18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Betting sider

Der findes et hav af forskellige betting sider på nettet, og taget det store antal af forskellige sider i betragtning, kan det være svært at finde rundt i, hvilke sider, der er gode at bruge, og hvilke sider, man skal undgå. I denne guide gennemgår vi, hvad en betting side er, hvad der gør en betting side god, og hvor du finder de bedste betting sider. Med det i ryggen er du efterfølgende klar til at vælge de helt rigtige betting sider, der passer perfekt til dig.

Vurdering: De bedste betting sider

*Reklamelink

bet365
*
Marathonbet
*
Mr Green
*
LeoVegas
*
Unibet
*
ComeOn
*
Cashpoint
*
Nordicbet
*
Betfair
*

OBS: Er du på udkig efter en spillebørs? Det finder du her: Betfair Spillebørs.

Læs mini-anmeldelser af udvalgte udbydere længere nede på siden.

Hvad er en betting side?

En betting side kan forbindes med mange forskellige ting. Mest almindeligt er det dog, at en betting side forbindes med en bookmaker eller spiludbyder. En betting side er altså en side, hvor du kan placere spil online. På internettet finder du flere forskellige betting-sider, der har hver deres force, og det kan derfor være en god idé at benytte sig af flere betting sider. En betting side fungerer på samme måde, som spillet du måske kender fra kioskerne rundt omkring i landet. Eneste forskel er, at betting sider kun fungerer online, hvilket der er både fordele og ulemper ved.

Hvad gør en betting side god?

Når man er på udkig efter en betting side, er der flere ting, der er værd at tage op til overvejelser, før man beslutter sig. En betting side kan vurderes ud fra flere faktorer, der er gode at holde op mod hinanden. Vigtigheden af disse faktorer varierer dog fra person til person, og man kan derfor ikke med fuld sikkerhed sige, hvad der er vigtigst for en god betting side.

Der er dog ting, der simpelthen er et must for betting sider, og som er gode at undersøge, inden du beslutter dig for en betting side. Høje odds er selvfølgelig et krav for de forskellige betting sider, og det er en faktor, som alle bettere kigger efter. Ud over det, har de bedste odds sider et bredt udvalg af både spiltyper, sportsgrene og ligaer, så alle tænkelige behov kan blive dækket. Du bliver dermed ikke begrænset. En anden ting, der kan gøre odds sider attraktiv er startbonusser og regelmæssige tilbud, hvor du altså i realiteten får ekstra penge, du kan bruge til at spille for på betting-siden.

VORES FAVORIT: Opret konto hos bet365 – KLIK HER!*

Hvor finder jeg de bedste bettingsider?

I forlængelse af vores liste med de bedste bookmakere øverst på siden, dykker vi i dette afsnit nærmere ned i de forskellige bettingsider.

bet365

bet365 er en bookmaker, der på alle områder er med helt fremme. Høje odds, stort spiludvalg, god live betting, effektiv support og høj indsatspolitik. Det er et lille uddrag af de mange fordele, du finder hos bet365. Her har du en bookmaker, der kan bruges af alle spillere. Hvis du kun skal have én betting side, bør det uden tvivl falde på denne bookmaker. Du kan tilmed placere alle dine spil fra mobilen, og det er selvfølgelig også et stort plus.

Hvorfor vælge bet365?

bet365
 • God app
 • Nem ind- og udbetaling
 • Stort udvalg af odds

LeoVegas

LeoVegas er forholdsvis ny på det danske marked, men et imponerende produkt betyder en høj placering over de bedste bettting sider. LeoVegas tilbyder et enormt udvalg af spil og væddesmålstyper, og da elementære ting som høje odds, god support, mobilversion og app samt overskueligt design ligeledes opfyldes på bedste vis, er der også her tale om en bookmaker, der forsøger at tage hånd om alle slags kunder – både nye og eksisterende kunder, der fra tid til anden bliver forkælet med flere spændende kampagner og bonusser.

Hvorfor vælge LeoVegas?

LeoVegas
 • God velkomstbonus
 • Bredt udvalg af sportsbegivenheder
 • Konkurrencedygtige odds

Unibet

Unibet har, ligesom bet365, satset stort på live streaming. Foretrækker du at have direkte billeder ved hånden, når du skal placere dine livebets, er Unibet altså et solidt valg. Ligesom LeoVegas får Unibet deres sportsbook leveret af Kambi, og du er derfor sikker på at kunne spille til de samme høje og konkurrencedygtige odds.

Hvorfor vælge Unibet?

Unibet
 • Overskuelig website og app
 • Nem ind- og udbetaling
 • Konkurrencedygtige odds

ComeOn

ComeOn er den nye dreng i klassen i Danmark. Bookmakeren er kommet med stort udvalg, konkurrencedygtige odds og et website, der fungerer. Det er meget nemt at navigere rundt, og så er der en række spændende features, der gør din betting-oplevelse interessant. Særligt livebetting har ComeOn ramt godt.

Hvorfor vælge ComeOn?

ComeOn
 • Ekstra fordele i bonusbaren
 • Eksklusiv velkomstbonus
 • Nemme ind- og udbetalingsmuligheder

Mr. Green

Mr. Green er braget ind på den danske bookmaker-scene med succes. Bookmakeren får sin oddssætning leveret af Kambi, og derfor finder du altså samme solide spiludbud, som det er tilfældet ved f.eks. LeoVegas. Mr. Green har for længst etableret sig som et online casino, men sportsbetting-oplevelsen – ikke mindst på grund af de mange profitboosts-kampagner – er bestemt også behagelig.

Hvorfor vælge Mr. Green?

Mr Green
 • Gode muligheder for livebetting
 • Let at navigere hos
 • Konkurrencedygtige odds

betfair

betfair er også en bookmaker, du bør have i din portefølje. betfair udmærker sig særligt ved at have lækre tilbagevendende kampagner for eksisterende spilere, hvor der er store præmier på højkant. Herudover taler det til betfairs fordel, at oddsene ofte er meget konkurrencedygtige.

Hvorfor vælge betfair?

Betfair
 • Stærk platform
 • Mange special odds
 • God bonus

bwin

bwin fortjener også en anbefaling herfra. Bookmakeren er ofte tidligt ude med høje odds på forskellige sportsbegivenheder, og så opererer bookmakeren endvidere med et tilbuds-univers, der ofte skifter udseende, så det er skræddersyet til det aktuelle sportsprogram. Hvis du opretter en konto hos bwin, vil du opleve, at du mødes af et skarpt og opdateret produkt.

Hvorfor vælge bwin?

bwin
 • Høje odds
 • Mange tilbud
 • Opdateret produkt

På plads nummer 8, 9 og 19 har vi placeret Nordicbet, 888sport og OnsideBetting. De tre bookmakere minder i høj grad om vores otte bedst placerede bettingsider, men alligevel synes de tre bettingsider som helhed et stykke efter toppen. Nordicbet, 888sport og OnsideBetting har hver især deres ting, der gør dem helt unikke. Det kan derfor også være, at du oplever en af disse bettingsider som den bedste, men i det store billede har vi de to bettingsider placeret på de sekundære placeringer.

På 11., 12. og 13. pladsen er Tipwin, Cashpoint og PokerStars Sport placeret. Der er her tale om bettingsider, der ikke helt kan måle sig med de øvrige. Omvendt er det dog fortsat nogle bettingsider, der er gode at have, hvis du allerede er oprettet hos de øvrige bettingsider. Du må derfor ikke helt afvise hverken Tipwin, Cashpoint eller PokerStars Sport.

LÆS MERE: Læs meget mere om de 14 bookmakere i vores bookmaker-guide – KLIK HER!

SpilXperten er også en bettingside

SpilXperten kan man også kalde for en betting side. På SpilXperten er det dog ikke muligt at placere spil, da SpilXperten kun anbefaler spil. SpilXperten er derfor værd at holde øje med, da du på SpilXperten hver dag vil kunne finde en lang række af forskellige spilforslag og betting tips, som du kan bruge, når du skal placere dine spil.

Gå tilbage til FAQ

Meget mere odds og betting:
Læs om: odds systemerbookmaker guideodds forslag

1️⃣ Hvor finder jeg de bedste betting sider?

Der findes et hav af forskellige betting sider på nettet og det er svært at finde rundt i. Her på siden præsenterer vi dig for de bedste danske betting sider.

2️⃣ Hvad er en betting side?

En betting side kan være med mange forskellige ting. Mest almindeligt er det, at en betting side er en bookmaker eller spiludbyder. En betting side er altså en side, hvor du kan placere spil online.

3️⃣ Hvad gør en betting side god?

Når man er på udkig efter en betting side, er der flere faktorer, der er værd at tage op til overvejelse. Vigtigheden af disse faktorer varierer dog fra person til person, og man kan derfor ikke med fuld sikkerhed sige, hvad der er vigtigst for en god betting side.