18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Henze-systemet

Kan du ramme odds 1,10 ti gange i træk? Det lyder måske ikke som den helt store udfordring, men lykkedes det, vil du have mere end fordoblet dit startbeløb. Lav risiko, mange vundne spil og mulighed for at spille en stor gevinst hjem? Det er Henze-systemet kort opridset.

Nedenfor vil du både finde beskrivelse og gennemgang af systemet, en samlet oversigt over fremgangen ved hvert spil samt vores bedste bud til valg af bookmaker og hvilke sportsgrene, der er bedst at benytte til Henze-systemet. Der findes andre strategier end Henzen – læs om andre odds systemer her.

Sådan fungerer systemet Henze

Henze-systemet tager udgangspunkt i ganske få og simple principper, og da systemet tilmed er forbundet med lav risiko, er systemet populært og meget anvendt. Alle kan gøre brug af systemet, der kan spilles over en dag eller over en længere tidsperiode. Det eneste, systemet kræver, er et startbeløb og en bookmaker at spille hos. Når det er på plads, er du med lav risiko klar til at starte jagten på profit.

Princippet ved Henze Systemet:

1) Start på 100 kr.

2) Spil det fulde beløbet hver gang

3) Spil på lave odds – normalt mellem 1,10 til 1,30

Du starter altså med at fastsætte et beløb, du vil spille for. Herefter finder du dit første spil og satser hele beløbet. Ved næste spil placerer du dit startbeløb + din gevinst fra første spil, så du altså er all-in. Det kan måske lyde lidt barsk, at man er all-in, men da du omvendt kun spiller på små odds med lav risiko, vil du hurtigt opleve glæden ved mange vundne spil i træk i takt med, at din total forøges fra spil til spil.

I starten kan du opleve, at din samlede total ikke vil vokse ret meget, men omvendt skal der ikke mange spil til for at se en stor fremgang. Det gælder derfor om at have is i maven og ikke begynde at forcere noget igennem med at spille højere odds med større risiko. Du skal nemlig ikke bruge mange spil for at fordoble dit startbeløb, og det gælder derfor om at se Henze-systemet som en overordnet indtjening. Det kræver en vis portion tålmodig for at få det fulde ud af systemet, men omvendt vil du også kunne opleve at finde ti gode spil den ene dag og kun to gode spil den næste dag.

PRØV HENZE-SYSTEMET: Prøv odds-systemet hos LeoVegas – KLIK HER*

Sådan spiller du Henze

1) Start med indbetal beløb på din LeoVegas-konto

2) Spil hele dit startbeløb på Spil 1 til cirka odds 1,10

3) Spil din nye total på Spil 2

4) Spil igen hele din total på Spil 3

Nu kender du rytmen: Spil hele din total på hvert spil og forsæt til du misser eller selv vælger at stoppe.

Vi har nedenfor samlet en tabel, der viser fremgangen ved hver enkelt spil. Det valgte odds vil selvfølgelig variere fra spil til spil, men vi anbefaler, at du ikke spiller til mindre end odds 1,10. Hvor højt du vil gå op i odds, er en smagssag, men her er det vigtigt hele tiden at huske på risiko kontra indsats. Et interval fra odds 1,10 til 1,30 vil være at foretrække.

Bemærk, at vi i tabellen har fastsat odds 1,10. Det giver en flot fremgang, der dog havde været betydeligt større, hvis det valgte odds fx var 1,20. Du skal derfor ikke gå så meget op i, om dit valgte spil lige præcis giver odds 1,10. Det vigtigste er at vælge spil, som du har en god fornemmelse for og som allerhelst er inden for intervallet med odds 1,10 til 1,30.

Få op til 1.000 kr. som freebet
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

Bookmakere til at spille stort på “low odds”

I starten vil du næppe opleve problemer med valg af bookmaker. Som processen med antal ramte spil skrider frem – og din saldo tilmed vokser, kan der dog opstå problemer med at få lov til at spille for hele dit beløb hos nogle bookmakere. Det gælder derfor om at forberede sig ordentlig, så du undgår at havne i den position. Hvis du fra start vælger en bookmaker, der tillader store indsatser, kommer du aldrig ud for problemer med Henze-systemet. Vi anbefaler at benytte en de tre bookmakere, du finder nedenunder her.

Bet365

Her vil du sjældent opleve problemer med at få lov til at satse dit ønskede beløb, da indsatspolitikken hos Bet365 hører til blandt markedets bedste. Tilmed vil du opleve en bookmaker, der udbyder et enormt udvalg af sportsgrene, ligaer og kampe – både prematch og live. Bet365 opfylder derfor alle forudsætninger som bookmaker til Henze-systemet.

Benyt Bet365 til Henze-systemet – KLIK HER >>*

Betfair

Her har du ligeledes en bookmaker, der er kendt for at tillade sine kunder at spille for store beløb. Her finder du også et stort spiludvalg, og vælger du at benytte Betfair som din bookmaker til dette system, går du ikke galt i byen. Både på prematch og live er Betfair godt med, og mulighederne er derfor mange.

Benyt Betfair til Henze-systemet – KLIK HER >>*

888sport

Der tillades ikke helt samme beløbssummer hos de to øvrige bookmakere, men indsatspolitikken hos 888sport er dog ikke strengere, at du med stor sandsynlighed for lov til at spille for dit ønskede beløb, hvis du holder dig til de store sportsgrene. Den helt store fordel ved 888sport er enorme udvalg af væddemålstyper under hver kamp, og du kan derfor altid finde noget at spille på.

Benyt 888sport til Henze-systemet – KLIK HER >>*

Erfaringer med systemet

Den lave risiko, der er ved Henze-systemet, er den helt klare fordel. Selvom det ikke vil være de helt store odds, du rammer, vil det hurtigt blive overtrumfet af glæden af de mange ramte spil. Følelsen af at ride på en bølge af succes er ikke ualmindelig med Henze, men det er også her, at den største ulempe er.

Det kan nemlig være svært at vide, hvornår du skal stoppe, når du først er kommet i gang, og da der som bekendt kun skal et forkert valg til at ende din stime, kan du hurtigt komme ned på jorden. Det kan derfor være en fordel fra start at fastsætte et beløb eller antal ramte spil, du vil forsøge at opnå.

En anden ting, du kan gøre, er at trække dit startbeløb ud, når du efter et par spil, har tjent det hjem. På den måde sikrer du dig altid at have midlerne til en ny omgang af Henze-systemet.

Vi anbefaler dig, at du skaber dine egne erfaringer med Henze, i stedet for at læse om den ene eller anden person på nettet, der måske (ikke) har haft succes med systemet.

Henze = sikker gevinst på odds?

Selvom Henze byder på lav risiko, fordi du aldrig kan tabe mere end dit startbeløb på 100 kroner, er det ikke den sikre vej til gevinst. Heller ikke selvom du spiller odds 1,10 hele vejen igennem. Det KAN gå galt, og matematikken siger selvfølgelig også, at du oftere vil ryge af på Henzen undervejs end at nå i mål. Det er med andre ord ikke en sikker vej til at blive millionær, men mange vil nok mene, at det hører til i kategorien “god lir”.

Vind penge på odds

Skal du så følge Henze, hvis du vil tjene penge på odds? Sågar mange penge og live? Nogen vil måske mene det, men vi vil også anbefale dig at tage et kig på vores panel af eksperter HER. De har siden 2006 bevist, at de kan lave overskud på at analysere og anbefale spil på fodbold, tennis mv. Alle tips stilles gratis til rådighed for dig.

Gå tilbage til FAQ eller få spiltips på vores side med spilfiduser.