18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Aflyst kamp? Læs om bookmakernes regler

Du elsker måske at sidde på pinden foran skærmen og følge dit yndlingshold i fodbold? Eventuelt med en iskold fadøl i hånden og en pose chips i nærheden. Men det sker jo, at en kamp ikke bliver spillet færdig eller aflyst, og hvad gør du så med dit væddemål?

Vi har kigget på, hvilke regler der gælder hos hver enkelt bookmaker. Du får dermed det samlede overblik, så du er forberedt, hvis du har spillet på en kamp, der bliver aflyst.

Hvad sker der når din kamp blevet afbrudt eller aflyst?

Det er meget forskelligt fra bookmaker til bookmaker, hvordan de tolker aflyste og udsatte kampe.

 • Du kan derfor opleve, at din bookmaker udbetaler gevinst.
 • Du vil ofte også se, at din bookmaker annullerer det spil, der er placeret på den aflyste kamp.
 • Du kan også komme ud for at bookmakeren lader væddemålet stå, hvis kampen bliver omspillet indenfor et par dage, normalt max 3 dage.

Nedenfor kan du læse alle regler hos de forskellige bookmakere.

Aflyst kamp hos din bookmaker

NordicBet

Hos NordicBet gælder det, at mindst 80 minutter af kampen skal være spillet, for at væddemål på resultatet af kampen anses som gyldige. Alle væddemål er kun for ordinær spilletid, medmindre andet er nævnt. “Ordinær spilletid” defineres som det fremlægges i de officielle regler udgivet af de respektive ledende associationer.

Hvis en kamp ikke afholdes under en officielt ledende styrelse, fx venskabskampe, vil alle kampmarkeder blive afgjort efter det faktiske resultat, når kampen er afsluttet. Ethvert væddemål, hvor resultatet af kampen endegyldigt er kendt, før den ordinær spilletid er gennemført, eller før kampen opgives, afgøres, uanset om der er spillet 80 minutter eller ej.

Hvis et hold skulle udeblive fra en kamp på grund af en protest eller andet, vil bets stadig gælde, medmindre begivenheden aflyses. Lad os sige, at Ukraine ikke vil spille i samme pulje som Rusland under et EM. Man kan så stadig spille på Ukraine, da EM ikke er aflyst. Et væddemål er erklæret ugyldigt for en kamp, som er udskudt og ikke bliver spillet indenfor 36 timer fra det originale tidspunkt.

I tilfælde af, at en kamp afbrydes på grund af f.eks. tilskueruroligheder eller andet, tæller stillingen, hvis minimumskravet er opfyldt. Det vil altså sige 80 minutter, eller hvis der findes et officielt resultat inden for 36 timer af fristen.

Det interessante er her, at med kampen Danmark-Sverige ville 3-3 resultatet holde, da kampen blev afbrudt efter 88 minutter, og UEFA’s bortdømmelse af Danmark med 0-3 skete over 36 timer efter kampens afslutning.

Alle væddemål, der er gennemført, selvom kampen er afbrudt, tæller. Det vil sige første målscorer, evt. halvleg, kort, etc. Alle andre væddemål sættes til odds 1,00. Hvis en kamp helt aflyses, bliver alle væddemål tilbagebetalt.

Nordicbet
 • Mange indbetalingsmuligheder
 • Ingen gebyr på ind-eller udbetaling
 • Stort spiludbud

Betfair

Hvis der ikke kommer et officielt resultat, indhenter Betfair selv oplysningerne. Skulle der komme nye oplysninger inden for 48 timer bestemmer Betfair, om markedet skal genetableres, eller om afgørelsen skal ændres. Betfair forbeholder sig ret til at erklære markeder ugyldige, hvis usikkerheden vedrørende afgørelsen ikke kan løses på en tilfredsstillende måde.

Hvis et hold eller en deltager diskvalificeres, trækker sig eller ikke fuldfører efter at have påbegyndt en begivenhed, vil holdet/deltageren tabe, hvis mindst et andet hold eller en anden deltager fuldfører begivenheden. Hvis der ikke er noget hold eller nogen deltager, der fuldfører en begivenhed (efter at være startet), er alle spil ugyldige med undtagelse af spil på markeder, der betingelsesløst er blevet afgjort, f.eks. første målscorer.

Hvis kampen ikke er gennemført inden for tre dage efter den fastsatte slutdato, vil alle spil på begivenhedens markeder være ugyldige, dog med undtagelse af spil på markeder, der betingelsesløst er blevet afgjort. Hvis f.eks. en fodboldkamp er planlagt for den 1. december, skal den være færdig den 4. december kl. 23:59:59.

Betfair
 • Stærk platform
 • Mange special odds
 • Mange betalingsmetoder

bwin

Hvis en kamp starter mere end en time efter, at den officielt er sat til, erklæres alle væddemål for ugyldige. Hvis kamp bliver afbrudt inden halvleg, vil alle væddemål blive erklæret ugyldige, medmindre de er afgjort, f. eks første målscorer. Afbrydes en kamp og genoptages mere end en time efter, er væddemålene ugyldige.

bwin
 • Stort udvalg af væddemål
 • Mange tilbud
 • Hurtig hjemmeside

Cashpoint


Hvis en kamp erklæres ugyldig, får du hele dit beløb tilbage. Kampe, der er aflyst, skal spilles indenfor to dage, hvis væddemålene skal være gyldige. Hvis en kamp bliver afbrudt, og der umiddelbart efter skulle falde en afgørelse, er væddemålet gyldigt. Hvis kampe bliver afbrudt, og der ikke spilles en ny indenfor to dage, eller der bliver erklæret en vinder umiddelbart efter slutfløjt, er væddemålene ugyldige – medmindre du har spillet på et halvlegsresultat eller første målscorer, som er gået hjem. Disse tæller.

Eksempel 1:
Kampen Inter – Juventus er sat til start mandag den 10. maj kl. 15.00, men udskydes til tirsdag den 11. maj kl. 21:00. Her vil alle væddemål på den oprindelige kamp være gyldige og gældende.

Eksempel 2:
Kampen Inter – Juventus er sat til start mandag den 10. maj kl. 15.00, men udskydes til fredagen 14. maj kl. 12.00. Her vil alle bets på den oprindelige kamp anses for ugyldige.

Cashpoint
 • Godt odds udvalg
 • Bonustilbud til eksisterende kunder
 • God navigering

Unibet

Hvis en kamp, der ikke er spillet, bliver flyttet 36 timer, vil alle væddemål være gyldige. I tilfælde af, at en kamp, der endnu ikke er startet, flyttes mere end 36 timer, eller kampen starter, men det officielle resultat ikke kan erklæres inden for 36 timer, vil væddemålene blive erklæret ugyldige.

Unibet
 • Overskuelig website og app
 • Nem ind- og udbetaling
 • Konkurrencedygtige odds