18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Betting apps

Betting apps har de seneste år gjort store fremskridt, og efterhånden tilbyder alle bookmakere en app til dine odds. Der er dog stor forskel på, hvor mange funktioner hver app indeholder. For at hjælpe dig med det samlede overblik har vi gennemgået alle betting apps. Du kan nedenfor læse mere om de fem bedste apps, forskellene på mobile websites og apps, fordelene ved at spille fra mobilen og om udviklingen i mobil gambling.

Her kan du spille på mobilen:

*Reklamelink

bet365
*
Betinia
*
Expekt
*
ComeOn
*
Betsson
*
Mr Green
*
Marathonbet
*
LeoVegas
*
Unibet
*

De 5 bedste bookmakere med apps

Der er relativt stor forskel på, hvad de enkelte bookmakere har vurderet som vigtige funktioner i deres betting app. Det betyder, at du kan komme til at mangle en vigtig funktion i den ene app, mens en anden app i stedet byder på en anden funktion. Fælles for stort set alle bookmakerne er, at de er til at finde i App Store, mens det kniber noget mere til mobiler fra Windows og i Google Play til Android.

Unibet
Har i mange år været en af de mest populære danske bookmakere. Her får du altid et produkt, der fungerer helt efter hensigten, og det skinner også tydeligt igennem på betting appen. Der er flere grunde til, at vi kårer denne som den bedste betting app, men først og fremmest skyldes det, at alle vigtige funktioner fra den normale side er overført til appen. Unibet Danmark giver mulighed for alle spiltyper: Singler, multispil og systemspil kan således spilles uden begrænsninger. Når du skal finde kampe at spille på, er søgefunktionen til stor hjælp og sparer dig for en masse tid. Skulle der opstå uventede problemer, kan du rette henvendelse til support via en kontaktformular, og det giver ligeledes billedet af en seriøs betting app. Hos Unibet er det også muligt for dig at streame dine kampe, og da du samtidig kan foretage ind- og udbetalinger, betyder det reelt, at du helt kan undvære din computer, når du skal oddse hos Unibet. Alt i alt er der tale om en helt igennem gennemført app til odds, som løber med vores 1. plads.

bwin
Bwin som bookmaker tilbyder stort set de samme funktioner som hos Unibet. Alle spiltyper i form af singler, multispil og systemspil er repræsenteret, mens søgefunktionen også her er til stor hjælp. Vil du i kontakt med bwin, kan du benytte dig af kontaktformularen og efterfølgende modtage svar på e-mail. Hos bwin er der ligeledes mulighed for streaming samt at foretage ind- og udbetalinger, og du får derfor også en betting app, der opfylder stort set alle behov. Et lille minus hos bwin er, appen ikke kan indstilles til at huske dit login. Du skal derfor indtaste dine oplysninger ved hvert login, og selvom det kun er en mindre detalje, er det af vores fem valgte bookmakere kun bwin, der ikke tilbyder denne mulighed. Bruger du din app flere gange dagligt, kan det hurtigt blive trættende at indtaste dine oplysninger hver gang – selvom sikkerheden er større i dette tilfælde.

Nordicbet
Hvis du er interesseret i at spille systemspil, kan du støde på nogle problemer med Nordicbet som en licenseret bookmaker, fordi du kun kan spille single- og multiplayer-spil. Omvendt har du mulighed for at live chatte med supporten fra din app, og det tilbydes ikke af andre bookmakere. Det er med til at trække den samlede vurdering op af appen, der også har søgefunktion, streaming og ind- og udbetalinger. På de fleste områder læner Nordicbet sig således op af andre apps, men omvendt er der på nogle punkter enorm forskel, og det betyder, at der ikke er tale om en app, der henvender sig til alle kunder. Vi henviser Nordicbet til 3. pladsen.

LeoVegas
LeoVegas er en bookmaker, der satser rigtigt meget på deres mobile platform, og det kan man mærke, når man anvender app’en. Funktionaliteten er helt i top, og det er muligt for dig at tilgå de muligheder, som du skal bruge, når du vil foretage dine spil. LeoVegas har en stolt tradition som Mobil Casino, og de trækker på deres flotte erfaringer i sports app’en. Hvis du er interesseret i nogle andre funktioner til betting, som kan findes på LeoVegas, kan du læse mere om det på vores LeoVegas anmeldelse.

bet365
Bet365 som den mest populære bookmaker i dette land tilbyder nogle app funktioner. I vores øjne har betting appen dog enkelte mangler, og det ødelægger desværre lidt af det flotte image, bet365 ellers er kendt for. Du kan spille alle spilformer, streame dine kampe og ind- og udbetale, men omvendt er der hverken mulighed for at tage kontakt til supporten eller søge efter bestemte kampe via en søgefunktion. Det kan nemt besværliggøre processen ved at sammensætte en kupon, og det er alt i alt med til at trække den samlede oplevelse hos bet365’s betting app ned.

Marathonbet
En af de nyeste bookmakere i Danmark er selvfølgelig også hoppet med på den mobile bølge. Marathonbet har både en app og også en super god side, som er optimeret til mobilen. Alle vigtige funktioner kan findes i Marathonbet app og på deres mobilside.

Øvrige bookmakere med apps til odds og betting

Alle bookmakerne er efterhånden blevet så moderne, at de servicerer deres spillere med en mobil løsning. Således kan du også spille via app hos blandt andre:

betfair*
Mr. Green*
Cashpoint*

Enkelte bookmakere er endnu ikke kommet med på bølgen, men deres mobile løsninger fungerer!

De 5 bedste funktioner ved en betting app

Hastighed og brugervenlighed
Med et begrænset overblik fra start skal det være nemt og enkelt at danne et overblik over det samlede produkt. Det skal tilmed være nemt at springe fra sportsgren til sportsgren og fra kamp til kamp. Brugervenligheden er dermed altafgørende, ligesom selve hastigheden er det. Vi gider ikke sidde og vente på, at hver enkel side loader – og det samme gider du med garanti heller ikke.

Søgefunktion
En søgefunktion i en betting app er med til at forenkle og forbedre din oplevelse, når du skal spille på en kamp eller sammensætte en kupon. Kender du kun navnet på det mandskab eller på den spiller, du gerne vil spille på, skal du ikke bruge tid på at hoppe fra liga til liga, og det er trods alt også hurtigere at indtaste Liverpool i stedet for først at skulle vælge Fodbold -> Premier League og finde selve kampen.

Supportmuligheder
En god betting app sikrer, at du ikke længere er afhængig af en computer til at placere dine spil. Det er derfor også vigtigt, at du kan komme i kontant med supporten, hvis du støder på et problem eller spørgsmål. Det burde give helt sig selv, at du har denne mulighed i en betting app, men det er ikke tilfældet hos flere bookmakere, hvor du i stedet er nødsaget til at få gang i computeren.

Mobil streaming
En af de helt store fordele ved en betting app er, at du altid har den lige ved hånden. Selvom der vises mere og mere sport i TV’et, er det ikke sikkert, du er hjemme, og det er derfor rart at have et alternativ. I flere betting apps er det muligt at streame kampe, og det giver bare et bedre samlet billede af produktet, når du efter at have spillet på en kamp, ligeledes kan følge den live.

Ind- og udbetalinger
Dette er et punkt, som stort set alle bettips apps efterlever. Det skal til enhver tid være nemt enten at indbetale penge at spille for eller at udbetale, hvis du ikke længere vil have dit beløb fastlås til en konto. Det er et minimumskrav, du godt kan tillade dig at stille til din bookmaker og dertilhørende betting app.

Er der forskel på mobile websites og apps?

Ved første øjekast vil du opleve, at designet på mobile websites og betting apps er ens hos alle bookmakere. Som udgangspunkt er der derfor ikke den helt store forskel på de to muligheder. Du kan dog opleve, at enkelte funktioner er undladt det ene sted, og der er derfor ikke nogen garanti for, at du får samme oplevelse af de to versioner. Hos Nordicbet er søgefunktionen fx kun tilgængelig fra appen, mens det omvendt kun er muligt at spille systemspil fra mobilversionen. Det kan være et problem for nogle, mens andre vil være upåvirket af forskellene. Der er ikke tale om afgørende forskelle på mobile websites og betting apps, og det er derfor bare om at bruge den version, du finder bedst.

Fordele ved at spille fra mobilen

Det er nemt, hurtigt og kan gøres overalt. Det er de største fordele ved at placere dine spil fra mobilen i forhold til fra computeren. Du har ofte din mobil lige ved hånden, og med de mange betting apps og flotte mobilversioner bliver det ikke meget lettere for dig at placere dine spil. Når du spiller fra mobilen, skal du heller ikke bruge NemID for at logge ind, og selvom der kan være en vis risiko forbundet med det, er det ligeledes en ting, der gør det nemmere for dig at oddse. Fordelene ved at spille fra mobilen er derfor mange.

Udvikling i mobil gambling

Mobilen fylder mere og mere i vores hverdag, og det er selvfølgelig ikke gået ubemærket hen i bookmakerbranchen. Flere og flere af os placerer spil fra mobilen, og det har de seneste år betydet store opdateringer og forbedringer på det mobile marked. Mobil gambling udgjorde 13% af det samlede oddsmarked i 2012, mens den total var vokset til 29% i 2015. Fortsætter den udvikling vil mobil gambling udgøre over 50% af det samlede marked i 2020. Da flere bookmakere opfordrer deres kunder til at spille fra mobilen ved at tilbyde diverse bonusser og tilbud, der kun gælder til mobile enheder, synes det ikke urealistisk, at den markante stigning vil fortsætte din vækst. Den stigende udvikling i betting fra mobilen betyder, at bookmakerne er nødt til at lægge stort fokus hertil, og det bør betyde endnu bedre mobile produkter og betting apps i fremtiden.

Gå tilbage til FAQ