Reklame*

Eurovision odds

MGP odds 2018Eurovision Song Contest 2018 står for døren. Den 12. maj afholdes finalen ved det store musikshow i Lissabon, hvor Israel er den helt store favorit. På denne side får du bookmakernes bedste odds på årets Eurovision og en stor oversigt med spilmuligheder, ligesom du kan læse om favoritterne, se tidligere vindere og meget mere. Good evening, Europe!

Tilbud: Dobbelt op på din Eurovision-gevinst - KLIK HER* (vilkår gælder)

Odds på Melodi Grand Prix 2018

Odds på Eurovision Song Contest 2018

Her kan du finde de højeste odds på den samlede vinder af Eurovision 2018.

Hvem vinder Det Europæiske Melodi Grand Prix 2018?
Cypern: 2,25 – SPIL HER >>*
Israel: 4,50 – SPIL HER >>*
Frankrig: 13,00 – SPIL HER >>*
Sverige: 21,00 – SPIL HER >>*
Irland: 21,00 – SPIL HER >>*
Litauen: 21,00 – SPIL HER >>*
Norge: 23,00 – SPIL HER >>*
Italien: 26,00 – SPIL HER >>*
Tyskland: 26,00 – SPIL HER >>*
Estland: 41,00 – SPIL HER >>*
Australien: 41,00 – SPIL HER >>*
Bulgarien: 51,00 – SPIL HER >>*
Danmark: 51,00 – SPIL HER >>*
Ungarn: 51,00 – SPIL HER >>*
Tjekkiet: 51,00 – SPIL HER >>*
Moldova: 51,00 – SPIL HER >>*
Finland: 51,00 – SPIL HER >>*
Spanien: 126 – SPIL HER >>*
Østrig: 126 – SPIL HER >>*
Holland: 126 – SPIL HER >>*
Ukraine: 151 – SPIL HER >>*
Portugal: 201 – SPIL HER >>*
Slovenien: 251 – SPIL HER >>*
Albanien: 251 – SPIL HER >>*
Serbien: 301 – SPIL HER >>*
Storbritannien: 301 – SPIL HER >>*

Hvem får den bedste slutplacering?
Danmark: 3,20 – SPIL HER >>*
Norge: 1,30 – SPIL HER >>*

Hvem får den bedste slutplacering?
Danmark: 4,00 – SPIL HER >>*
Sverige: 1,20 – SPIL HER >>*

Hvem slutter bedst af de nordiske lande?
Sverige: 1,50 – SPIL HER >>*
Norge: 3,00 – SPIL HER >>*
Danmark: 7,50 – SPIL HER >>*
Finland: 7,50 – SPIL HER >>*

Odds fra udgivelsestidspunktet, odds kan ændre sig. Sidst opdateret 11. maj 2018 kl. 14:18.

Tilbud: Dobbelt op på din Eurovision-gevinst - KLIK HER* (vilkår gælder)

Eurovision: Flere betting-muligheder og odds

Du kan selvfølgelig ikke kun spille på vinderen af det europæiske MGP. Derimod findes der et hav af spilmuligheder, vi har listet op nedenfor. Klikker du på linket, kommer du til bookmakeren med betting-muligheden.

- Top 5*

- Top 10*

- Head-to-head*

- Slutplacering* (for hvert land)

- Vindermargin*

- Vinderens totale antal point*

- Antal 12'ere* (for hvert land)

- Vinderens startplacering*

- The Big Five*

- Kæmpe udvalg af specials*

Favoritterne ved sangfesten i Portugal

Forud for semifinalerne var det følgende lande, som bookmakerne så som de største favoritter.

Israel
Israels deltagelse ved sidste års Eurovision skulle egentlig være landets sidste, da Israels landsdækkende kanal, IBA, lukkede og blev erstattet af en ny kanal, der ikke levede op til kravene fra EBU (European Brodcasting Union). Men på trods af den palaver, som dette har medført, er Israel at finde i sangkonkurrencen i år og stiller op med en noget særpræget Melodi Grand Prix-sang, som har givet nationen en masse omtale forud for konkurrencen. Sangen hedder ”Toy” og skal fremføres af det 25-årige unikke sangtalent Netta Barzila, der i Israel har vundet programmet ”The Next Star for Eurovision”, der bruges til at udvælge, hvem der skal repræsentere nationen ved Eurovision. Sangen indeholder kyllingelyde og en kvindefrigørende tekst, som rider videre på #metoo-bølgen.

Israel har deltaget i Eurovision 39 gange og har vundet tre gange tidligere – senest for 20 år siden, hvor Dana International strøg til tops med sangen ”Diva”. Skal man tro bookmakerne, er dette et utrolig godt bud på en vinder af Eurovision. Sangen har fået en masse omtale, så den når utvivlsomt meget langt.

Spil på Israel til odds 2,25 - KLIK HER >>*

Bulgarien
Bulgarien har ikke været med i så mange år i Eurovision. De debuterede i 2005, og de deltog hvert år indtil 2013. Derefter havde de et par års pause, og landet kom så tilbage i 2016, hvor de fik sig en flot fjerdepladsen med sangen "If Love Was A Crime" af Poli Genova, hvilket endda blot var anden gang, at Bulgarien fandt vej til finalen. Sidste år deltog landet med sangen ”Beautiful Mess” og opnåede her en andenplads. Bulgarien har altså danset om den varme Grand Prix-grød de seneste par år – og igen i 2018 har de et bidrag, der kan risikere at blive den største stemmesluger af alle. Bandet Equinox skal optræde med nummeret ”Bones”, der er et sjælfuldt dance-nummer. Det bliver spændende om Bulgarien med deres noget korte historik i Eurovision-sammenhæng kan få endnu en topplacering i år. Efter semifinalerne er troen på den bulgarske sang faldet.

Spil på Bulgarien til odds 51,00 - KLIK HER >>*

Tjekkiet
Tjekkiet deltog ved Eurovision fra år 2007 til 2009 uden at kvalificere sig til finalen. Efter disse skuffende resultater fulgte fem år, hvor Tjekkiet ikke stillede op, og man troede måske, at Tjekkiets Eurovision-håb var slukket fuldstændig. Men i 2015 kom Tjekkiet retur til Eurovision-scenen med en sang med den meget passende titel ”Hope Never Dies”, der skulle være startskuddet til en ny årrække med tjekkisk deltagelse i sangkonkurrencen. Kun én gang har nationen dog fundet vej til finalen – det var i 2016, og her blev det til en næstsidsteplads. 2018 ser ud til at blive tjekkernes bedste år i Eurovision, da nationen har ”Lie to Me” sunget af Mikolas Josef med. Sangens omkvæd har en instrumental del, der kunne minde om Jason Derulos ”Talk Dirty”. Tjekkiet blev inden semifinalen spået en topplacering af bookmakerne, der troede, at sangen kunne sætte sig fast i de europæiske øregange. Nu er bookmakerne mere i tvivl, og det har gjort oddsetrigtig fornemt.

Spil på Tjekkiet til odds 51,00 - KLIK HER >>*

Estland
Estland er ikke nået frem til finalen de seneste to år. Dette skal Elina Nechayeva forsøge at ændre på i år med den smukke sang ”La forza”, der er en fusion af pop og italiensk opera. Den 26-årige estiske sopran har en fantastisk stemme og kan både levere en fantastisk vokal live og nok også hive mange stemmer fra de seere, der bifalder det klassiske element, der finder vej til sangkonkurrencen. Estlands hidtil eneste sejr ved Eurovision var på dansk grund tilbage i 2001, hvor Tanel Padar og Dave Benton med sangen ”Everybody” gjorde, hvad Brødrene Olsen præsterede året forinden. Måske styrer Estland mod endnu en Eurovision-sejr i 2018 med den elegante og storslåede ”La forza”? Sangen var én af favoritterne efter tirsdagens semifinale, men bookmakerne viser den ikke samme opbakning i tiden op til finalen.

Spil på Estland til odds 41,00 - KLIK HER >>*

Australien
Landet Down Under er atter at finde i det europæiske Melodi Grand Prix, som de har fået lov at deltage i siden 2015. Her kan der hverken tales om venner eller fjender, når det kommer til afstemningen. I 2016 fik landet en imponerende andenplads efter Ukraine. Australien er igen klar med et rigtig stærkt bidrag, som de snildt kan få succes med i Eurovision. 28-årige Jessica Mauboy synger sangen ”We Got Love”, som er et rigtig godt popnummer. Jessica er en dygtig sangerinde, der blev kendt, da hun sluttede som nummer to i Australian Idol tilbage i 2006. Sangen kan siges at være mere ”klassisk Eurovision” end de fleste andre mest betroede nationers bidrag. ”We Got Love” gør Australien til en farlig outsider til Eurovision-trofæet.

Spil på Australien til odds 41,00 - KLIK HER >>*

Hvad er de danske chancer?

Vi giver dig her et overblik over de danske muligheder for succes ved Eurovision 2018.

Kommer Danmark i finalen?
Danmark stiller i år op med Rasmussen med "Higher Ground", som er noget anderledes, end hvad Danmark har stillet op med i de seneste Eurovisions. Danmark har skuffet på den europæiske scene de seneste år. Oven på to år, hvor Anti Social Media og Lighthouse X ikke fik Danmark kvalificeret til finalen, kom Anja Nissen i finalen sidste år og havde visse forventninger knyttet til sig. Men den blonde sangerinde opnåede kun en 20. plads i finalen. Ramussen har i år en god chance for at klare det mindst lige så godt som Anja, og den danske viking kan med en sikker levering og en scenografi, der understøtter viking-associationerne falde i god jord hos mange seere.

Spil på Danmark til at slutte i top 20 til odds 1,60 - SPIL HER >>*

Vinder Danmark Eurovision 2018?
Danmark er oppe imod nogle stærke konkurrenter i Israel, Bulgarien, Estland – og ikke mindst vores naboer fra Sverige og også Norge, der har Eurovision 2009-vinderen Alexander Rybak med i år. Det vil være en overraskelse, hvis Danmark kan vinde Eurovision i år, da sangen simpelthen ikke står lige stærkt som nogle af de andre deltagende nationer. Men vi er ikke uden chance, hvis der breder sig en positiv stemning omkring Rasmussen og sangen, og så er der måske egentlig ret god værdi i et vinderspil på Danmark.

Spil på Danmark vinder Eurovision 2018 til odds 51,00 - SPIL HER >> *

Hør alle sangene og bedøm selv

Selvom bookmakerne på forhånd har Israel som storfavorit til at løbe med sejren, kan man aldrig vide sig sikker, når det kommer til Melodi Grand Prix. Det handler jo i bund og grund om smag og behag, og det er derfor ofte meget uforudsigeligt, hvordan konkurrencen kommer til at forløbe. Derfor kan det være en god idé selv at tage et lyt til de forskellige sange, før man oddser på dem. Du kan finde alle sangene på Eurovisionens officielle YouTube-kanal og hjemmeside – følg linket forneden og lyt til alle sangene.

Eurovision.tv

Eurovision på YouTube

Odds på Melodi Grand Prix 2018

Sådan afgøres konkurrencen

Ligesom i de to seneste år kommer Eurovision 2018 til at blive afgjort af både seere og en fagjury. Fagjuryen står altså for 50% af bedømmelsen og afstemningen, mens seernes stemmer står for de resterende 50% af afstemningen. Begge har et sæt point bestående af 12, 10, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 og 1, som skal fordeles.

Når man oddser på én af sangene som den endelige vinder, skal man altså også tage fagjuryens mulige vurdering med i sine overvejelser, da den kan blive altafgørende for udfaldet af konkurrencen og afstemningen som helhed.

Bookmakere med odds på Eurovision: Vores top 3

Der er flere bookmakere at vælge imellem, hvis man ønsker at oddse på Eurovision 2018. Vi vurderer bookmakerne ud fra, hvor høje oddsene er, og hvor stort og godt spiludvalget er. Hold øje med opdateringer på denne side, da flere bookmakere højst sandsynligt vil byde sig til i ugerne op til showet. Følgende tre bookmakere står stærkest frem mod Eurovision og har længe inden showet fornemme odds på alle 43 deltagere, der er med ved semifinalen.

1. Bet365*
Hos Bet365* er der flotte odds at finde på alle deltagere – især de mere undertippede, og hvis du har lyst til at spille med live under semifinalerne eller finaleshowet, er der gode muligheder for dette her.

Odds på Eurovision hos bet365 – KLIK HER >>*

2. LeoVegas*
Hos LeoVegas* er der et flot udvalg af spilmuligheder, og du kan finde head-to-heads og specials på samtlige nationer. Oddsene er virkelig flotte. Få samtidig et freebet på 500 kroner, hvis du er ny spiller.

Odds på Eurovision hos LeoVegas – KLIK HER >>*

3. NordicBet*
NordicBet* har stor fokus på Danmarks præstation ved Eurovision, og du kan få ekstra penge at spille på sangkonkurrencen for, hvis du opretter dig som ny spiller, hvor du kan få 500 kr. i indbetalingsbonus foruden et freebet på 500 kr.

Odds på Eurovision hos NordicBet – KLIK HER >>*

Spilforslag: Eksperternes tips til musikfesten

På SpilXperten.com har vi et par dedikerede Grand Prix-eksperter, som følger både det danske og europæiske af slagsen meget tæt. Det gælder selvfølgelig også i 2018, hvor de er på banen med adskillige tips til finalen. Dem kan du se HER.

Facts om Eurovision 2018

- Melodi Grand Prix afvikles over en hel uge fra tirsdag til lørdag. Semifinalerne er tirsdag og torsdag, mens finalen er lørdag den 12. maj klokken 21.

- Sidste år blev Eurovision afholdt i Ukraine.

- Portugal er forsvarende mestre, efter at de vandt sidste år i Ukraine. Det skete med "Amar pelos dois", der blev sunget af Salvador Sobral.

- Hele 43 lande deltager i konkurrencen. 37 nationer kæmper i to semifinaler om 20 pladser i finalen, mens Portugal, Italien, Frankrig, Storbritannien, Tyskland og Spanien er kvalificeret på forhånd.

- Showet sendes på DR1 med semifinaler og finaler fra klokken 21 tirsdag, torsdag og lørdag.

- Hvert land har en national jury og seerne til at afgøre vinderen. Du kan som seer stemme via app og SMS.

- Danmark er kommet i første halvdel af anden semifinale sammen med blandt andet Norge, Holland og Rusland.

Tidligere vindere af Eurovision

Vi har her samlet vinderne af Eurovision siden år 2000. Brødrene Olsen lagde årtusindet ud med at give Danmark den anden sejr i Melodi Grand Prix’ets historie. Danmark vandt igen i 2013, da Emmelie de Forest repræsenterede Danmark med sangen ”Only Teardrops”.

Danmark har sammen med Ukraine og Sverige vundet Eurovision to gange siden år 2000.

2000: Danmark ("Fly on the Wings of Love", Brødrene Olsen)
2001: Estland ("Everybody", Tanel Padar, Dave Benton & 2XLC
2002: Letland ("I Wanna", Marie N)
2003: Tyrkiet ("Everyway That I Can", Sertab Erener)
2004: Ukraine ("Wild Dances", Ruslana)
2005: Grækenland ("My Number One", Helena Paparizou)
2006: Finland ("Hard Rock Hallelujah", Lordi)
2007: Serbien ("Molitva", Marija Šerifović)
2008: Rusland ("Believe", Dima Bilan)
2009: Norge ("Fairytale", Alexander Rybak)
2010: Tyskland ("Satellite", Lena Meyer-Landrut)
2011: Aserbajdsjan ("Running Scared", Ell & Nikki)
2012: Sverige ("Euphoria", Loreen)
2013: Danmark ("Only Teardrops", Emmelie de Forest)
2014: Østrig ("Rise Like A Phoenix", Conchita Wurst)
2015: Sverige ("Heroes", Måns Zelmerlöw)
2016: Ukraine ("1944", Jamala)
2017: Portugal ("Amar pelos dois", Salvador Sobral)

Tilbud: Dobbelt op på din Eurovision-gevinst - KLIK HER* (vilkår gælder)

Odds på Melodi Grand Prix 2018

Af Peter Larsen
Google+: 

Bookmakere til Eurovision

Reklame.

bet365
888sport
betfair
1
bwin
leovegas
nordicbet
3
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull
betstars