18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Betting apps

Betting apps har de seneste år gjort store fremskridt, og efterhånden tilbyder alle bookmakere en app til dine odds. Der er dog stor forskel på, hvor mange funktioner hver app indeholder. For at hjælpe dig med det samlede overblik har vi gennemgået alle betting apps. Du kan nedenfor læse mere om de fem bedste apps, om forskellene på mobile websites og apps, og om fordelene ved at spille fra mobilen.

Her kan du spille på mobilen:

bet365
Betinia
Expekt
Betsson
ComeOn
Mr Green
Marathonbet
bwin
LeoVegas
Unibet
Cashpoint
SpreadEx
Betfair
Nordicbet
Bet25
Tipwin
Pokerstars Sports

Samtlige ovenstående bookmakere har en betting app, på nær Betsson (hvor du dog har mulighed for at spille fra din mobile browser).

De 5 bedste bookmakere med apps

Herunder gennemgår vi de fem bedste bookmaker apps.

bet365
bet365 er for nyligt, af spillerne, blevet kåret som den bedste bookmaker i Danmark. Den skarpe bookmaker vandt en række kategorier ved Danish Bookmaker Awards, heriblandt “brugeroplevelse”. Og bet365s velfungerende betting app er helt sikkert en del af grunden hertil.

bet365 har overført alle nøglefunktioner fra deres website til app’en, og du kan således få den fulde spiloplevelse, når du spiller fra mobilen med bet365s betting app. Tidligere var bookmakeren kritiseret for ikke at have inkluderet en søgefunktion i betting appen, men det er blevet udbedret, ligesom du nu også kan anvende live-chatten direkte i appen.

bet365s udbud af væddemål, og i særdeleshed live betting og live streaming, der serveres lækkert i betting appen, er med til at sikre bet365 en topplacering.

Unibet
Unibet har i mange år været en af de mest populære danske bookmakere. Her får du altid et produkt, der fungerer helt efter hensigten, og det skinner også tydeligt igennem på betting appen. Der er flere grunde til, at vi kårer denne som en af de bedste betting apps, men først og fremmest skyldes det, at alle vigtige funktioner fra den normale side er overført til appen.

Når du skal finde kampe at spille på, er søgefunktionen til stor hjælp og sparer dig for en masse tid. Skulle der opstå uventede problemer, kan du rette henvendelse til support via en kontaktformular, og det giver ligeledes billedet af en seriøs betting app.

Hos Unibet er det også muligt for dig at streame dine kampe, og da du samtidig kan foretage ind- og udbetalinger, betyder det reelt, at du helt kan undvære din computer, når du skal oddse hos Unibet. Alt i alt er der tale om en helt igennem gennemført app til odds, og Unibet vandt da også kategorien “bedste fodboldodds” ved Danish Bookmaker Awards sidste år.

Nordicbet
Ligesom bet365 og Unibet har også Nordicbet udviklet en betting app, der fungerer helt efter hensigten. Det er let at navigere rundt, søgefunktionen virker efter hensigten, og det er ganske hurtigt at placere bets.

Nordicbet har også gjort live streaming tilgængeligt i deres betting app, men det trækker lidt ned, at man fra tid til anden oplever live streaming-ikonet ud for kampe, der i praksis ikke er signal til, når man forsøger at tænde for streamen. Det gør sig dog primært gældende på mere perifere events.

betfair
betfair fortjener også en plads i Top 5, med deres todelte betting app-løsning: Én til almindelig sportsbook og en til spillebørsen. betfair er den eneste bookmaker i Danmark, der tilbyder en mobil spillebørs i betting app, og dermed udskiller de sig med et unikt produkt for dem, der rigtig vil nørde betting.

betfairs sportsbetting app har også alt det, der skal til for, at man kan klare sig med mobilen. Der er søgefunktion, overskueligt layout og fornuftigt udbud i livebetting-sektionen.

Cashpoint
Som “den mest forbedrede bookmaker” i 2023, sniger Cashpoint sig også med i Top5 over bedste betting apps i Danmark.

Designet af betting appen halter lidt efter de øvrige bookmakere i Top5, og man har ikke tilført den værdifulde søgefunktion, der gør det hele lidt nemmere og hurtigere. Hvis man er tilpas med en klassisk navigation, er det dog ganske lige til at placere spil.

Med Cashpoints betting app kan du komme i direkte kontakt med live-support via chat, hvis du støder på problemer.

Øvrige bookmakere med apps til odds og betting

Alle bookmakerne er efterhånden blevet så moderne, at de servicerer deres spillere med en mobil løsning. Således kan du også spille via app hos:

Betsson er endnu ikke kommet med på bølgen, men deres mobile løsning fungerer!

De 5 bedste funktioner ved en betting app

Hastighed og brugervenlighed
Med et begrænset overblik fra start skal det være nemt og enkelt at danne et overblik over det samlede produkt. Det skal tilmed være nemt at springe fra sportsgren til sportsgren og fra kamp til kamp. Brugervenligheden er dermed altafgørende, ligesom selve hastigheden er det. Vi gider ikke sidde og vente på, at hver enkel side loader – og det samme gider du med garanti heller ikke.

Søgefunktion
En søgefunktion i en betting app er med til at forenkle og forbedre din oplevelse, når du skal spille på en kamp eller sammensætte en kupon. Kender du kun navnet på det mandskab eller på den spiller, du gerne vil spille på, skal du ikke bruge tid på at hoppe fra liga til liga, og det er trods alt også hurtigere at indtaste Liverpool i stedet for først at skulle vælge Fodbold -> Premier League og finde selve kampen.

Supportmuligheder
En god betting app sikrer, at du ikke længere er afhængig af en computer til at placere dine spil. Det er derfor også vigtigt, at du kan komme i kontakt med supporten, hvis du støder på et problem eller spørgsmål. Det burde give helt sig selv, at du har denne mulighed i en betting app, men det er ikke tilfældet hos flere bookmakere, hvor du i stedet er nødsaget til at få gang i computeren.

Mobil streaming
En af de helt store fordele ved en betting app er, at du altid har den lige ved hånden. Selvom der vises mere og mere sport i TV’et, er det ikke sikkert, du er hjemme, og det er derfor rart at have et alternativ. I flere betting apps er det muligt at streame kampe, og det giver bare et bedre samlet billede af produktet, når du efter at have spillet på en kamp, ligeledes kan følge den live.

Ind- og udbetalinger
Dette er et punkt, som stort set alle bettips apps efterlever. Det skal til enhver tid være nemt enten at indbetale penge at spille for eller at udbetale, hvis du ikke længere vil have dit beløb fastlås til en konto. Det er et minimumskrav, du godt kan tillade dig at stille til din bookmaker og dertilhørende betting app.

Er der forskel på mobile websites og apps?

Ved første øjekast vil du opleve, at designet på mobile websites og betting apps er næsten ens hos alle bookmakere. Som udgangspunkt er der derfor ikke den helt store forskel på de to muligheder. Du kan dog opleve, at enkelte funktioner er undladt det ene sted, og der er derfor ikke nogen garanti for, at du får samme oplevelse af de to versioner. Hos Nordicbet er søgefunktionen fx kun tilgængelig fra appen. Det kan være et problem for nogle, mens andre vil være upåvirket af forskellene. Der er sjældent tale om afgørende forskelle på mobile websites og betting apps, og det er derfor bare om at bruge den version, du finder bedst.

Fordele ved at spille fra mobilen

Det er nemt, hurtigt og kan gøres overalt. Det er de største fordele ved at placere dine spil fra mobilen i forhold til fra computeren. Du har ofte din mobil lige ved hånden, og med de mange betting apps og flotte mobilversioner bliver det ikke meget lettere for dig at placere dine spil. Når du spiller fra mobilen, skal du heller ikke bruge MitID for at logge ind, og selvom der kan være en vis risiko forbundet med det, er det ligeledes en ting, der gør det nemmere for dig at oddse. Fordelene ved at spille fra mobilen er derfor mange.

Gå tilbage til FAQ