ESL: Betting og odds

Reklamelink*

ESL Pro League Odds

ESL Pro League odds
Den syvende sæson af ESL Pro League er i gang, og du kan således glæde dig til 2,5 måned med kvalitets Counter-Strike. Fra d. 13. februar til d. 26. april dyster 14 hold i Europa og 12 hold i Nordamerika om at score de 12 pladser til offline-finalerne, som afvikles fra d. 14. til d. 20. maj i Dallas. Har du lyst til at opleve CS:GO, når det er allerbedst, så er det ESL Pro League, du skal overvære. Her kan du læse om odds på ESL Pro League Season 7.

Odds på ESL Pro League

Odds på CS:GO – ESL Pro League

CS:GO – og esport i det hele taget – er et marked, der bare vokser og vokser. Derfor kan du naturligvis spille på alle gruppekampene både i Europa og Nordamerika. Se herunder, hvordan du kommer i gang.

1. Gå til LeoVegas.dk - KLIK HER!*

2. Opret konto

3. Foretag en indbetaling og få op til 500 kr. i freebet

4. Vælg ’Sport’ og derefter ’E-Sports’

5. Vælg ’Counter Strike: Global Offensive / ESL Pro League’

Hvad kan man oddse på i ESL Pro League?

Alle vil naturligvis gerne forstå, hvordan man tjener sine penge på ESL Pro League. Derfor er det store spørgsmål: Hvilke oddsmuligheder har jeg på ESL Pro League?

Kampvinder
De fleste bookmakere tilbyder vinderspil på ESL Pro League. Der tilbydes odds på alle ugens ESL Pro League kampe. Det betyder, at der på næsten daglig basis er mellem fire og otte kampe hos bookmakerne. I sæson syv spilles der ét kort (map) i hvert opgør. Det er kun muligt at spille på vinderen af kampen, da kampene ikke kan ende uafgjort i ESL Pro League. Hvis de to hold spiller lige i den ordinære tid, så vil kampen gå i overtid, indtil en vinder af kampen er fundet. En stor fordel ved E-Sporten er, at ligakampe som disse kan blive afviklet over nettet. Det vil sige, at der er rig mulighed for mange kampe i løbet af dagen. Flere kampe er lig med flere muligheder for at prøve sit held mod bookmakerne. Det kan vi godt lide. Ligaer som ESL Pro League er et godt sted at starte, da det er en begrænset mængde af hold, der alle spiller under de samme turneringsforhold. Man kan i løbet af en sæson lære om de enkelte holds styrker og svagheder. Det er et vigtigt element, hvis man gerne vil have succes som Counter-Strike: Global Offensive oddser. Turneringens format er forklaret senere i artiklen.

Handicapodds
På størstedelen af kampene er det muligt hos flere bookmakere at spille med handicap. Selvom det kun er de bedste hold i verden, der deltager i ligaen, så kan der stadig være niveauforskel i nogen bestemte kampe. I de kampe kan det være favorabelt at oddse med handicap. Handicappet er baseret på et bestemt antal af runder på det enkelte map. Der spilles op til 30 runder på et map i ordinær spilletid.

Odds på runde 1 og 16
Den første runde og den 16. runde i en Counter-Strike kamp er særlige. Det er såkaldte ”pistol-runder”. Holdene har ikke penge til at købe noget dyrt udstyr eller våben. Begge hold er udelukkende udstyret med pistoler og andet småt udstyr. Vinderen af pistol-runden vinder typisk flere efterfølgende runder, da vinderen vil have væsentlig flere penge til bedre udstyr og våben end modstanderen. Flere bookmakers tilbyder odds på pistol-runderne. Odds på pistol-runden er typisk meget lige, selvom der er tale om to hold, som varierer fra hinanden niveaumæssigt.

Deltagerne: Hvem er holdene i ESL Pro League Season 7?

I alt 26 hold deltager i ESL Pro League Season 7. 14 hold konkurrerer i det europæiske gruppespil, mens 12 hold duellerer i det nordamerikanske ditto.

Europa
AGO Esports
Astralis
Team EnVyUs
FaZe Clan
Fnatic
G2 Esports
HellRaisers
Heroic
Team LDLC.com
Mousesports
Natus Vincere
Ninjas in Pyjamas
North
Space Soldiers

Nordamerika
Cloud9
compLexity Gaming
Team Dignitas
Ghost Gaming
Team Liquid
Luminosity Gaming
NRG Esports
OpTic Gaming
Renegades
Rogue
SK Gaming
Splyce

Formatet ved ESL Pro League

Som det fremgår ovenfor konkurreres der i to indledende gruppespil ved ESL Pro League: Et europæisk og et nordamerikansk. I hvert gruppespil handler det om at slutte inden for top 6, så man kan avancere til ESL Pro League Finals. Slutter man inden for top 11, er man sikret deltagelse i den kommende sæson af ESL Pro League. I hver division møder holdene hinanden to gange i BO1-kampe, og hvis man vinder i regulær tid, får man tildelt tre point. Vinder man i overtime, giver det 2 point, og tabende hold snupper bare et enkelt point. Der er $125.000 på højkant i hvert gruppespil.

KLIK HER for at se kampprogrammet og stillingen

I kalenderen kan det ses, at turneringen forløber over ni til ti uger. Der står dato og tidspunkt på alle kampene. Det er et tætpakket program i løbet af sæsonen. Det giver anledning til at lave kombinationsspil på kampene, da der bliver afviklet så mange forskellige kampe om dagen. Det er en stor fordel at kende til de konkrete maps, der skal spilles på forhånd. Det er tilfældet i ESL Pro League, hvor alle maps er forudbestemt. Holdene specialiserer deres taktikker på forskellige maps. Det betyder at man på forhånd kan være klar over, hvilke hold, der er gode på hvilke maps. Man kan med fordel undersøge de forskellige holds map-statistikker.

Stream til ESL Pro League

Hvis du har lyst til at se med, når ESL Pro League afvikles, kan du gøre det direkte på organisationens egen Facebook-kanal.

Stream ESL Pro League - KLIK HER!

Bookmakere til odds på ESL Pro League

I dette afsnit følger et par bookmaker-anbefalinger, så du ved, hvor du med fordel kan sætte dine spil på ESL Pro League og eSport generelt.

LeoVegas*
LeoVegas* er en bookmaker, der nødvendigvis må fremhæves, når snakken falder på eSport. Aktuelt finder du både kampodds, runde-handicaps og først til XX-specials, og på disse markeder er oddsene generelt rigtigt fine.

Som ny spiller hos LeoVegas* kan du modtage et 100 % freebet på op til 500 kroner.

Få dit freebet hos LeoVegas – KLIK HER!*

Nordicbet*
Nordicbet* er i skrivende stund også rigtig godt med på CS:GO. Vi har nogle meget dygtige Counter-Strike hold i Danmark, og derfor er det kun naturligt, at den store nordiske bookmaker interesserer sig for dækningen. Hos Nordicbet* kan du spille på både kampvinder og runde-handicap.

Har du ikke allerede en Nordicbet*-konto, kan du oprette dig og få op til 1.000 kroner i en 100 % velkomstbonus.

Få din bonus hos Nordicbet – KLIK HER!*

Historie: Tidligere vindere ved ESL Pro League Finals

Finalestævnet i Dallas bliver det syvende i ESL Pro League-serien (den såkaldte Season 7). Fnatic er turneringens mest vindende hold med sejre i Season 1 og 2. I Season 3 vandt Luminosity Gaming, og i Season 4 gik Cloud9 hele vejen til titlen. G2 Esports besejrede Team North i finalen i den femte udgave, Season 5, og SK Gaming løb med sejren i Season 6 i december måned i Odense.

Odds på ESL Pro League

Teksten er opdateret d. 13. februar 2018.

Links til mere eSport

Frisk på mere eSport? Så tjek vores andre artikler om computerspil.

eSport

Spil

League of Legends

CSGO

Dota 2

Hearthstone

Starcraft

Call of Duty

Heroes of the Storm

World of Tanks

Ligaer/turneringer

ESL

LCS

ECS

Blast Pro Series

LoL Worlds

Bookmakere til ESL Pro League

Reklame.

bet365
888sport
betfair
bethard
bwin
leovegas
comeon
mrgreen
betfair2
unibet
jetbull
betstars
nordicbet