18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bedste odds

Før man placerer et spil, er det vigtigt at få de bedste odds, da forskellen på de bedste og næstbedste odds i sidste ende kan løbe op i mange kroner.

Som spiller er man selvfølgelig på udkig efter størst mulig indtjening, og det kan derfor godt betale sig at sætte sig ind i, hvor de bedste og højeste odds findes.

Vi har analyseret de forskellige danske bookmakeres odds med et data sæt på næsten en million datapunkter og viser dig med denne analyse, hvilke bookmakere der har de bedste odds.

Hvorfor er det vigtigt at få de højeste odds?

Det giver helt sig selv, at det er mere attraktivt at spille odds 2,50 hos den ene bookmaker frem for odds 2,35 hos en anden bookmaker.

Set over længere tid løber de små procenter fra hvert spil dog hurtigt op, og du kan derfor sikre dig en ekstra stor gevinst ved konsekvent at spille på de bedste odds fra nye bookmakere.

Bedste odds

Vi antager, at du har vundet 100 spil med en gennemsnitlig indsats på 100 kroner på odds 2,50. Det vil, minus indsatsen, være en profit på 15.000 kroner. Vi laver samme udregning, denne gang med odds 2,35.

Det vil, minus indsatsen, være en profit på 13.500 kroner, og dermed hele 1.500 kroner mindre i overskud, end hvis man havde spillet til det bedste odds, der i dette eksempel var 2,50.

Hvor får jeg de bedste odds?

Når du er på udkig efter de bedste odds sider, er der en række af bookmakerne, der er ekstra værd at holde øje med. Disse bookmakere tilbyder nemlig rigtigt høje tilbagebetalingsprocenter, der i sidste ende afgør, hvor høje odds de enkelte bookmakere kan tilbyde.

bet365, Unibet, Marathonbet og Nordicbet er blandt de bookmakere, der er gode at bruge, og som klart kan anbefales, når du er på udkig efter de højeste odds.

Hos bet365 finder du, bort set fra høje odds, en lang række af forskellige spiludvalg og spiltyper, og hos bet365 har du ligeledes muligheden for at spille på et bredt udvalg af sportsgrene og ligaer. Her er der tale om en bookmaker, der topper alle parametre, og det er derfor ikke helt uden grund, at bet365 er et populært valg af mange.

Hos Unibet og Nordicbet har du muligheden for at spille på en lang række af forskellige specials på mange forskellige sportsgrene. Du finder derfor flere spil, der kun udbydes hos disse to bookmakere. Da oddsene på de mange specials tilmed er placeret i den høje ende i forhold til tilbagebetalingsprocent, er det rigtigt smart at være i stand til at placere et spil hos både Unibet og Nordicbet.

Du kan læse meget mere om høje odds i vores guide over danske bookmakere.

Vi har kigget på odds data fra de forskellige danske bookmakere

Men lad os nu vende tilbage til analyser som vi lavede af næsten en million odds fra de danske bookmakere.

  • Analysen fand sted mellem juni 2022 og maj 2023 altså næsten over 12 måneder.
  • Dataen er trukket fra sports analyse firmaet Enetpulse.
  • De odds markeder der blev kigget på, var 1,x,2, over / under, asian handicap, draw no bet fra de største foodbold ligaer i verden. Yderligere blev der trykket data fro de største tennis turneringer.

Dataen er ikke mål på odds højde, men ud fra den tilbagebetalingsprocent som bookmakerne er kommet med på den enkelte kamp. Jo højere en tilbagebetalingsprocent bookmakeren har givet til kunden, jo højere odds har de også kunne give.

Hvis bookmaker A for eksempel giver odds 1.6. 4.0 og 6.0 i et 1,x,2 marked, giver dette samlet en tilbagebetaling på dette marked / kamp på 96% til det samlede antal kunder der har spillet på denne kamp, hos denne bookmaker.

Hvis bookmaker B giver odds 1.55. 3.8 og 6.0 på samme kamp, betyder det at de kun tilbagebetaler 93.02 % af det samlede spillede beløb til deres kunder, med de lavere odds.

Dataen er selvfølgeligt ikke helt ny, men har så tilpas mange datapunkter over et forløb på et år, at nedenstående graf, burde være temmeligt holdbar, når du skal finde de bedste odds.

Nedenfor har vi angivet odds for henholdsvis fodbold og tennis separat.

Sammenligning af bookmaker odds

Både Marathonbet og Unibet scorer vældigt højt på deres gode fodbold odds, mens Mr Green også ligger godt til.

På tennis fronten får Marathonbet maksimum score med deres odds, mens Mr Green igen er runner up og slår de store bookmakere med længder på deres tennis odds.

Leder du efter odds at spille på?

SpilXperten tilbyder inspiration til dine odds, da du dagligt finder en lang række af forskellige oddstilbud her på siden. Hos SpilXperten finder du flere af markedets allerbedste eksperter, der alle brænder for at dele de bedste odds at spille på. Det er derfor en fordel at holde øje, da du helt sikkert finder god inspiration her.

Gå tilbage til FAQ