18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FAQ

Velkommen til SpilXpertens FAQ (frequently asked questions), hvor vi giver dig svar på de oftest stillede spørgsmål, i forbindelse med vores hjemmeside, odds og betting. Nedenfor finder du en lang række af de spørgsmål, som vi ofte møder og som vi ved, at mange nye spillere og brugere af vores side kommer med. Derfor har vi listet dem op, så du hurtigt og med bare ét klik har adgang til dem.

Kontakt os

Du kan altså hurtigt få svar på dine spørgsmål, men skulle du alligevel have spørgsmål til noget, som du ikke kan læse nedenfor, er du meget velkommen til at kontakte os på [email protected]. Du kan kontakte os, lige meget om det drejer sig om problemer på vores hjemmeside, en bestemt bookmaker du har spørgsmål til og eller noget helt tredje. Denne verden med betting er stor og kan give anledning til mange spørgsmål, så du skyder bare løs på vores mailadresse – så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig!

Vil du modtage vores ugentlige nyhedsbrev? Så meld dig til her:

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!