Reklame*

eSuperliga oddseodds

Du kender helt sikkert Superligaen… men har du også hørt om eSuperligaen? Sammen med Dreamhack har den bedste danske fodboldrække lanceret turneringen eSuperliga, hvor de danske klubber skal dyste mod hinanden i FIFA19. Den anden sæson af eSuperligaen starter d. 26. februar, og du kan naturligvis oddse på de dygtige FIFA-spillere. Vi gør dig klogere på eSuperligaen i denne artikel.

Spil på eSuperligaen

Spil på de rundens FIFA-kampe

Herunder ser du odds på kvartfinalerne i eSuperligaen. Hvem går videre?

13:15 Brøndby - Esbjerg: 1,40 - 2,70*

14:15 Helsingør - Vendsyssel: 1,25 - 3,60*

15:15 FCK - Hobro: 1,09 - 6,00*

16:15 Randers - Vejle: 1,95 - 1,75*

17:30 Semifinale 1: SE ODDS*

18:30 Semifinale 2: SE ODDS*

20:00 Finale: SE ODDS*

Odds senest opdateret kl. 10:20 d. 17. april 2019. Odds kan ændre sig.

Vi er nået til den afgørende fase i eSuperligaen. Kvartfinaler, semifinaler og finale bliver alt sammen afviklet onsdag d. 17. april 2019 i KB Hallen. Vil du kigge med, foregår det på Dplay.

Odds på eSuperligaen 2019

Stadigt flere og flere bookmakere hopper med på den elektroniske sportsbølge, nærmere bestemt eSport. eSport, hvor spillerne konkurrerer på en skærm, nyder tiltagende popularitet i hele verden, og derfor er det kun naturligt, at bookmakerne også tager en interesse i de mange medrivende konkurrencer. I det følgende giver vi dig en oversigt med fem bookmakere, der alle udbyder spil på eSport.

Bethard*
En af Danmarks nye bookmakere, Bethard*, har naturligvis fingeren på pulsen, når det kommer til eSport. Om du vil spille på CS:GO, League of Legends, Dota 2, Overwatch eller noget helt femte, så kan du gøre det hos Bethard*.

> Spil på eSport hos Bethard – KLIK HER*

Mr. Green*
Mr. Green* er også en af de nye drenge, der ved, hvad der rører sig i eSport-verden. Som det er tilfældet hos Bethard*, kan du hos Mr. Green* spille på stort set alle etablerede eSportsgrene. Bookmakeren udmærker sig desuden ved at have et meget pænt liveudbud på begivenhederne.

> Spil på eSport hos Mr. Green – KLIK HER*

LeoVegas*
LeoVegas* og Mr. Green* får begge deres sportsbook fra Kambi, og derfor fortjener Uffe Holms bookmaker samme flotte anbefaling som Mr. Green*. Både LeoVegas* og Mr. Green* er konkurrencedygtige, når det kommer til tilbagebetaling.

> Spil på eSport hos LeoVegas – KLIK HER*

Nordicbet*
Hos Nordicbet* kan du naturligvis også prøve kræfter med betting på eSport. Og mon ikke den nordiske bookmaker vil have et særligt fokus på eSuperligaen, når denne går i luften. Om du foretrækker prematch eller livespil er underordnet; du kan begge dele hos Nordicbet*.

> Spil på eSport hos Nordicbet – KLIK HER*

Betfair*
Endelig vil vi fremhæve Betfair* som en interessant bookmaker, for dig der gerne vil oddse på eSport. Betfair* tør af og til at stikke lidt ud i forhold til det øvrige marked, så det er relevant for dig at tjekke bookmakeren, hvis du jagter et højt odds på en underdog.

> Spil på eSport hos Betfair – KLIK HER*

Om eSuperligaen - Danmarks bedste FIFA-liga

Dreamhack, Superligaen og Discovery Networks har indgået et samarbejde om at lave eSuperligaen - en elektronisk pendant til Superligaen, hvor i alt 16 hold kæmper mod hinanden. Der vil blive spillet i alt 120 opgør fordelt på 15 spilledage + et finalestævne. Alle Superliga-klubberne deltager, med undtagelse af FC Nordsjælland, og så er der blevet plads til FC Helsingør, Silkeborg og Lyngby fra 1. division (de var med i den bedste række, da planlægningen startede).

De 16 hold spiller indledningsvis i én liga, og herfra går de otte bedste hold så videre til et finalestævne, hvor der er 365.000 kroner i præmiepuljen. Hvert hold består af mindst to spillere og en træner, og der er allerede sat navn på flere af disse. Spillerne skal som minimum være fyldt 16 år, og den ene spiller skal være på en professionel kontrakt.

Her er eSuperliga-klubberne

AaB – Shoppen, Kragelund, Hansi, Agassi.

AC Horsens – Legind, Jenner, Ralle.

AGF – PrimeTurbo, Krøll, Tamer, Rom

Brøndby – Fredberg, Dingo, Barnewitz, Chrøis

Esbjerg – Qack, Kongen, DBJ, OS

FCK – Agge, Marcuzo, Mads Rasmussen

FC Helsingør – KAZ, FifaÜstun, Olandz, Emil-M01

FCM – The Kid, Niller, Jeppelk

Hobro – Bech, Lynge, Bryner, Kølbæk

Lyngby – Kaalby, TeamHajj, Aldin, Karabacak

OB – KegleKongen, ASChampen, Hagelquist

Randers – Al-Bacha, HassanPlayer, Krogh, Aagaard, Søndergaard

Silkeborg – Pilm, Adellovich, Sanchez

Sønderjyske – banzy, rabeck, Østergaard

Vejle – LordHjorth, JoeFromDenmark, Esser, Mr Lillelys, Arrow

Vendsyssel – Keller, Aaby, Hedegaard, Indisk Magi, Trieu, Højfeldt

FCKs trumf: August "Agge" Rosenmeier

eSuperligaens helt store profil er August ”Agge” Rosenmeier, der repræsenterer FC København. Den 22-årige københavner vandt VM i FIFA tilbage i 2014, og han har også præsteret at vinde det uofficielle verdensmesterskab i både 2015 og 2018. Han er den FIFA-spiller, der har deltaget ved flest verdensmesterskaber, så selvom han altså blot er 22 år, er det en meget erfaren herre, som FC København har sikret sig som repræsentant i eSuperligaen.

eSporten i voldsom vækst

eSporten er pt. en af de hurtigst voksende sportsgrene. Flere millioner mennesker streamer med ved de største turneringer i League of Legends, CS:GO, Dota 2 etc. og præmiepuljerne forøges fra turnering til turnering, fordi sponsorinteressen er stødt stigende.

I Danmark er vi særligt dygtige til CS:GO, Counter-Strike. Her er det i særdeleshed holdet Astralis, der har puttet Danmark på verdenskortet med en række store triumfer. Faktisk er Astralis lige nu (pr. d. 25. februar 2019) nr. 1 på verdensranglisten. På samme rangliste er danske North at finde som nr. 10, så vi er altså usædvanligt godt med, når det kommer til CS:GO.

FIFA-Superliga på stream og TV

Har du lyst til at følge med i den anden sæson af eSuperligaen, når denne præmierer d. 26. februar, foregår det enten på Canal 9 eller Dplay.

Grundspillet foregår på tirsdage og onsdage fra d. 26. februar til og med d. 10. april. Finalestævnet bliver spillet onsdag d. 17. april.

Canal 9 viser to udvalgte topkampe i tidsrummet fra 18:30 til 21:00, mens de resterende kampe findes på Dplay i tidsrummet 18:30 til 23:00.

Kendte ansigter i kommentatorboksen

Ligesom i Sæson 1 bliver det Signe Amtoft, som du kender fra P3, og Jesper Simo, der er kendt fra sin dækning af Premier League og Superligaen, som kommer til at agere værtsduo på eSuperliga-formatet. Også Simon Egeskov, Simon Juul Mortensen og Jacob Nørmark bidrager med ekspertkommentering. Dermed har Discovery Networks sammensat et stærkt team til at føre dig igennem det banebrydende koncept.

FIFA – hvad er det?

Sidder du og ligner et stort spørgsmålstegn i forbindelse med al den snak om eSuperliga og FIFA, så frygt ej – der er hjælp at hente.

Der skal dystes i FIFA – verdens mest populære elektroniske fodboldspil. Som spiller har man mulighed for at styre alle 11 på sit hold, og så handler det egentlig bare – som i ”rigtig” fodbold – om at få scoret nogle kasser, samtidig med, at man forsøger at holde modstanderen fra at score. Ligesom i virkelighedens fodboldkampe kan man eksperimentere med forskellige taktikker og tricks undervejs, og producenterne har efterhånden gjort spillet så realistisk, at man får en rigtigt autentisk oplevelse, når man sætter sig til rette foran skærmen.

Spil på eSuperligaen

Din bonus til eSport

Reklame.

bet365
888sport
betfair
1
bwin
leovegas
nordicbet
3
betsafe
betfair2
unibet
jetbull
betstars