløbet.

Bookmakere med Cash out / Luk væddemål

Mange bookmakere giver spillerne muligheden for at benytte cash out/luk væddemål, og det er således en feature, der er kommet for at blive. Kært barn har mange navne, og derfor vil du også opleve, at den samme funktion hedder noget forskelligt alt efter, hvilken bookmaker, du spiller hos. Se bare tabellen herunder.

BookmakerNavn på lukke-funktion
bet365*Luk Væddemålet
Unibet*Unibet Cash Out
betfair*Cash Out
bwin*Cash Out
LeoVegas*Cash Out
Mr. Green*Cash Out

bet365

En af de største bookmakere med flest brugere. bet365 er kendt for sit enorme spiludvalg og sine høje odds. Derudover er bet365 en af de bookmakere, der giver mulighed for at lukke væddemålet, før diverse kampe på ens kupon er afsluttet. I den forbindelse udbydes også live streaming, der gør det muligt at følge en hel række kampe live, mens man spiller på dem. Endvidere tilbyder bet365 en velkomstbonus til nye brugere.

Afprøv funktionen hos bet365 – KLIK HER!*

betfair

betfair er kendt for sine flotte velkomstkampagner, et bredt spiludvalg og gode muligheder for live betting. Det er ligeledes muligt for dig at bruge luk væddemål hos betfair, hvilket giver en ekstra dimension til deres live betting. Her kaldes featuren for ”Cash Out” men fungerer på samme måde som hos bet365. Det er desværre ikke muligt at bruge Cash Out på alle sportsbegivenheder. Grundlæggende holder betfair sig til fodbold og andre større sportsbegivenheder, når det kommer til muligheden for at benytte Cash Out-funktionen. Det er dog både muligt at benytte Cash Out på både Sportsbook såvel som Spillebørs, hvilket er et stort plus.

Få 100 kroner i odds bonus hos Betfair
 • Eksklusivt til nye spillere. Min. overførsel 100 kr. Indbetaling og bonus skal gennemspilles 8 gange. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.95. Bonus er gyldig i 90 dage. Klik for fulde vilkår og betingelser.
For nye spillere. Spil min. 100 kr. på sport og få 100 kr. i bonus. Min. odds 1,50. Bonus gælder 90 dage. Vilkår gælder. Alle regler og vilkår

Unibet

Unibet har også deres eget begreb, når det kommer til muligheden for at kunne lukke et væddemål inden kampenes afslutning. Det kaldes Cash In og fungerer på samme måde som hos både betfair og bet365. Til gengæld kan funktionen hos Unibet kun bruges i forbindelse med livespil, og derved skiller Unibet sig ud fra de andre to. Udover Cash In featuren er der her tale om en bookmaker med en række gode egenskaber som blandt andet et bredt spiludvalg, gode muligheder for liveodds og en flot hjemmeside. Unibet tilbyder en 100 % velkomstbonus på op til 1.000 kroner til nye spillere.

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Du skal indbetale minimum 40 kr. 100% bonus op til 1000 kr. Skal omsættes 8x på sport indenfor 60 dage. Gælder kun nye kunder. 18+. Regler og vilkår gælder. Stopspillet.dk. Selvudeluk via ROFUS.nu. Spil ansvarligt. Alle regler og vilkår

bwin

Efter nogle år væk fra det danske marked er det igen muligt for danske kunder at spille hos bwin. Høje odds, stort udvalg af spilvarianter – også live – samt en velfungerende mobilversion er nogle af de få punkter, der primært tiltrækker opmærksomhed. Som en ny ting tilbyder bwin nu alle kunder at lukke ens væddemål før slutfløjt, og det understreger, at kundernes ønsker og behov kommer i første række. Funktionen går under betegnelsen Cash Out.

18+ l Regler & vilkår gælder | Kun nye spillere | Indbetal min. 100 kr. | Få et risikofrit spil svarende til indbetalingen (op til 1000kr.) | Få din indsats som et FreeBet, hvis du taber | Gyldigt 7 dage fra indbetaling | Spil ansvarligt | Udeluk dig via| Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk | Selvudelukkelse: rofus.nu | Alle regler og vilkår

LeoVegas

LeoVegas har naturligvis også gjort det muligt for dig at hjemtage dine eventuelle gevinster, allerede inden din kupon er afgjort. Hos LeoVegas hedder funktionen Cash out, og vores oplevelse er, at det fungerer, som det skal.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Mr. Green

Mr. Green er også kommet med på bølgen og her kan du også vælge, at benytte deres “Cash-out” funktion når dit spil er i gang.

Spil for 100 kr og få 100 kroner kontant
18+ | Kun for nye spillere | Indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. i kontanter | Ved spil på sport, er der min. odds på 2,00 og kontanter krediteres når spil er afgjort | Spil med omtanke | Regler og vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet.dk: 70222825 | Udeluk dig via Rofus.nu Alle regler og vilkår

Hvad får bookmakerne ud af det?

Udover det føromtalte overskud, som spiludbyderne får ved denne feature, skabes der også et godt forhold til kunderne, som efter alt at dømme er yderst tilfredse med det nye tiltag. Spiludbyderne får også skabt en form for image hos kunderne. Dette image består i, at bookmakerne er opfindsomme og nytænkende, hvilket kan trække nye brugere til.

Fordele ved at lukke væddemål

Luk væddemål kan være en fordel for spillerne, da det er muligt at følge den pågældende sportsbegivenhed live imens. På den måde kan man se, hvilket hold eller hvilken spiller, der spiller bedst og har mest overskud. I den forbindelse har spillerne fuldstændig samme muligheder som bookmakeren, i modsætning til prematch spil, hvor bookmakeren har en fordel i form af bedre forberedelse, mere statistik, større viden og så videre. Det vil altså i de fleste tilfælde udelukkende være kampens forløb, der er afgørende for, om et væddemål bliver lukket. Derudover har spillerne som har flere kampe på samme kupon mulighed for at lukke et væddemål efter eksempelvis tre af fem kampe er afsluttet og er gået hjem. Spillerne kan derfor undgå bekymringen for at tabe hele kuponen på gulvet og tage en del af gevinsten hjem, inden de to sidste kampe er afsluttet.

Måder hvor luk væddemål-funktionen kan være brugbar

Eksempel 1: Det kan hjælpe med at redde kuponen

 • Du kan bruge funktionen, hvis dine hold er tæt på at tabe
 • Spiller du multikuponer, og alle pånær dit sidste valg er gået hjem, kan du bruge funktionen til at hjemtage en gevinst tidligt
 • Konkret eksempel: Du har allerede ramt Brøndby-sejr, FCK-sejr og FCM-sejr, men du mangler OB-sejr. OB går til pause med 0-0 mod AaB, og du vil gerne sikre dig en gevinst, så du lukker kuponen før tid.

Eksempel 2: Du kan bruge funktionen på single-spil

 • Ligesom funktionen kan være gunstig på multikuponer, kan den være det samme på single-kuponer
 • Forestil dig en situation, hvor du har spillet Sevilla-sejr mod Real Madrid, og Sevilla er foran 2-0 ved pausen. Du har dog på fornemmelsen, at Real Madrid kommer stærkt tilbage, og derfor vælger du at lukke dit væddemål på et tidspunkt, hvor kampudviklingen har efterladt dig med en fin gevinst.

Ulemper ved at lukke væddemål

 • Den helt klare ulempe består i, at den gevinst man kan hive ud ved brug af cash out ikke er så stor, som man kunne ønske sig. Selvom det i første omgang er tillokkende at lukke væddemålet i løbet af spillet, er det altid i bookmakerens bedste interesse, at spillerne benytter sig af featuren.
 • En af ulemperne er, at man som spiller ofte ikke får favorable odds ved at lukke et væddemål før tid. Selvom det kan være rart at lukke et væddemål før tid og vinde en del af gevinsten, giver denne feature en større økonomisk gevinst for bookmakerne end for spillerne, på grund af de odds der gives for at lukke et væddemål tidligt.
 • Det er altid bookmakeren, der bestemmer, hvornår funktionen er til rådighed.
 • Det er risiko for, at du foretager handlinger, fordi du er bange for at tabe gevinster.

En populær feature

At lukke et væddemål er blevet populært hos mange spillere, da man herigennem undgår den bekymring, der meget let kan opstå, hvis holdet eller spilleren man har spillet på, har det svært i løbet af kampen/begivenheden. Derudover vil mange af spillerne også føle, at det er sjovere at følge ens kamp live, da man kan lege ekspert og lukke et væddemål, hvis man har en følelse af, at kampen går i den forkerte retning i forhold til det pågældende væddemål.

Gå tilbage til FAQ