18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bedste odds

Før man placerer et spil, er det vigtigt at få de bedste odds, da forskellen på de bedste og næstbedste odds i sidste ende kan løbe op i mange kroner. Som spiller er man selvfølgelig på udkig efter størst mulig indtjening, og det kan derfor godt betale sig at sætte sig ind i, hvor de bedste og højeste odds findes. Med denne guide, bliver du klædt helt på til, hvorfor det er vigtigt at få de odds som er højest, hvor du finder de bedste odds og hvorhenne du finder odds at spille på.

Hvorfor er det vigtigt at få de højeste odds?

Det giver helt sig selv, at det er mere attraktivt at spille odds 2,50 hos den ene bookmaker frem for odds 2,35 hos en anden bookmaker. For nogle spillere er det dog ikke så vigtigt, om man lige får odds 2,50, eller må nøjes med odds 2,35. Set ud fra et enkelt spil, er det ikke helt så vigtigt, om man lige får de sidste procenter med ved det højeste odds, eller om man nøjes med næstbedste odds. Set over længere tid løber de små procenter fra hvert spil dog hurtigt op, og du kan derfor sikre dig en ekstra stor gevinst ved konsekvent at spille på de bedste odds fra nye bookmakere.

Eksempel på at spille det bedste odds

Hvis vi tager fat i eksemplet fra før med odds 2,50 og 2,35, så kan et simpelt regnestykke vise, hvor meget du kan sikre dig ekstra i gevinst, hvis du spiller det bedste odds, som i dette tilfælde altså er odds 2,50. Vi antager, at du har vundet 100 spil med en gennemsnitlig indsats på 100 kroner på odds 2,50. Det vil, minus indsatsen, være en profit på 15.000 kroner. Vi laver samme udregning, denne gang med odds 2,35. Det vil, minus indsatsen, være en profit på 13.500 kroner, og dermed hele 1.500 kroner mindre i overskud, end hvis man havde spillet til det bedste odds, der i dette eksempel var 2,50.

Dette er et ligetil og meget enkelt eksempel, men pointen i eksemplet bør være klar. Det kan klart betale sig at spille til de bedste odds, da du i sidste ende vil optimere din indtjening på bedst tænkelig måde, og du vil kunne sikre dig en betydelig større profit – selv ved de lave procenters forskel.

Hvor får jeg de bedste odds?

Når du er på udkig efter de bedste odds sider, er der en række af bookmakerne, der er ekstra værd at holde øje med. Disse bookmakere tilbyder nemlig rigtigt høje tilbagebetalingsprocenter, der i sidste ende afgør, hvor høje odds de enkelte bookmakere kan tilbyde. bet365, betfair, Unibet, Marathonbet, LeoVegas og Mr. Green er blandt de bookmakere, der er gode at bruge, og som klart kan anbefales, når du er på udkig efter de bedste odds.

Hos bet365 finder du, bort set fra høje odds, en lang række af forskellige spiludvalg og spiltyper, og hos bet365 har du ligeledes muligheden for at spille på et bredt udvalg af sportsgrene og ligaer. Her er der tale om en bookmaker, der topper alle parametre, og det er derfor ikke helt uden grund, at bet365 er et populært valg af mange.

betfair topper markedet med høje odds på de helt store sportsbegivenheder og ligaer, hvor indsatspolitikken hos betfair ligeledes også er helt i top. Her er der tale om en bookmaker, der giver spillerne indflydelse på forskellige kampodds, og det betyder, at du fra tid til anden vil være i stand til at finde de højeste odds hos betfair.

Hos Unibet og Nordicbet har du muligheden for at spille på en lang række af forskellige specials på mange forskellige sportsgrene. Du finder derfor flere spil, der kun udbydes hos disse to bookmakere. Da oddsene på de mange specials tilmed er placeret i den høje ende i forhold til tilbagebetalingsprocent, er det rigtigt smart at være i stand til at placere et spil hos både Unibet og Nordicbet.

LeoVegas er en af de mest kendte bookmaker i Danmark. Bookmakeren opererer med samme oddssætning som Unibet, 888sport og Mr. Green, og det betyder, at du kan finde samme udvalg til ens tilbagebetaling på disse sider.

Du kan læse meget mere om høje odds i vores guide over danske bookmakere.

Leder du efter odds at spille på?

SpilXperten tilbyder inspiration til dine odds, da du dagligt finder en lang række af forskellige oddstilbud her på siden. Hos SpilXperten finder du flere af markedets allerbedste eksperter, der alle brænder for at dele de bedste odds at spille på. Det er derfor en fordel at holde øje, da du helt sikkert finder god inspiration her.

Gå tilbage til FAQ