Reklamelink*

Eurovision odds

Eurovision odds 2020Eurovision Song Contest 2021 står for døren. Den 22. maj afholdes finalen ved det store musikshow i Rotterdam, og det er Island, Litauen og Bulgarien, der udgør feltet af favoritter. På denne side får du bookmakernes bedste odds og spilmuligheder på årets Eurovision. Vi gør dig klogere på favoritterne, ligesom du kan læse om Danmarks chancer, se tidligere vindere og meget mere. Good evening, Europe!

Odds på Eurovision 2021

Bemærk: Vil du læse om Dansk Melodi Grand Prix, kan du gøre det her: Dansk Melodi Grand Prix 2021

Teksten herunder opdateres forud for eventstart.

Odds på Eurovision Song Contest 2021

Her kan du finde de højeste odds på den samlede vinder af Eurovision 2021.

Hvem vinder Det Europæiske Melodi Grand Prix 2021?
Bulgarien: 4,50 – SPIL HER >>*

Island: 5,00 – SPIL HER >>*

Litauen: 5,50 – SPIL HER >>*

Schweiz: 7,50 – SPIL HER >>*

Rusland: 8,50 – SPIL HER >>*

Rumænien: 9,00 – SPIL HER >>*

Italien: 11,00 – SPIL HER >>*

Malta: 11,00 – SPIL HER >>*

Aserbajdsjan: 13,00 – SPIL HER >>*

Tyskland: 17,00 – SPIL HER >>*

Sverige: 19,00 – SPIL HER >>*

Norge: 21,00 – SPIL HER >>*

Holland: 21,00 – SPIL HER >>*

Danmark: 26,00 – SPIL HER >>*

Australien: 34,00 – SPIL HER >>*

Georgien: 34,00 – SPIL HER >>*

Irland: 34,00 – SPIL HER >>*

Grækenland: 41,00 – SPIL HER >>*

Belgien: 41,00 – SPIL HER >>*

Polen: 51,00 – SPIL HER >>*

Israel: 51,00 – SPIL HER >>*

Cypern: 51,00 – SPIL HER >>*

Finland: 51,00 – SPIL HER >>*

Nordmakedonien: 61,00 – SPIL HER >>*

Storbritannien: 67,00 – SPIL HER >>*

Tjekkiet: 67,00 – SPIL HER >>*

Serbien: 81,00 – SPIL HER >>*

Ukraine: 101,00 – SPIL HER >>*

Estland: 101,00 – SPIL HER >>*

Hviderusland: 101,00 – SPIL HER >>*

Kroatien: 101,00 – SPIL HER >>*

Moldova: 101,00 – SPIL HER >>*

Portugal: 101,00 – SPIL HER >>*

Østrig: 101,00 – SPIL HER >>*

Spanien: 101,00 – SPIL HER >>*

Armenien: 101,00 – SPIL HER >>*

Albanien: 101,00 – SPIL HER >>*

Frankrig: 101,00 – SPIL HER >>*

San Marino: 101,00 – SPIL HER >>*

Letland: 151,00 – SPIL HER >>*

Slovenien: 151,00 – SPIL HER >>*

Hvem giver Danmark 12 point til?
TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

TBA: XX,XX – SPIL HER >>*

Odds senest opdateret d. 11. marts 2020 kl. 09:35. Odds kan ændre sig.

Odds på Eurovision 2021

Flere Eurovision Odds 2021

I skrivende stund er det esc 2021 odds på vinderen, der fylder hos bookmakerne, men som konkurrencen kommer nærmere, vil flere af bookmakerne melde sig på banen med et udbud på både Top5, Top10, Head-to-Head og specifikke slutplaceringer for de enkelte lande. Afsnittet her opdateres naturligvis løbende, i takt med at spilmulighederne forøges hos bookmakerne.

KLIK HER for at se odds på vinderne af Semifinale 2.*

Favoritterne ved sangfesten i Rotterdam

Kigger man nærmere på odds euro vision 2021, ser man, at det er Holland, Rusland, Schwez, Sverige og Italien, der spås de bedste chancer for at løbe med sejren ved Eurovision i Tel Aviv. I dette afsnit gennemgår vi nationernes fem bidrag.

Holland
25-årige Duncan de Moor, der går under kunstnernavnet Duncan Laurence, er klar med en rigtigt stærk sang for Holland. Sangen Arcade er meget dragende, og Duncan synger fantastisk og tryllebindende. En ulykkelig kærlighedshistorie er omdrejningspunktet for sangen, og Duncan formår at levere den, så man bliver emotionelt involveret ved lytning. Holland har ikke vundet konkurrencen siden 1975, men med Duncan Laurence har de en meget fin chance for at tilføje et nyt glorværdigt kapitel til deres Eurovision-historie.

Spil på Holland som vinder - KLIK HER >>*

Rusland
Rusland stiller med 36-årige Sergey Lazarev. Hvis du synes, at navnet virker bekendt, så er du ikke galt på den. Russerne har nemlig allerede haft Sergey Lazarev med i konkurrencen; det skete i 2016, hvor han førte nationen til en samlet 3. plads. I 2016 vandt Sergey Lazarev faktisk på TV-stemmerne, men der gik politik i den, og derfor endte Ukraine som samlet sejrherre dét år. I 2019 er Sergey Lazarev klar med den dramatiske sang Scream. Sergey er meget teatralsk i sin fremførsel, og han skal nok formå at komme ind under huden på mange af de europæiske Eurovision-seere med den lidt dommedagsagtige afslutning.

Spil på Rusland som vinder - KLIK HER >>*

Schweiz
Schweiz melder klar med 24-årige Luca Hänni, der frister en model-tilværelse ved siden af sangkarrieren. I modsætning til de før-gennemgåede topfavoritter, er Luca Hänni aktuel med en rigtig fest-sang i She Got Me. Der er fuld fart på, og man kan ikke undgå at komme i godt humør ved gennemlytning. Omkvædet er meget catchy, og hvis publikum bare hengiver sig til festlighederne, og undlader at spekulere for meget i den lidt tamme tematik, så skal Schweiz nok placere sig i toppen.

Spil på Schweiz som vinder - KLIK HER >>*

Sverige
Det er 36-årige John Lundvik, der holder den svenske fane højt med sangen Too Late For Love. Den har en klassisk Eurovision-struktur, og opbygningen til det musikalske klimaks sidder lige i skabet. John Lundvik har et fantastisk tilstedevær på scenen, og man er med ham hele vejen fra start til slut. Han løfter sangen flot mod slutningen, og han har en behagelig vokal, som man ikke bliver træt af.

Spil på Sverige som vinder - KLIK HER >>*

Italien
Italienerne ved, hvordan man laver Eurovision-sange. De er sluttet i Top6 med tre af deres fire seneste bidrag, og skal man tro bookmakerne, så havner de i det fine selskab nok engang. Det er 26-årige Alessandro Mahmoud, Mahmood, der skal forsøge at tage Italien helt til tops med sangen Soldi. Han synger primært på italiensk, men der sniger sig også lidt arabisk ind undervejs. Han er meget sikker i sin optræden, og sangen er forfriskende ung i sit udtryk.

Spil på Italien som vinder - KLIK HER >>*

Hvad er de danske chancer ved ESC 2021?

Vi giver dig her et overblik over de danske muligheder for succes ved Eurovision 2021. Kommer der til at stå danmark esc 2021 på det hele?

Kommer Danmark i finalen?
Danmark stiller op med den bedårende 20-årige skøjteløber Leonora. Ligesom Mahmood synger Leonora på flere sprog; hun giver sig i kast med både engelsk, dansk, tysk og fransk. Sangen er sød og catchy, og den sætter sig fast i øregangen. Der er tale om et kærlighedstema, der bankes fast med gentagelsen af titlen Love is Forever, og med det skal Danmark have fine muligheder for i hvert fald at komme videre fra Semifinale 2.

Spil på Danmark til at gå i finalen - KLIK HER >>*

Vinder Danmark Eurovision 2021?
Danmark er oppe imod nogle stærke konkurrenter i Holland, Rusland og Schweiz – og ikke mindst vores naboer fra Sverige og også Italien, der stiller med et tjekket track. Det vil være en overraskelse, hvis Danmark kan vinde Eurovision i år, da sangen simpelthen ikke står lige stærkt som nogle af dem, de andre deltagende nationer kommer med. Vi er dog ikke uden chance; for musik er en subjektiv størrelse. Tror du på, at Danmark kan snyde favoritterne? Så er der et saftigt esc odds at hente.

Spil på Danmark som vinder - KLIK HER >>*

Hør alle sangene og bedøm selv

Selvom bookmakerne på forhånd har Holland som storfavorit til at løbe med sejren, kan man aldrig vide sig sikker, når det kommer til Melodi Grand Prix. Det handler jo i bund og grund om smag og behag, og det er derfor ofte meget uforudsigeligt, hvordan konkurrencen kommer til at forløbe. Derfor kan det være en god idé selv at tage et lyt til de forskellige sange, før man oddser på dem. Du kan finde alle sangene på Eurovisionens officielle YouTube-kanal og hjemmeside – følg links herunder og lyt til alle sangene.

Eurovision.tv

Eurovision på YouTube

Odds på Eurovision 2021

Sådan afgøres konkurrencen

Ligesom i de fire seneste år kommer Eurovision 2021 til at blive afgjort af både seere og en fagjury. Fagjuryen står altså for 50% af bedømmelsen og afstemningen, mens seernes stemmer står for de resterende 50% af afstemningen. Begge har et sæt point bestående af 12, 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 og 1, som skal fordeles.

Når man oddser på én af sangene som den endelige vinder, skal man altså også tage fagjuryens mulige vurdering med i sine overvejelser, da den kan blive altafgørende for udfaldet af konkurrencen og afstemningen som helhed.

Bookmakere med odds på Eurovision: Vores top 3

Der er flere bookmakere at vælge imellem for dig, der ønsker at oddse på Eurovision 2021. Vi vurderer bookmakerne ud fra, hvor høje deres esc odds 2021 er, og hvor stort og godt spiludvalget er. Hold øje med opdateringer på denne side, da flere bookmakere højst sandsynligt vil byde sig til i ugerne op til showet. Vi har meget positive erfaringer med de følgende tre bookmakere:

1. bet365*
Hos bet365* er der flotte odds at finde på alle deltagere – især de mere undertippede. Hvis du har lyst til at spille med live under semifinalerne eller finaleshowet, er der gode muligheder for dette her.

Odds på Eurovision hos bet365 – KLIK HER >>*

2. LeoVegas*
Hos LeoVegas* er der traditionelt et flot udvalg af spilmuligheder. Du vil kunne finde head-to-heads og specials på samtlige nationer, når arrangementet kommer nærmere.

Odds på Eurovision hos LeoVegas – KLIK HER >>*

3. NordicBet*
NordicBet* plejer at have stor fokus på Danmarks præstation ved Eurovision. Hold dig opdateret hos den nordiske bookmaker frem mod finalen d. 18. maj.

Odds på Eurovision hos NordicBet – KLIK HER >>*

Spilforslag: Eksperternes oddset esc tips

På SpilXperten.com har vi et par dedikerede Grand Prix-eksperter, som følger både det danske og europæiske af slagsen meget tæt. Det gælder selvfølgelig også i 2021, hvor de kommer med spilforslag løbende. Du kan se eksperternes fiduser HER.

Facts om Eurovision 2021

- Melodi Grand Prix afvikles over en hel uge fra tirsdag til lørdag. Semifinalerne er tirsdag og torsdag, mens finalen er lørdag den 16. maj klokken 21:00.

- Sidste år blev Eurovision afholdt i Tel Aviv, Israel.

- Holland er forsvarende mestre, efter at de vandt sidste år i Tel Aviv. Det skete med sangen Arcade, der blev fremført af Duncan Laurence.

- Hele 43 lande deltager i konkurrencen. 37 nationer kæmper i to semifinaler om 20 pladser i finalen, mens Portugal, Italien, Frankrig, Storbritannien, Tyskland og Spanien er kvalificeret på forhånd.

- Showet sendes på DR1 med semifinaler og finaler fra klokken 21:00 tirsdag, torsdag og lørdag.

- Hvert land har en national jury og seerne til at afgøre vinderen. Du kan som seer stemme via app og SMS.

Tidligere vindere af Eurovision

Vi har her samlet vinderne af Eurovision siden år 2000. Brødrene Olsen lagde årtusindet ud med at give Danmark den anden sejr i Melodi Grand Prix’ets historie. Danmark vandt igen i 2013, da Emmelie de Forest repræsenterede Danmark med sangen ”Only Teardrops”.

Danmark har sammen med Ukraine og Sverige vundet Eurovision to gange siden år 2000.

2000: Danmark ("Fly on the Wings of Love", Brødrene Olsen)
2001: Estland ("Everybody", Tanel Padar, Dave Benton & 2XLC
2002: Letland ("I Wanna", Marie N)
2003: Tyrkiet ("Everyway That I Can", Sertab Erener)
2004: Ukraine ("Wild Dances", Ruslana)
2005: Grækenland ("My Number One", Helena Paparizou)
2006: Finland ("Hard Rock Hallelujah", Lordi)
2007: Serbien ("Molitva", Marija Šerifović)
2008: Rusland ("Believe", Dima Bilan)
2009: Norge ("Fairytale", Alexander Rybak)
2010: Tyskland ("Satellite", Lena Meyer-Landrut)
2011: Aserbajdsjan ("Running Scared", Ell & Nikki)
2012: Sverige ("Euphoria", Loreen)
2013: Danmark ("Only Teardrops", Emmelie de Forest)
2014: Østrig ("Rise Like A Phoenix", Conchita Wurst)
2015: Sverige ("Heroes", Måns Zelmerlöw)
2016: Ukraine ("1944", Jamala)
2017: Portugal ("Amar pelos dois", Salvador Sobral)
2018: Israel (”Toy”, Netta)
2019: Holland ("Arcade", Duncan Laurence)
2020: Ingen vinder (Eurovision aflyst)

Odds på Eurovision 2021

Flere odds på Eurovision

Hvem sender Danmark til Eurovision?
Chief 1 & Thomas Buttenschøn: 2,50 – SPIL HER >>*

Fyr & Flamme: 2,75 – SPIL HER >>*

The Cosmic Twins: 5,00 – SPIL HER >>*

Emma Nicoline: 8,00 – SPIL HER >>*

Jean Michel: 8,50 – SPIL HER >>*

Mike Tramp: 11,50 – SPIL HER >>*

Nanna Olivia: 19,00 – SPIL HER >>*

Claudia Campagnol: 20,00 – SPIL HER >>*

Odds senest opdateret d. 16. februar 2021 kl. 15:05.
Odds kan ændre sig.

Bookmakere til Eurovision

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
bet25
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
tipwin
onsidebetting