Reklame

Eurovision oddsMGP odds 2016

Eurovision Song Contest 2017 står for døren. D. 13. maj afholdes finalen ved det store musikshow i Kiev, hvor Italien er den helt store favorit. På denne side får du bookmakernes bedste odds på årets Eurovision og en stor oversigt med spilmuligheder, ligesom du kan læse om favoritterne, tidligere vindere og meget mere. Good evening, Europe!

Odds på Melodi Grand Prix 2016

Odds på Eurovision Song Contest 2017

Her kan du finde de højeste odds på den samlede vinder af det europæiske Eurovision 2017.

Hvem vinder Det Europæiske Melodi Grand Prix 2017?
Italien: 2,60 – SPIL HER >>
Portugal: 3,00 – SPIL HER >>
Bulgarien: 4,00 – SPIL HER >>
Belgien: 21,00 – SPIL HER >>
Sverige: 26,00 – SPIL HER >>

Holland: 34,00 – SPIL HER >>
Rumænien: 41,00 – SPIL HER >>
Storbritannien: 34,00 – SPIL HER >>
Frankrig: 51,00 – SPIL HER >>
Armenien: 67,00 – SPIL HER >>

Moldova: 67,00 – SPIL HER >>
Danmark: 81,00 – SPIL HER >>
Kroatien: 81,00 – SPIL HER >>
Norge: 81,00 - SPIL HER >>
Aserbajdsjan: 101,00 – SPIL HER >>

Hvem kommer i top 3?
Italien: 1,30 – SPIL HER >>
Bulgarien: 1,33 – SPIL HER >>
Portugal: 1,42 – SPIL HER >>
Belgien: 3,50 – SPIL HER >>
Sverige: 3,75 – SPIL HER >>
Armenien: 5,50 – SPIL HER >>
Holland: 6,00 – SPIL HER >>
Rumænien: 7,00 – SPIL HER >>
Storbritannien: 11,00 – SPIL HER >>
Danmark: 13,00 – SPIL HER >>

Danmarks præstation
Kommer i top 3 JA/NEJ: 13,00 - 1,02
Slutter i top 10 JA/NEJ: 3,50 - 1,25

Hvilken placering får Danmark?
1-4: 11,00 - SPIL HER >>
5-10: 4,00 - SPIL HER >>
11 eller dårligere: 1,25 - SPIL HER >>

Hvem giver Danmark 12 point til?
Sverige: 2,15 – SPIL HER >>
Holland: 3,50 – SPIL HER >>
Italien: 4,50 – SPIL HER >>
Portugal: 6,00 – SPIL HER >>
Norge: 11,00 – SPIL HER >>
Australien: 16,00 – SPIL HER >>

Hvem får den bedste slutplacering?
Danmark: 1,55 – SPIL HER >>
Norge: 2,30 – SPIL HER >>

Hvem får den bedste slutplacering?
Danmark: 3,75 – SPIL HER >>
Sverige: 1,22 – SPIL HER >>

Hvem slutter bedst af de nordiske lande?
Sverige: 1,28 – SPIL HER >>
Danmark: 4,00 – SPIL HER >>
Norge: 9,00 – SPIL HER >>

Slutter et land med 0 point?
Ja: 9,00 – SPIL HER >>
Nej: 1,04 – SPIL HER >>

Hvor kommer vinderen fra?
1. semifinale: 2,50 – SPIL HER >>
2. semifinale: 4,00 – SPIL HER >>
Forhåndskvalificeret: 2,10 – SPIL HER >>

Se flere odds på Melodi Grand Prix - KLIK HER!

Eurovision: Flere betting-muligheder og odds

Du kan selvfølgelig ikke kun spille på vinderen af det europæiske MGP. Derimod findes der et hav af spilmuligheder, vi har listet op nedenfor. Klikker du på linket, kommer du til bookmakeren med betting-muligheden.

- Top 5

- Top 10

- Head to head

- Slutplacering (for hvert land)

- Vindermargin

- Vinderens totale antal point

- Antal 12'ere (for hvert land)

- Vinderens startplacering

- The Big Five

- Kæmpe udvalg af specials

- Rækkefølge af nummer 1 og 2

Favoritterne ved sangfesten i Ukraine

Som det også kan ses i ovenstående liste over odds på de forskellige deltagere i konkurrencen, er det Italien og Sverige, der må påtage sig favoritværdigheden. Derudover ligner Belgien også et godt bud på en topplacering.

Italien
Italien er måske lidt overraskende regnet som favorit hos bookmakerne, hvis man kigger på deres Eurovision-historie. Italien har vundet Eurovision to gange (1964 og 1990), og sidste år endte de på en skuffende 16. plads. Italiens bud på en vinder er Francesco Gabbani med sangen Occidentali´s Karma, som betyder Vestlig Karma. Hans sang er blevet meget kendt for sceneshowet, da en menneskelig abe danser rundt, og det ser ud til, at tilskuerne er vilde med dens optræden. Derudover er Francesco Gabbani kendt for at optræde i diverse udklædninger. Hans sang har allerede ramt hitlister, og den er placeret som nummer et på Itunes i Italien og Malta, mens sangen rykker fremad i Holland, Spanien og Frankrig på hitlisterne. Italien er blandt de fem store lande i Eurovision sammen med England, Tyskland, Frankrig og Spanien, er det kun lykkes for Tyskland at vinde én gang, siden at "Big Five" kom til. Om Italien vinder er et godt spørgsmål. Statistikken taler ikke for det, men hvis sangen får en masse omtale, kan den godt komme langt.

Spil på Italien til odds 2,62 - KLIK HER >>

Sverige
Sverige har i modsætningen til Italien en stolt Eurovison-tradition, og i de seneste fem Eurovision har Sverige vundet de to af dem. Sverige vandt senest i 2015, da Måns Zelmerlöw strøg til tops med sangen "Heroes". Sidste år blev det til en femteplads til sangen "If I were Sorry" af Frans. Sverige har vundet Eurovision seks gange i alt, og de har god tradition for at skrive nogle gode Eurovision-sange. I år stiller Sverige op med sangen "I Can´t go on" med Robin Bengtsson. Sangen er en glad sang med en tempo i omkvædet. Der er dog ikke så meget gang i sangen, som "Heroes" af Måns Zelmerlöw fra 2015. Den minder mere om Sveriges sang fra sidste år dog med lidt mere kant efter vores mening. Vi tror, at Sverige har en udemærket mulighed for at vinde Eurovision, når man tænker på deres flotte historik. Vi tror mere på Sverige end Italien, som ellers er bookmakernes favorit.

Spil på Sverige til odds 7,50 - KLIK HER >>

Belgien
Belgien har kun vundet Eurovision én gang. Det var i 1986, da Sandra Kim vandt med sangen "J´aime la vie". Belgien fik sig en fjerdeplads i 2015 og en andenplads i 2003, men ellers er Belgien ikke nogen succesfuld nation i Eurovison-regi. I år er Belgiens bud Blanche med "City Lights", som er en stille og rolig sang med en snært af elektronisk musik i baggrunden. Sangen er meget stille i forhold til de sange, som normalt vinder i Eurovision. De er en outsider til sejren, men meget skal gå op i en højere enhed, hvis Belgien skal løbe med titlen for kun anden gang i Eurovision-sammenhæng. Den belgiske sang er på engelsk, hvilket kan gøre deres muligheder for en topplacering større.

Spil på Belgien til odds 8,0 - KLIK HER >>

Bulgarien
Bulgarien har ikke været med i så mange år i Eurovision. De debuterede i 2005, og de deltog hvert år indtil 2013. Derefter havde de i et par års pause, og landet kom så tilbage i 2016, hvor de fik sig en flot fjerdepladsen med sangen "If Love Was A Crime" af Poli Genova. Det var kun anden gang, at Bulgarien overhovedet nåede til finalen i Eurovision. Første gang var i 2007. I år stiller Bulgarien op med sangen "Beautiful Mess" af Kristian Kostov. Det er en rigtig sjæler, og den kunne godt minde lidt om en One Direction-sang. I omkvædet kommer der noget elektronisk musik, som giver sangen lidt ekstra. Det bliver spændende om Bulgarien med deres noget korte historik i Eurovision-sammenhæng kan få en topplacering i år. Bulgarien har en fordel af, at sangen bliver sunget på engelsk.

Spil på Bulgarien til odds 9,0 - KLIK HER >>

Portugal
Porutgal har ikke klaret sig imponerende ved Eurovison tidligere, men alligevel er landet outsider til titlen i år. De sidste fem år er landet ikke engang kommet videre til finalen, men måske kan landet overraske alt og alle. Portugals bud i år er Salvador Sobral med "Amar pelos dois". Sangen bliver sunget på portugisisk, og der bliver næsten brugt violin i sangen. Derfor er sangen ufattelig stille, og nogle vil sige en anelse kedelig. Salvador Sobral har en god stemme, men om det er nok til at sikre Portugal sejren ved Eurovision, det er spørgsmålet.

Spil på Portugal til odds 13 - KLIK HER >>

Norge
Norge vandt meget overraskende Eurovision i 2009, da Alexander Rybak med "Fairytale" gik hele vejen. Det var en lidt speciel sang, da der var en masse violinspil med i sangen og en masse eksplosiv dans i baggrunden. I årene efter sejren gik det knapt så godt for Norge, da landet fik en skuffende 20. plads i 2010, og i 2016 kvalificerede Norge sig ikke engang til finalen. I år stiller JOWST feat. Aleksander Walmann op med sangen "Grab the Moment". Den er lidt inspireret af den elektroniske musik med en masse elektroniske lyde. Den kunne også godt blive spillet på en natklub. Norge er bestemt en outsider til titlen, og der er lidt mere gang i deres sang end mange af de andre favoritter. Det kan være med til at skille dem lidt ud.

Spil på Norge til odds 15 - KLIK HER >>

Australien
Landet Down Under er igen med ved det europæiske Melodi Grand Prix, som de fik lov til at deltage i 2015 og 2016. Her kan der hverken tales om venner eller fjender, når det kommer til afstemningen. I 2016 fik landet sig en imponerende andenplads efter Ukraine. I år stiller Isaiah op med sangen "Don´t Come Easy". Isaiah har allerede haft stor succes med hittet "It´s Gotta Be You", som har fået stor succes i blandt andet Danmark, Sverige, Canada og USA og mange flere. Isaiah har en rigtig god chance ifølge os, da han synger rigtig godt, og samtidigt er sangen godt komponeret. Han minder lidt i stil om Sam Smith, og det er ikke typisk Eurovision-stil, men den har bestemt en god chance, grundet Isaiah gode stemme. Sidste år viste Australien, at de godt kan få succes i Eurovision, da de var tæt på at snuppe sejren. Vi ser Australien som en farlig outsider til at tage Eurovision-trofæet. Oddset er ganske favorabelt.

Spil på Australien til odds 17 - KLIK HER >>

Hvad er de danske chancer?

Vi giver dig her et overblik over de danske muligheder for succes ved Eurovision 2017.

Kommer Danmark i finalen?
Danmark stiller i år op med Anja med "Where I Am", som er noget anderledes, end hvad Danmark har stillet med i de seneste to Eurovision. I 2015 og 2016 var det to boybands, der var afsted, og de skuffede fælt begge. I år har Anja en fornuftig chance, og hun har en rigtig chance for at gå i finalen. Der er gang i nummeret, og det tror vi, at Europa godt kan lide. Der er ihvertfald store forventninger til, at hun klarer sig en del bedre end de to foregående repræsentanter for Danmark.

Spil på Danmark kommer i finalen til odds 1,65 - SPIL HER >>

Kommer Danmark i top 3?
Danmark har det bedste bud på en Eurovision-vinder, siden at Danmark strøg til tops i 2013 med Emmelie de Forest. Anja har australske rødder, og hun har en vis charme, som nok mange kan blive betaget af. Hun kan skaffe mange stemmer hjem til Danmark, men om det er nok til en top 3 placering, det er spørgsmålet. Vi synes, at der er fornuftige chancer for dansk succes ved Eurovision 2017.

Spil på Danmark kommer i top 3 til odds 10 - SPIL HER >>

Vinder Danmark Eurovision 2017?
Danmark er oppe imod nogle stærke konkurrenter i Sverige, Australien og Bulgarien, men danskerne har bestemt en chance. Hvis Anja kan ramme det samme niveau, hvor hun overstrålede sine modstandere som i Dansk Melodi Grand Prix, så giver vi hende omkring 30 procents chance for en sejr. Det er væsentlig højere end de foregående år. Sangen har lidt det samme, som Emmelie de Forest med "Only Teardrops", at den er meget catchy.

Spil på Danmark vinder Eurovision 2017 til odds 41 - SPIL HER >>

Hør alle sangene og bedøm selv

Selvom bookmakerne på forhånd har Italien og Sverige som storfavoritter til at løbe med sejren, kan man aldrig vide sig sikker, når det kommer til Melodi Grand Prix. Det handler jo i bund og grund og smag og behag, og det er derfor ofte meget uforudsigeligt, hvordan konkurrencen kommer til at forløbe. Derfor kan det være en god idé selv at tage et lyt til de forskellige sange, før man oddser på den. Du kan finde alle sangene på Eurovisionens officielle YouTube-kanal og hjemmeside – følg linket forneden og lyt til alle sangene.

Eurovision.tv

Eurovision på YouTube

Sådan afgøres konkurrencen

Ligesom i 2016 kommer Eurovision 2017 til at blive afgjort af både seere og en fagjury. Fagjuryen står altså for 50% af bedømmelsen og afstemningen, mens seernes stemmer står for de resterende 50% af afstemningen.
Når man oddser på én af sangene som den endelige vinder, skal man altså også tage fagjuryens mulige vurdering med i sine overvejelser, da den kan blive altafgørende for udfaldet af konkurrencen og afstemningen som helhed.

Dog er der også ting, som har ændret sig markant i forhold til reglerne i 2015:

- Seerne og fagjuryen uddeler nu hver fra 1-12 point. Så først kommer fagjuryen på skærmen og fortæller om deres point, indtil seernes stemmer så kommer på skærmen. Dette kombineres så til det almindelige pointsæt fra 1-8, 10 og 12.

Bookmakere med odds på Eurovision

Der er flere bookmakere og vælge mellem, hvis man ønsker at oddse på Eurovision 2017. Udover de selvskrevne som Bet365 og Danske Spil, kan man også benytte sig af NordicBet og Betsafe, der på nogle spil har højere odds. Hold øje med opdateringer på denne side, da flere bookmakere højst sandsynligt vil byde sig til i ugerne op til showet. Disse bookmakere har allerede odds på de 10 finalister.

1. Danske Spil (velkomstbonus på 500 kroner)
2. Bet365 (velkomstbonus på 1.000 kroner)
3. 888sport (velkomstbonus på 1.500 kroner)
4. Betfair (velkomstbonus på 300 kroner)
5. Nordicbet (velkomstbonus på 1.000 kroner)

Spilforslag: Eksperternes tips til musikfesten

På SpilXperten.com har vi et par dedikerede Grand Prix-eksperter, som følger både det danske og europæiske af slagsen tæt. Det gælder selvfølgelig også i 2017, hvor de er på banen med adskillige tips til finalen.

Spil-forslag kommer snarest.

Facts om Eurovision 2017

- Melodi Grand Prix afvikles over en hel uge fra tirsdag til lørdag. Semifinalerne er tirsdag og torsdag, mens finalen er lørdag klokken 21.

- Sidste år blev Eurovision holdt i Sverige.

- Ukraine er forsvarende mestre, efter de sidste år i Sverige vandt med Jamala og sangen 1944.

- Hele 43 lande deltager i konkurrencen, efter Ukraine har gjort comeback. 36 kæmper i to semifinaler om 20 pladser i finalen, mens Ukraine, Italien, Frankrig, Storbritannien, Tyskland og Spanien er kvalificeret på forhånd.

- Showet sendes på DR1 med semifinaler og finaler fra klokken 21 tirsdag, torsdag og lørdag.

- Hvert land har en national jury og seerne til at afgøre vinderen. Du kan som seer stemme via app og SMS.

- Portugal og Rumænien vender tilbage til Eurovision i år, efter at de var fraværende sidste år.

- Danmark er kommet i første halvdel af anden semifinale sammen med blandt andet Holland, Østrig og Rusland.

- Reglerne er blevet markant ændret fra 2015 til 2017, hvilket du kan læse mere om ovenfor.

Odds på Melodi Grand Prix 2016

Af Peter Larsen
Google+: 
17-01-2013 17:12

Bookmakere til Eurovision

Reklame.

betfair2
leovegas
nordicbet
bwin
888sport
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull
betstars