18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Hvordan fungerer “Luk væddemål” i praksis?

Flere og flere bookmakere har indført muligheden for at lukke væddemålet, inden kampen eller begivenheden er afsluttet. Det vil altså sige, at man som spiller har mulighed for at lukke væddemålet før tid, dog med en mindre gevinst, end hvis man lod kampen eller begivenheden slutte.

Prøv “Luk væddemål” / Cash-out hos bet365 – PRØV HER!*

Hvis man har lavet et prematch odds på, at Danmark slår Albanien i fodbold, har man altså muligheden for at lukke væddemålet før tid. Dette kan komme til gavn, hvis Danmark eksempelvis fører 1-0, men Albanien har det spillemæssige overtag på banen og har presset Danmark i bund. Det er altså muligt at lukke væddemålet i løbet af kampen, dog til et mindre odds end man i første omgang fik. Størrelsen af det nye odds afhænger af, hvor lang tid der er spillet, og hvordan kampen hidtil er forløbet.

Væddemålskreditter op til 1.000 kr. for nye kunder hos bet365
SpilXperten anbefaler
  • 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudelukkelse via rofus.dk|
Min. indbetaling 50 kr. Væddemålskreditter kan bruges efter afgørelse af væddemål til værdien af kvalificerende indbetaling. Undtagelser for min. odds/væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter. Tidsbegrænsninger og regler gælder. Alle regler og vilkår

Fordele ved at lukke væddemål

Muligheden for at lukke væddemålet kan være en fordel for spillere, da det er muligt at følge den pågældende sportsbegivenhed live imens. På den måde kan man se, hvilket hold eller hvilken spiller, der spiller bedst og har mest overskud. I den forbindelse har spillerne fuldstændig samme muligheder som bookmakeren, i modsætning til prematch odds, hvor bookmakeren har en fordel i form af bedre forberedelse, mere statistik, større viden og så videre. Det vil altså i de fleste tilfælde udelukkende være kampens forløb, der er afgørende for, om væddemålet bliver lukket. Derudover har spillere som har flere kampe på samme kupon mulighed for at lukke væddemålet efter eksempelvis tre af fem kampe er afsluttet og er gået hjem. Spilleren kan derfor undgå angsten for at tabe hele kuponen på gulvet og tage en del af gevinsten hjem, inden de to sidste kampe er afsluttet.

Ulemper ved at lukke væddemål

En af ulemperne er, at man som spiller ofte ikke får favorable odds ved at lukke væddemålet før tid. Selvom det kan være rart at lukke væddemålet før tid og vinde en del af gevinsten, giver denne feature en større økonomisk gevinst for bookmakerne end for spillerne, på grund af de odds der gives for at lukke væddemålet tidligt.

En populær feature

At lukke væddemålet er blevet populært hos mange spillere, da man herigennem undgår den angst der meget let kan opstå, hvis holdet eller spilleren man har spillet på, har det svært i løbet af kampen/begivenheden. Derudover vil mange spillere også føle, at det er sjovere at følge ens kamp live, da man kan lege ekspert og lukke væddemålet, hvis man har en følelse af, at kampen går i den forkerte retning i forhold til væddemålet.

Hvad får bookmakerne ud af det?

Udover det føromtalte overskud, som bookmakerne får ved denne feature, skabes der også et godt forhold til kunderne, som efter alt at dømme er yderst tilfredse med det nye tiltag. Bookmakerne får også skabt en form for image hos kunderne. Dette image består i, at bookmakerne er opfindsomme og nytænkende, hvilket kan trække nye brugere til.

Luk væddemålet hos disse bookmakere

Hvis du er interesseret i at kunne lukke væddemålet i løbet af kampene på din kupon, kan du oprette en konto hos følgende bookmakere:

bet365

En af de største bookmakere med flest brugere. Bet365 er kendt for sit enorme spiludvalg og sine høje odds. Derudover er Bet365 en af de eneste bookmakere, der giver mulighed for at lukke væddemålet før diverse kampe på ens kupon er afsluttet. I den forbindelse udbydes også live streaming, der gør det muligt at følge en hel række kampe live, mens man spiller på dem. Endvidere tilbyder bet365 en velkomstbonus til nye brugere.

Afprøv funktionen hos bet365 – KLIK HER!*

Betfair

Betfair er kendt for sine flotte velkomstkampagner, et bredt spiludvalg og gode muligheder for liveodds. Det er ligeledes muligt at lukke væddemålet hos Betfair, hvilket giver en ekstra dimension til deres liveodds. Her kaldes featuren for ”cash out” men fungerer på samme måde som hos Bet365.

Eksklusivt til nye spillere. Min. overførsel 100 kr. Indbetaling og bonus skal gennemspilles 8 gange. Spil skal placeres på Sportsbook og til min. odds 1.95. Bonus er gyldig i 90 dage. Klik her for fulde vilkår og betingelser. Alle regler og vilkår

Unibet

Unibet er godt med på nærmest alle parametre. Fra spiludvalg til odds og live streaming er Unibet i topklasse. De har ligeledes indført ”cash out”, der giver mulighed for at lukke væddemålet før tid. Unibet tilbyder en 100% velkomstbonus på op til 1.000 kroner til nye spillere.

Få 100% i velkomstbonus op til 1.000 kroner
18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 40 kroner. Maks. bonusbeløb: 1.000 kroner. Bonuspengene skal gennemspilles 8x på sport (min. odds 1.40) inden for 60 dage. Læs venligst de fulde regler og vilkår nederst på siden. StopSpillet.dk | ROFUS.nu | Spil Ansvarligt Alle regler og vilkår

bwin

Efter nogle år væk fra det danske marked er det igen muligt for danske kunder at spille hos bwin. Høje odds, stort udvalg af odds – også live – samt en velfungerende mobilversion er nogle af de få punkter, der primært tiltrækker opmærksomhed. Som en ny ting tilbyder bwin nu alle kunder muligheden for at lukke ens væddemål før slutfløjt, og det understreger, at kundernes ønsker og behov kommer i første række. Funktionen går under betegnelsen Cash Out.

18+ l Regler & vilkår gælder | Kun nye spillere | Indbetal min. 100 kr. | Få et risikofrit spil svarende til indbetalingen (op til 500 kr.) | Få din indsats som et FreeBet, hvis du taber | Gyldigt 7 dage fra indbetaling | Spil ansvarligt | Udeluk dig via ROFUS | StopSpillet.dk Alle regler og vilkår

888sport
Cash In er navnet på funktionen hos 888sport. Her er det muligt for dig at lukke væddemål på kampe, der spilles live og de fleste væddemål også pre. Det begrænser dine muligheder en anelse, men det opvejes i stedet af de mange andre muligheder, du finder hos denne bookmaker. Hos 888sport kan du nemlig finde flere spiltyper og begivenheder, du ikke finder hos andre bookmakere.

Minimum indbetaling på 100 kr. ved brug af tilbudskode • Et kvalificerende bet er en ”real money”-indsats på mindst 100 kr. placeret på hvilket som helst sportsmarked med et odds på minimum 1.5 • Freebet, der krediteres ved afgjorte bets, udløber efter 7 dage • Maks. gevinst ved brug af bonus er 3000 kr. ekskl. Jackpot • Indbetalingsmetoder og udbetalingsbegrænsninger gælder og alle & vilkår gælder. Alle regler og vilkår

LeoVegas

LeoVegas har naturligvis også gjort det muligt for dig at hjemtage dine eventuelle gevinster, allerede inden din kupon er afgjort. Hos LeoVegas hedder funktionen Cash out, og vores oplevelse er, at det fungerer, som det skal.

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

MrGreen

MrGreen er også kommet med på bølgen og her kan du også vælge, at benytte deres “Cash-out” funktion når dit spil er i gang.

100 % LIVE Cash Bet på op til 1.000 kroner.
18+ | Kun nye spillere | Min. indsats ml. 75 kr. – 1.000 kr | Placer indsats til odds 2.00 | LIVE Cast Bet gyldigt i tres (60) dage efter spil er afgjort | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Gå tilbage til FAQ