18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Cash Out

Cash out er betfairs og andre bookmakeres svar på bet365s ”luk væddemålet”. Det er altså muligt at lukke væddemålet før kampen(e) på ens kupon er færdige. Det er både muligt at sikre sig en del af gevinsten ved væddemålet, hvis kampene går, som de skal, men det er også muligt at reducere tabet, hvis kampene ikke bevæger sig i den retning, som man som spiller havde forudset på forhånd, da man i første omgang placerede et væddemål.

Prøv Cash Out nu

*Reklamelink

Hvordan fungerer Luk væddemålet / Cash Out?

Cash Out giver spillere mulighed for at lukke sit single- eller multispil, mens kampene er i gang. Hvis man eksempelvis har spillet på, at Novak Djokovic slår Roger Federer i en tenniskamp, kan man blandt andet lukke væddemålet efter første sæt er spillet. Hvis Novak Djokovic har vundet 1. sæt, kan man altså sikre sig en del af den samlede gevinst, da det ligner en sejr til Novak Djokovic. Hvis Roger Federer på den anden side har vundet 1. sæt, kan man ved brug af cash out reducere tabet og lukke væddemålet, hvis man ikke tror på, at Novak Djokovic får vendt kampen.

Odds med “Luk væddemål” funktionen hos betfair – SPIL HER!*

Fordele ved at cashe ud

En af fordelene ved brug af cash out er, at man kan slippe for at bide negle i slutminutterne af en sportsbegivenhed, man har spillet på. Hvis den spiller eller det hold man har spillet på fører marginalt inden de afsluttende minutter af et opgør, er det muligt at lukke væddemålet. Gevinsten vil være mindre end gevinsten ved slutfløjtet vil være, men til gengæld slipper man for at tabe det hele på gulvet i de døende minutter.

Odds med “Luk væddemål” funktionen hos betfair – SPIL HER!*

Ulemper ved at cashe ud

Den helt klare ulempe består i, at den gevinst man kan hive ud ved brug af cash out ikke er så stor, som man kunne ønske sig. Selvom det i første omgang er tillokkende at lukke væddemålet i løbet af spillet, er det altid i bookmakerens bedste interesse, at spillerne benytter sig af featuren.

Odds med “Luk væddemål” funktionen hos betfair – SPIL HER!*

Bookmakere med Cash Out

Flere bookmakere har på det seneste taget cash out funktionen til sig, dog på forskellige måder og ved forskellige begreber. Disse bookmakere udbyder muligheden for en form for Cash Out:

betfair
betfair anvender begrebet Cash Out som den eneste bookmaker, men featuren kan nærmest sidestilles med bet365s ”Luk Væddemål” og Unibets ”Cash In”. Det er desværre ikke muligt at bruge Cash Out på alle sportsbegivenheder. Grundlæggende holder betfair sig til fodbold og andre større sportsbegivenheder, når det kommer til muligheden for at benytte Cash Out-funktionen. Det er dog både muligt at benytte Cash Out på både Sportsbook såvel som Spillebørs, hvilket er et stort plus.

bet365
bet365s version af Cash Out hedder ”Luk Væddemålet”. Det fungerer stort set på samme måde som hos Betfair. Til gengæld er featuren mere omfattende her, hvilket vil sige, at der er en del flere sportsbegivenheder, hvor man kan lukke væddemålet på. Udover muligheden for at lukke væddemålet i utide, byder bet365 også på et flot spiludvalg og mulighed for live streaming.

Unibet
Unibet har også deres eget begreb, når det kommer til muligheden for at kunne lukke et væddemål inden kampenes afslutning. Det kaldes Cash In og fungerer på samme måde som hos både Betfair og bet365. Til gengæld kan funktionen hos Unibet kun bruges i forbindelse med livespil, og derved skiller Unibet sig ud fra de andre to. Udover Cash In featuren er der her tale om en bookmaker med en række gode egenskaber som blandt andet et bredt spiludvalg, gode muligheder for liveodds og en flot hjemmeside.

888sport
Cash In er også navnet hos 888sport, og her fungerer funktionen på samme måde som hos Unibet. Det er kun muligt at gøre brug af Cash In ved livevæddemål, og det er kun på udvalgte kampe, at funktionen gør sig gældende. Det vil typisk være på de mest populære sportsgrene og ligaer, at du vil kunne finde funktionen. Om 888sport kan det generelt siges at være en bookmaker i høj klasse. Et kæmpe spiludvalg bakkes op af høje odds, og det er grundstenene for en vellidt bookmaker.

bwin
bwin er sidste nye bookmaker, der er hoppet med på Cash Out-bølgen. Her er det tilladt at lukke single- og kombivæddemål, og det vil typisk være på de mest populære sportsgrene som fodbold og tennis, at funktionen er mulig. Du skal derfor selv holde øje med, om det er muligt at cashe out, hvis du har det i tankerne, inden du placerer et spil. bwin har et stort udvalg af live kampe, og der er derfor rigeligt med muligheder for at benytte sig af funktionen Cash Out.

Hvordan benytter jeg Cash Out?

Når du har placeret et væddemål på én eller flere kampe, hvor Cash Out-funktionen vel og mærke er tilgængelig, kan du trykke på en orange knap og dermed sikre dig en del af din samlede gevinst, før kampene er færdigspillet. Hold altid øje med, om netop det væddemål du har tænkt dig at spille giver mulighed for at cashe ud undervejs, førend du spiller.

Gå tilbage til FAQ