18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

SpilXperten Instagram Giveaway: Regler og Vilkår

Arrangøren

Better Collective A/S med det registrerede kontor ved Toldbodgade 12, 1253 København K, Danmark, CVR 27652913 (“Arrangøren”, “vi”, “os”, “vores”), ejeren af hjemmesiden spilxperten.com (“Hjemmesiden”) er arrangøren af SpilXpertens Instgram Giveaway (“Giveaway”).


Start og slut dato

Start datoen er d. 30. marts 2022. 

Slut datoener d. 6. april 2022.


Berettigelse

Deltageren (“han”, “hun”, “dig”) skal være bosiddende i Danmark, for at være berettiget til at deltage. 

Deltageren skal være 18 år eller ældre. 


Sådan deltager du

Deltagelse i Giveawayen er helt gratis.

For at deltage skal du: 

  1. Følge os på vores Instagram-konto.
  2. Tagge tre af dine venner i kommentarfeltet; og
  3. Nævne tre af vores eksperter på vores hjemmeside

Hvis du er berettiget til at deltage og møder alle de ovenstående kriterier, så vil du automatisk indgå i lodtrækningen om prisen.

Bestemmelse af vinderen

Kun én (1) vinder vil blive fundet ved en tilfældig lodtrækning. 

Alle deltagere, der møder alle deltagelsesvilkårene og er berettiget til at deltage i Giveawayen, vil indgå i den samlede lodtrækning om præmiepuljen. 

Arrangøren vil tilfældigt trække én (1) vinder fra puljen med samtlige deltagere.

Præmier

Vinderen vil modtage den følgende præmie:

  • SuperGavekort til en værdi af 500 DKK fra GoGift.

Inden for 48 timer efter Giveawayen er aflsluttet skal Arrangøren skal oplyse den heldige vinder på SpilXpertens Instagram-konto. Der vil blive efterspurgt vinderens email-adresse via Instagram DMs, for at kunne arrangere overleveringen af præmien. 

Arrangøren vil koordinere med vinderen og arrangere at vinderen modtager sin præmie inden for maks 30 dage, efter at vinderen har overleveret alle de nødvendige informationer for leveringen af præmien. 

Arrangøren vil levere præmien til vinderen via email. Prisen medfører ikke nogen skattepligtige udgifter for vinderen. 

I tilfældet af Giveawayen medfører skattepligter for Arrangøren, vil det blive håndteret af Arrangøren i dialog med den relevante skattestyrelse. 

Præmien er ikke ombyttelig og kan ikke overføres, mens der heller ikke tilbydes kontanter som alternativ. 

Brugernavnet på vinderen af præmien vil blive publiceret på SpilXpertens Instagram-konto. Vinderen vil få muligheden for at protestere mod deling af deres information, ved at skrive til email-adressen [email protected].

Personlig data

Arrangøren er Data Kontrolløren, der vil behandle personlig data fra deltagerne i overensstemmelse med Privatlivspolitikken. 

Vi kan komme til at behandle den følgende personlige data for deltagerne af Giveawayen: Instagram brugernavn og handlinger foretaget på den sociale medie konto, for at kunne udføre Giveawayen, adskille deltagerne og kontakte vinderen. 

Vi vil offentliggøre vinderen på vores Instagram-konto, for at bidrage til transparensen af Giveawayen, samt følge retningslinjer for den danske lovgivning og anbefalinger. 

Vinderne vil blive spurgt om at dele deres email-adresse, telefonnummer og ID for at kunne overføre præmien. Vi vil holde denne information på en sikker og fortrolig måde, så længe det kræver for at få overført præmien. 

Man kan finde mere information omkring behandling af personlig data og databeskyttelses rettigheder i vores Privatlivspolitik


Brud på regler

Ved brud på nogle af Giveaway-reglerne, vil du blive sanktioneret efter arrangørens eget skøn. 

Omfanget af sanktionen vil blive besluttet på baggrund af alvorligheden af bruddet og hvorvidt deltageren tidligere har begået brud på regler i relevans. Sager bliver afgjort efter individuel merit og beslutningerne taget af Arrangøren er endelige og bør respekteres. 

Klager

Eventuelle problemer eller tvivl, der ikke har klare retningslinjer i de ovenstående regler vil blive håndteret af Arrangørens administration. 

Hvis du ønsker at modsige dig nogle af Arrangørens beslutninger, så kan det gøres ved at sende en mail til [email protected].

Eventuelle juridiske tvister der måtte opstå, er underlagt dansk lovgivning og vil blive afgjort af den kompetente danske domstol. 


Afsluttende bemærkninger

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer til regler og vilkårene for Giveawayen efter vores eget skøn og vil informere deltagerne ved eventuelle signifikante ændringer, ved at poste disse ændringer på vores hjemmeside. 

Giveawayen er ikke sponsoreret, godkendt, administreret eller assoiceret med Instagram.

Skriv et svar