Reklame*

eSuperliga oddseodds

Du kender helt sikkert Superligaen… men har du også hørt om eSuperligaen? Sammen med Dreamhack har den bedste danske fodboldrække lanceret turneringen eSuperliga, hvor de danske klubber skal dyste mod hinanden i FIFA19. eSuperligaen starter d. 5. november, og du kan naturligvis oddse på de dygtige FIFA-spillere. Vi gør dig klogere på eSuperligaen i denne artikel.

Spil på eSuperligaen

Spil på rundens FIFA-kampe

Den kommende runde afvikles tirsdag d. 4. december.

17:15 AGF - Esbjerg: 1,12 - 12,00 – 8,00*

17:15 Helsingør - FCM: 4,50 – 10,00 – 1,30*

18:15 Brøndby - Vendsyssel: 1,12 – 12,00 – 8,00*

18:15 Randers - AaB: 1,40 - 9,00 – 3,75 *

19:30 Hobro - FCK: 9,50 – 15,00 – 1,08 *

19:30 Vejle - Sønderjyske: 1,20 - 11,00 – 6,00*

20:45 Lyngby - Horsens: 1,72 – 9,00 – 2,50*

20:45 OB - Silkeborg: 1,83 – 8,00 – 2,37 *

Odds senest opdateret d. 3. december kl. 20:26. Odds kan ændre sig.

Odds på eSuperligaen 2018/19

Stadigt flere og flere bookmakere hopper med på den elektroniske sportsbølge, nærmere bestemt eSport. eSport, hvor spillerne konkurrerer på en skærm, nyder tiltagende popularitet i hele verden, og derfor er det kun naturligt, at bookmakerne også tager en interesse i de mange medrivende konkurrencer. I det følgende giver vi dig en oversigt med fem bookmakere, der alle udbyder spil på eSport.

Bethard*
En af Danmarks nye bookmakere, Bethard*, har naturligvis fingeren på pulsen, når det kommer til eSport. Om du vil spille på CS:GO, League of Legends, Dota 2, Overwatch eller noget helt femte, så kan du gøre det hos Bethard*.

> Spil på eSport hos Bethard – KLIK HER*

Mr. Green*
Mr. Green* er også en af de nye drenge, der ved, hvad der rører sig i eSport-verden. Som det er tilfældet hos Bethard*, kan du hos Mr. Green* spille på stort set alle etablerede eSportsgrene. Bookmakeren udmærker sig desuden ved at have et meget pænt liveudbud på begivenhederne.

> Spil på eSport hos Mr. Green – KLIK HER*

LeoVegas*
LeoVegas* og Mr. Green* får begge deres sportsbook fra Kambi, og derfor fortjener Uffe Holms bookmaker samme flotte anbefaling som Mr. Green*. Både LeoVegas* og Mr. Green* er konkurrencedygtige, når det kommer til tilbagebetaling.

> Spil på eSport hos LeoVegas – KLIK HER*

Nordicbet*
Hos Nordicbet* kan du naturligvis også prøve kræfter med betting på eSport. Og mon ikke den nordiske bookmaker vil have et særligt fokus på eSuperligaen, når denne går i luften. Om du foretrækker prematch eller livespil er underordnet; du kan begge dele hos Nordicbet*.

> Spil på eSport hos Nordicbet – KLIK HER*

Betfair*
Endelig vil vi fremhæve Betfair* som en interessant bookmaker, for dig der gerne vil oddse på eSport. Betfair* tør af og til at stikke lidt ud i forhold til det øvrige marked, så det er relevant for dig at tjekke bookmakeren, hvis du jagter et højt odds på en underdog.

> Spil på eSport hos Betfair – KLIK HER*

Om eSuperligaen - Danmarks bedste FIFA-liga

Dreamhack, Superligaen og Discovery Networks har indgået et samarbejde om at lave eSuperligaen, som påbegyndes d. 5. november og varer i syv uger. eSuperligaen bliver en elektronisk pendant til Superligaen, og i alt 16 hold skal kæmpe mod hinanden. Der vil blive spillet i alt 120 opgør fordelt på 15 spilledage. Alle Superliga-klubberne deltager, med undtagelse af FC Nordsjælland, og så er der blevet plads til FC Helsingør, Silkeborg og Lyngby fra 1. division (de var med i den bedste række, da planlægningen startede).

De 16 hold spiller indledningsvis i én liga, og herfra går de otte bedste hold så videre til et slutspil, hvor der er 365.000 kroner i præmiepuljen. Hvert hold består af mindst to spillere og en træner, og der er allerede sat navn på flere af disse. Spillerne skal som minimum være fyldt 16 år, og den ene spiller skal være på en professionel kontrakt.

Her er eSuperliga-klubberne

FCK – August ”Agge” Rosenmeier, Marcus 'marcuzo' Jørgensen og Mads Rasmussen

Brøndby – Frederik Fredberg og Daniel ”Dingo” Kristensen

Randers – Hassan ”HassanPlayer” Al-Saraf og Mohamad ”Bacha” Al-Bacha

AGF – Lars ”PrimeTurbo” Korreborg og Niklas ”Niller” Jakobsen, Fatih Üstün og Frederik Ellegaard

OB – Lasse ”Kongen” Bækkelund, Claes ‘KegleKongen’ Hansen og Andreas Storr

Esbjerg – Daniel Chrøis og Christian “Qack” Lillebæk

Vejle – Mikkel ‘LordHjorth’ Bach, Jacob Kragelund, Jacob ‘Esser’ Esholm og Joe ‘JoeFromDenmark’ Nørregaard

Lyngby – Andreas Kaalby, Mohammed ‘Mudi’ Hamze og Aldin Ismajlovic

FC Helsingør – Wali ‘Kaz’ Kazmi og Tamer Taser

AaB – Daniel ‘Shoppen’ Mogensen, Asger Aagaard og Anders ‘Hansi’ Hansen

Vendsyssel - Christian Aaby Nielsen, Andreas Keller, Simon ‘Indisk Magi’ Møller og Andreas Kjær Hedegaard

Hobro - Joakim Lynge & Mathias Bech Andersen

Sønderjyske - Jamal Ahmad Al-Badry og Magnus Rabeck

Silkeborg - Jesper ‘Pilm’ Prang og Adel ‘Adellovic’ Daher

FCM - Nicklas ‘Niller’ Stensgaard og Wahed ‘The-Kid’ Obayd

Horsens - Mikkel Legind Hansen, Casper Paetau, Frederik Westergaard Jensen & Rasmus‘Rallestyle’ Pedersen

Listen som den fremgår på sports-gaming.dk (opdateres løbende).

FCKs trumf: August "Agge" Rosenmeier

eSuperligaens helt store profil er August ”Agge” Rosenmeier, der repræsenterer FC København. Den 22-årige københavner vandt VM i FIFA tilbage i 2014, og han har også præsteret at vinde det uofficielle verdensmesterskab i både 2015 og 2018. Han er den FIFA-spiller, der har deltaget ved flest verdensmesterskaber, så selvom han altså blot er 22 år, er det en meget erfaren herre, som FC København har sikret sig som repræsentant i eSuperligaen.

eSporten i voldsom vækst

eSporten er pt. en af de hurtigst voksende sportsgrene. Flere millioner mennesker streamer med ved de største turneringer i League of Legends, CS:GO, Dota 2 etc. og præmiepuljerne forøges fra turnering til turnering, fordi sponsorinteressen er stødt stigende.

I Danmark er vi særligt dygtige til CS:GO, Counter-Strike. Her er det i særdeleshed holdet Astralis, der har puttet Danmark på verdenskortet med en række store triumfer. Faktisk er Astralis lige nu (pr. d. 10. oktober 2018) nr. 1 på verdensranglisten. På samme rangliste er danske North at finde som nr. 8, så vi er altså usædvanligt godt med, når det kommer til CS:GO.

FIFA-Superliga på stream og TV

Har du lyst til at følge med i eSuperligaen, når denne præmierer d. 5. november, foregår det enten på Canal 9 eller Dplay. Den endelig kampfordeling er endnu ikke foretaget.

Kendte ansigter i kommentatorboksen

Det bliver Signe Amtoft, som du kender fra P3, og Jesper Simo, der er kendt fra sin dækning af Premier League og Superligaen, som kommer til at agere værtsduo på eSuperliga-formatet. Dermed har Discovery Networks sammensat et stærkt team til at føre dig igennem det banebrydende koncept.

FIFA – hvad er det?

Sidder du og ligner et stort spørgsmålstegn i forbindelse med al den snak om eSuperliga og FIFA, så frygt ej – der er hjælp at hente.

Der skal dystes i FIFA – verdens mest populære elektroniske fodboldspil. Som spiller har man mulighed for at styre alle 11 på sit hold, og så handler det egentlig bare – som i ”rigtig” fodbold – om at få scoret nogle kasser, samtidig med, at man forsøger at holde modstanderen fra at score. Ligesom i virkelighedens fodboldkampe kan man eksperimentere med forskellige taktikker og tricks undervejs, og producenterne har efterhånden gjort spillet så realistisk, at man får en rigtigt autentisk oplevelse, når man sætter sig til rette foran skærmen.

Spil på eSuperligaen

Din bonus til eSport

Reklame.

bet365
betfair
888sport
1
bwin
nordicbet
leovegas
3
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull
betstars