Reklame*

Emmy odds 2018Emmy Awards odds

17. september 2018 byder værterne Michael Che og Colin jost velkommen til den 70. udgave af Emmy Awards, hvor der uddeles priser til årets bedste amerikanske TV-serier - og du kan oddse på Emmy-priserne hos bookmakerne. Interessen for serier vokser år for år, og hvis du er en af dem, der har fulgt med i serieverden i løbet af det seneste års tid, så kan der være penge at hente ved at spille på Emmy Awards. Vi bringer her en oversigt over de bedste odds på Emmy Awards sammen med vores predictions. Så har du de bedst mulige betingelser for at vælge, hvad du vil spille på.

Spil på Emmy Awards 2017

Odds på Emmy Awards + predicitions

Vi har undersøgt markedet og bringer her de bedste odds på alle de forskellige kategorier, så du kan få mest for pengene, når du spiller på dine favoritter.

Bedste dramaserie
The Handmaid's Tale: 1,25 - SPIL HER >>*
Game of Thrones: 4,00 - SPIL HER >>*
The Americans: 15,00 - SPIL HER >>*
The Crown: 21,00 - SPIL HER >>*
Westworld: 26,00 - SPIL HER >>*
This Is Us: 34,00 - SPIL HER >>*
Stranger Things: 51,00 - SPIL HER >>*

Kommentar: Den forsvarende mester fra 2018 (Handmaid's Tale) mod vinderen fra 2017 (Game of Thrones) i direkte duel her. Sidste år var GoT ikke nomineret, så det ligner en direkte duel mellem de to. Handmaid's Tale har i år fået endnu flere nomineringer end sidst, men hypen omkring seneste sæson fra de to serier har ikke nået helt samme højder. Det kan måske efterlade plads til en overraskende sejr til The Americans, der i år sluttede efter seks sæsoner i en meget anmelderrost finalesæson. Serien har aldrig opnået helt samme status, og er derfor blevet overset. Det ændrer sig måske nu.

Vores bud: The Americans

Bedste komedieserie
Atlanta: 1,65 - SPIL HER >>*
The Marvelous Mrs. Maisel: 2,25 - SPIL HER >>*
Barry: 15,00 - SPIL HER >>*
Black-ish: 34,00 - SPIL HER >>*
Curb Your Enthusiasm: 34,00 - SPIL HER >>*
Glow: 51,00 - SPIL HER >>*
Silicon Valley: 51,00 - SPIL HER >>*
Unbreakable Kimmy Schmidt: 51,00 - SPIL HER >>*

Kommentar: Veep, der har vundet de sidste tre år, er ikke nomineret i år på grund af nomineringsreglerne. Før Veep vandt Modern Family fem år i træk, så det er et helt nyt "race" i år. Set ud fra nomineringer er Atlanta, The Marvelous Mrs. Maisel og Barry de tre oplagte valg. Vi tipper dog Atlanta, da de allerede sidste år gjorde det godt og samlede momentum omkring sig.

Vores bud: Atlanta

Bedste miniserie
The Assassination of Gianni Versafe: 1,05 - SPIL HER >>*
Godless: 9,00 - SPIL HER >>*
Genius: Picasso: 26,00 - SPIL HER >>*
Patrick Melrose: 26,00 - SPIL HER >>*
The Alienist: 26,00 - SPIL HER >>*

Kommentar: Et spændende felt med en kæmpefavorit. Dog er Godless så stjernespækket en Western og Benedict Cumberbatch så god i Patrick Melrose, at det næppe er værd at spille på The Assassination of Gianni Versace til odds 1,05. Dog var vi ikke selv imponerede af Godless og napper langskuddet Patrick Melrose til odds 26.

Vores bud: Patrick Melrose

Bedste kvindelige hovedrolle (drama)
Elisabeth Moss: 1,33 - SPIL HER >>*
Claire Foy: 5,00 - SPIL HER >>*
Keri Russell: 7,50 - SPIL HER >>*
Sandra Oh: 7,50 - SPIL HER >>*
Evan Rachel Wood: 26,00 - SPIL HER >>*
Tatiana Maslany: 26,00 - SPIL HER >>*

Kommentar: En kategori, hvor der sjældent at samme vinder to år i træk. Alligevel er sidste års vinder, Elisabeth Moss, pæn favorit. Dog har Claire Foy og Keri Russell reelle skud for at overraske, specielt fordi de er færdige med deres respektive roller.

Vores bud: Claire Foy

Bedste mandlige hovedrolle (drama)
Sterling K. Brown: 1,75 - SPIL HER >>*
Matthew Rhys: 2,25 - SPIL HER >>*
Milo Ventimiglia: 9,00 - SPIL HER >>*
Jeffrey Wright: 21,00 - SPIL HER >>*
Ed Harris: 34,00 - SPIL HER >>*
Jason Bateman: 34,00 - SPIL HER >>*

Kommentar: Sidste års vinder, Sterling K. Brown, var den første sorte til at vinde titlen siden 1998. Igen i år er han smal favorit set ud fra bookmakernes odds, men Matthew Rhys ånderne ham i nakken med tre tidligere nomineringer og seks gode sæsoner fra The Americans, som nu er slut. Lidt sjovt er det i øvrigt, at både This Is Us og Westworld hver har to skuespillere i denne kategori.

Vores bud: Matthew Rhys

Endnu flere odds på Emmy Awards

Ovenfor har du de mest populære og prestigefyldte kategorier, men du kan også spille på en lang række andre kategorier.

- Bedste kvindelige birolle (drama)
- Bedste kvindelige birolle (komedie)
- Bedste mandlige birolle (drama)
- Bedste mandlige birolle (komedie)
- Outstanding Reality-Competition Program
- Outstanding Variety Sketch
- Outstanding Variety Talk Series

Alle odds kan se hos LeoVegas*.

Emmy-nomineringer siden 1949: Game of Thrones med vild rekord

De første Emmy-statuetter blev uddelt i 1949, mens TV-kanalen CBS fortsat har rekorden for flest Emmy-priser efter at have vundet hele 44 priser i 1974.

Storsuccesen Game of Thrones er med 35 Emmy-priser den mest vindende dramaserie nogensinde. Forrige år satte serien desuden ny rekord for flest vundne Emmy-priser for en enkelt sæson, idet den fjerde sæson resulterede i hele 12 statuetter.

Viola Davis blev den første sorte kvinde til at vinde kategorien for bedste kvindelige hovedrolle i en dramaserie, da hun sidste år vandt en Emmy for hendes præstation i How to Get Away with Murder.

TV-seriernes prisuddeling - det skal du vide om årets Emmy-show

Årets vært er den amerikanske tv-vært og komiker Stephen Colbert. Fra 2005 til 2014 var Colbert vært på talkshowet The Colbert Report på Comedy Central, som opstod som en del af Jon Stewarts The Daily Show.

Prisuddelingen finder sted i Los Angeles, Californien, i Microsoft Theater, hvor Emmy Awards er blevet afholdt siden 2008.

For at være nomineret i år, skal en tv-serie have kørt i perioden 1. juni 2016 til 31. maj 2017.

En tv-serie kategoriseres som en komedie, hvis den har en gennemsnitlig spilletid på 30 minutter, mens der for dramaer gælder op til 60 minutter.

Emmy Awards afholdes i flere forskellige udgaver, alt efter, hvilke typer tv-programmer, der konkurrerer mod hinanden. De to mest kendte, er Primetime Emmys – som vi beskæftiger os med her – og Daytime Emmys. Der skelnes således mellem programmer, der sendes i den bedste sendetid, og programmer som vises i dagtimerne. For at kunne være nomineret til Primetime Emmys, skal programmet være vist mellem klokken 18.00 og 02.00.

Emmy Awards er tv-seriernes svar på Academy Awards (Oscar) og Grammy Awards, som hylder henholdsvis film og musik.

Spil på Emmy Awards 2017

Af Peter Larsen
Google+: 

Bookmakere til Emmys 2015

Reklame.

bet365
888sport
betfair
1
bwin
leovegas
nordicbet
3
betsafe
betfair2
unibet
jetbull
betstars