Reklamelink*

eSuperliga oddseodds

Du kender helt sikkert Superligaen… men har du også hørt om eSuperligaen? Sammen med Dreamhack har den bedste danske fodboldrække lanceret turneringen eSuperliga, hvor de danske klubber skal dyste mod hinanden i FIFA19. Den tredje sæson af eSuperligaen foregår fra d. 13. oktober til d. 7. december 2019, og du kan naturligvis oddse på de dygtige FIFA-spillere. Vi gør dig klogere på eSuperligaen i denne artikel.

Spil på eSuperligaen

Spil på alle rundens FIFA-kampe

Herunder opdaterer vi løbende med odds på eSuperligaen.

Søndag d. 24. november
16:15 Midtjylland - AGF: TBA – TBA*

17:15 Randers - Sønderjyske: TBA – TBA*

18:15 AaB - Nordsjælland: TBA – TBA*

19:30 OB - Vejle: TBA – TBA*

19:30 Hobro - Horsens: TBA – TBA*

20:45 FCK - Brøndby: TBA – TBA*

20:45 Helsingør - Esbjerg: TBA – TBA*

Odds på eSuperligaen 2019

Stadigt flere og flere bookmakere hopper med på den elektroniske sportsbølge, nærmere bestemt eSport. eSport, hvor spillerne konkurrerer på en skærm, nyder tiltagende popularitet i hele verden, og derfor er det kun naturligt, at bookmakerne også tager en interesse i de mange medrivende konkurrencer. I det følgende giver vi dig en oversigt med fem bookmakere, der alle udbyder spil på eSport.

Bethard*
En af Danmarks nye bookmakere, Bethard*, har naturligvis fingeren på pulsen, når det kommer til eSport. Om du vil spille på CS:GO, League of Legends, Dota 2, Overwatch eller noget helt femte, så kan du gøre det hos Bethard*.

> Spil på eSport hos Bethard – KLIK HER*

Mr. Green*
Mr. Green* er også en af de nye drenge, der ved, hvad der rører sig i eSport-verden. Som det er tilfældet hos Bethard*, kan du hos Mr. Green* spille på stort set alle etablerede eSportsgrene. Bookmakeren udmærker sig desuden ved at have et meget pænt liveudbud på begivenhederne.

> Spil på eSport hos Mr. Green – KLIK HER*

LeoVegas*
LeoVegas* og Mr. Green* får begge deres sportsbook fra Kambi, og derfor fortjener Uffe Holms bookmaker samme flotte anbefaling som Mr. Green*. Både LeoVegas* og Mr. Green* er konkurrencedygtige, når det kommer til tilbagebetaling.

> Spil på eSport hos LeoVegas – KLIK HER*

Nordicbet*
Hos Nordicbet* kan du naturligvis også prøve kræfter med betting på eSport. Og mon ikke den nordiske bookmaker vil have et særligt fokus på eSuperligaen, når sæson 3 går i luften. Om du foretrækker prematch eller livespil er underordnet; du kan begge dele hos Nordicbet*.

> Spil på eSport hos Nordicbet – KLIK HER*

betfair*
Endelig vil vi fremhæve Betfair* som en interessant bookmaker, for dig der gerne vil oddse på eSport. betfair* tør af og til at stikke lidt ud i forhold til det øvrige marked, så det er relevant for dig at tjekke bookmakeren, hvis du jagter et højt odds på en underdog.

> Spil på eSport hos betfair – KLIK HER*

Om eSuperligaen - Danmarks bedste FIFA-liga

Dreamhack, Superligaen og Discovery Networks har indgået et samarbejde om at lave eSuperligaen - en elektronisk pendant til Superligaen, hvor i alt 15 hold kæmper mod hinanden. Hvert hold består af mellem to og fem spillere, og en træner. FIFA-sæsonen foregår i tre faser: Regular season, Playoffs og Finals.

I Regular season møder alle hold hinanden i løbet af 15 spilledage. De fire bedste hold går derefter videre til Finals, mens holdene placeret fra 5 til 12 mødes i en BO1 Playoff om at sikre en billet til Finals.

Hvis holder ligger a point i Regular season, afgøres placeringen ved målforskel. Er målforskellen også identisk, bruges flest scorede mål som tiebreaker. Er der også lighed her, kigger man på H2H.

Kampprogrammet i eSuperligaen – sæson 3

Herunder får du et overblik over kampprogrammet.

Regular season
1. runde – søndag d. 13. oktober

2. runde – mandag d. 14. oktober

3. runde – søndag d. 20. oktober

4. runde – mandag d. 21. oktober

5. runde – søndag d. 27. oktober

6. runde – mandag d. 28. oktober

7. runde – søndag d. 3. november

8. runde – mandag d. 4. november

9. runde – søndag d. 10. november

10. runde – mandag d. 11. november

11. runde – søndag d. 17. november

12. + 13. runde – mandag d. 18. november

14. + 15. runde – søndag d. 24. november

Playoffs
Playoffs – mandag d. 25. november

Finals
Finals* – søndag d. 7. december

*Ved Finals spilles der både kvartfinaler, semifinaler og finale.

Her er eSuperliga-klubberne

AaB – OliverLedet, Skibsted, Shoppen, Kragelund

AC Horsens – Legind, Jenner, Ralle, Jeppelk

AGF – MikkelWiboe, Nill, PrimeTurbo, Tamer, Rom

Brøndby – MikkelLionett, NiklasJacobsen, Fredberg, Dingo

Esbjerg – DanielLaurid, FifaMat, Qack, Bækkelund

FCK – Agge, Marcuzo, Mads Rasmussen, Pilm

FC Helsingør – MakezCR, Zaka, Luka, Jannik

FCM – Chrøis, KegleKongen, Keller, Hedegaard

FCN – The Kid, Al-Bacha, HassanPlayer

Hobro – OliverRoberts, LasseKristiansen, JoeFromDenmark

Lyngby – Haller, IboAlBacha, DonOli, Mudi, Mr Lillelys

OB – Grøn, Krøll

Randers – Kjeldgaard, Kølbæk, Aagaard

Sønderjyske – banzy, rabeck, Østergaard

Vejle – Skifter, Bech, LordHjorth, Arrow

FCKs trumf: August "Agge" Rosenmeier

eSuperligaens helt store profil er August ”Agge” Rosenmeier, der repræsenterer FC København. Den 22-årige københavner vandt VM i FIFA tilbage i 2014, og han har også præsteret at vinde det uofficielle verdensmesterskab i både 2015 og 2018. Han er den FIFA-spiller, der har deltaget ved flest verdensmesterskaber, så selvom han altså blot er 23 år, er det en meget erfaren herre, som FC København har sikret sig som repræsentant i eSuperligaen.

eSporten i voldsom vækst

eSporten er pt. en af de hurtigst voksende sportsgrene. Flere millioner mennesker streamer med ved de største turneringer i League of Legends, CS:GO, Dota 2 etc. og præmiepuljerne forøges fra turnering til turnering, fordi sponsorinteressen er stødt stigende.

I Danmark er vi særligt dygtige til CS:GO, Counter-Strike. Her er det i særdeleshed holdet Astralis, der har puttet Danmark på verdenskortet med en række store triumfer. Faktisk er Astralis lige nu (pr. d. 7. oktober 2019) nr. 1 på verdensranglisten. På samme rangliste er danske North at finde som nr. 16, så vi er altså usædvanligt godt med, når det kommer til CS:GO.

FIFA-Superliga på stream og TV

Har du lyst til at følge med i den tredje sæson af eSuperligaen, foregår det Dplay.

- Grundspillet foregår på søndage og mandage fra d. 13. oktober til og med d. 24. november.

- Playoffs afvikles mandag d. 25. november.

- Finals foregår lørdag d. 7. december.

FIFA – hvad er det?

Sidder du og ligner et stort spørgsmålstegn i forbindelse med al den snak om eSuperliga og FIFA, så frygt ej – der er hjælp at hente.

Der skal dystes i FIFA – verdens mest populære elektroniske fodboldspil. Som spiller har man mulighed for at styre alle 11 på sit hold, og så handler det egentlig bare – som i ”rigtig” fodbold – om at få scoret nogle kasser, samtidig med, at man forsøger at holde modstanderen fra at score. Ligesom i virkelighedens fodboldkampe kan man eksperimentere med forskellige taktikker og tricks undervejs, og producenterne har efterhånden gjort spillet så realistisk, at man får en rigtigt autentisk oplevelse, når man sætter sig til rette foran skærmen.

Spil på eSuperligaen

Din bonus til eSport

Reklame.

bet365
bethard
unibet
comeon
bwin
leovegas
888sport
betfair
mrgreen
nordicbet