18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Byg væddemål

Har du opdaget, at flere og flere bookmakere er begyndt at komme med på bølgen med ”Byg væddemål”? Det er en funktion, hvor du selv kan tilvælge spilforslag fra én og samme begivenhed – og dermed konstruere dit helt eget unikke væddemål. Har du en fornemmelse for både kampvinder, målscorer, antal hjørnespark, antal gule kort etc. kan du altså nu kombinere det hele i ét væddemål med funktionen ”Byg væddemål”/”Byg et bet”.

Byg selv dine odds-kuponer

Herunder kan du se en overskuelig trin-for-trin, der gør dig i stand til at bygge dine egne væddemål i løbet af ganske få minutter.

1. Gå til Betfair.dk – KLIK HER*

2. Vælg den begivenhed, du ønsker at bygge på.

3. Vælg ”Samme Kamp Multi”.

4. Tilføj de valg, du ønsker at have med.

5. Vælg ”Placer spil”, når du er tilfreds.

Prøv ”Byg et bet” hos bwin

Ligesom Betfair har ”Byg væddemål” liggende som ”Samme Kamp Multi”, finder du hos bwin en mulighed, der hedder ”Byg et bet”. Du vælger simpelthen bare den begivenhed, du ønsker at bygge dit eget væddemål på, og derefter går du i gang. Hos bwin har funktionen sit helt eget design, og det er meget brugervenligt og nemt at navigere i.

Test “Bet Builder” hos Unibet

Kambi har meldt sig på banen med en funktion, de kalder Bet Builder. Mekanikken er, som du kender den, men det særligt spændende ved Kambis funktion er, at den virker på live-markederne + at du kan bruge cash-out funktionen undervejs. Dermed er funktionen ideel for dig, der er god til at læse momentum-udviklingen i fodboldkampe (Bet Builder virker på alle store fodboldrækker).

Derfor er hjemmebyggede odds sjovt

Det der gør de hjemmelavede odds særligt interessante er selvfølgelig, at du kan få banket oddset rigtigt højt i vejret, hvis du har luret kampforløbet. Hvor du tidligere måske måtte nøjes med at spille Brøndby-sejren lige på, kan du nu tilvælge andre elementer, som du også har fidus til (som eksempelvis hjørnespark, konkrete spillere til at få advarsler, konkrete spillere til at score).

Faldgruber når du selv bygger væddemål

Der er ikke nogen deciderede faldgruber, når du laver dine egne væddemål. Men du skal være opmærksom på, at du ikke kommer til at spænde ben for dig selv ved at bygge for svært. Eksempel: Du er ret sikker på, at El Clásico får en rolig indledning og vælger derfor 0-0 ved pausen. Samtidig er du dog godt klar over, at både Cristiano Ronaldo og Lionel Messi er på banen, hvorfor du vælger begge superstjerner til at score. Disse har så kun 45 minutter til at komme på tavlen, hvilket forringer sandsynligheden for mål af begge spillere betragteligt.

Normalt kan du ikke kombinere spil fra samme kamp/begivenhed

Det er ganske NYT, at du nu kan kombinere et utal af spil på samme kamp/begivenhed. Tidligere har bookmakerne tilbudt enkelte muligheder kombineret – som eksempelvis Resultat + Begge hold scorer og Resultat + Første målscorer – men med ”Byg væddemål” har du nu et utal af muligheder for at tilvælge lige netop de spil-elementer, du er særligt skarp på.

Byg-selv væddemål har opnået popularitet på rekordtid

Spillerne har taget meget pænt imod muligheden for selv at konstruere væddemål. På rekordtid har funktionen opnået stor popularitet, og det er egentlig ikke så overraskende. Det ER nemlig utroligt nemt at finde rundt i, uanset hvilken bookmaker, du anvender. Når du tilvælger dine spil på samme kamp, kan du se hvert enkelt spilelement, inden du beslutter dig for, om du vil købe det samlede hjemmebyggede spil.

Gå tilbage til FAQ