Reklame*

Emmy odds 2017Emmy Awards odds

Natten mellem søndag d. 17 september og mandag d. 18. september byder Stephen Colbert velkommen til den 69. udgave af Emmy Awards, hvor der uddeles priser til årets bedste amerikanske TV-serier. Interessen for serier vokser år for år, og hvis du er en af dem, der har fulgt med i serieverden i løbet af det seneste års tid, så kan der være penge at hente ved at spille på Emmy Awards. Vi bringer her en oversigt over de bedste odds på Emmy Awards sammen med vores predictions. Så har du de bedst mulige betingelser for at vælge, hvad du vil spille på.

Spil på Emmy Awards 2017

Odds på Emmy Awards + predicitions

Vi har undersøgt markedet og bringer her de bedste odds på alle de forskellige kategorier, så du kan få mest for pengene, når du spiller på dine favoritter.

Bedste dramaserie
Stranger Things: 2.50 - SPIL HER >>*
The Handmaids Tale: 3.50 - SPIL HER >>*
The Crown: 4.50 - SPIL HER >>*
This Is Us: 6.00 - SPIL HER >>*
Better Call Saul: 21.00 - SPIL HER >>*
Westworld: 21.00 - SPIL HER >>*
House of Cards: 31.00 - SPIL HER >>*

Kommentar: Blandt kandidaterne i kategorien ”Bedste dramaserie” er der visse sværvægtere, der ikke er til at komme udenom. Hvem havde troet, at en flok nørdede teenagere, 80’er-nostalgi og tydelige ”E.T.”-referencer skulle få en renæssance her i det 21. århundrede? Stranger Things har været på alles tunger det seneste års tid og kandiderer til at hente en af de vigtigste Emmy-priser hjem. I en anden boldgade ligger Handmaid’s Tale, som på dystopisk vis illustrerer, hvordan politik kan fravriste den moderne kvinde i det 21. århundrede alle rettigheder og degradere hende til en Trophy Wife eller endnu værre – en rugemaskine.

Vores bud: Ovenstående kandidater ligger varmt i feltet. Det skyldes ikke mindst Stranger Things’ unikke og nostalgiske tag i 80’er-universet og Handmaid’s Tale’s helstøbte plot, hvor alt bare går op i en højere enhed på skærmen! Nok har der været mere hype omkring Stranger Things, men vi tror på, at Handmaid’s Tale overrasker og tager prisen for Bedste Dramaserie.

Bedste miniserie
Big Little Lies: 1.75 - SPIL HER >>*
Feud: Bette and Joan: 3.50 - SPIL HER >>*
The Night Of: 6.00 - SPIL HER >>*
Fargo: 21.00 - SPIL HER >>*
Genius: 31.00 - SPIL HER >>*

Kommentar: Gennem de seneste år, er flere miniserier tonet frem på skærmen med store skuespilnavne på plakaten. ”Big Little Lies” har skuespillere som Nicole Kidman, Reese Witherspoon og Alexander Skarsgaard i hovedrollerne og man fristes til at sige, at serien faktisk er på højde med de prominente skuespillere. En genganger, som de forgangne år også har kandideret til prisen, er forrygende og skæve ”Fargo”, hvis morbide humor og vanvittige karakterer skaber det perfekte drama.

Vores bud: Her er der kridtet op til noget af en konkurrence mellem miniserierne. Big Little Lies har uden tvivl været en positiv overraskelse med fænomenale skuespilpræstationer og et nervepirrende plot. Men en serie, der i vores øjne burde tage prisen, er den dystre og ualmindeligt perfekte The Night Of. Serien emmer af overskud og John Turtorro brillerer i rollen som forsvarende advokat for bunden af samfundet.

Bedste komedieserie
Veep: 1.50 - SPIL HER >>*
Atlanta: 4.00 - SPIL HER >>*
Black-ish: 11.00 - SPIL HER >>*
Master of None: 11.00 - SPIL HER >>*
Silicon Valley: 15.00 - SPIL HER >>*
Unbreakable Kimmy Schmidt: 21.00 - SPIL HER >>*
Modern Family: 31.00 - SPIL HER >>*

Kommentar: Hele fem Emmyer har “Modern Family” hentet hjem, som en af de mest prisvindende komedieserier. Bookmakerfavoritten Veep kan da også allerede prale af to Emmyer på hylden og ligger helt velfortjent også i front, mens der er mere uenighed blandt bookmakerne, hvad angår Black-ish og Master of None.

Vores bud: Der er stærke spillere i feltet i år. Måske Veep overrasker og må vige pladsen for serier som Atlanta. Vi er dog i dette tilfælde enige med bookmakerne og spiller vores kort på Veep.

Bedste kvindelige hovedrolle (miniserie/film)
Nicole Kidman: 1.50 - SPIL HER >>*
Jessica Lange: 4.00 - SPIL HER >>*
Susan Sarandon: 7.50 - SPIL HER >>*
Reese Witherspoon: 9.00 - SPIL HER >>*
Carrie Coon: 21.00 - SPIL HER >>*
Felicity Huffman: 21.00 - SPIL HER >>*

Kommentar: Big Little Lies har taget mange med storm med sit stjernespækkede cast og et mordplot, der får intriger til at knopskyde i lokalsamfundet i det mondæne Monterey syd for San Francisco. Serien er i sig selv et lille mesterværk, men særligt Nicole Kidmans rolle som offer for hustruvold er ikke gået manges næse forbi. Jessica Lange, som tidligere både har hentet en Emmy hjem for bedste hovedrolle/bedste birolle i American Horror Story, skuffer absolut heller ikke i Feud: Bette And Joan.

Vores bud: Nicole Kidmans portrættering af den smukke Celeste, der får tæsk af sin mand og på én og samme tid bliver vred og seksuelt opstemt, er i vores optik en pragtpræstation fra en af tidens bedste skuespillerinder.

Bedste mandlige hovedrolle (komedie)
Donald Glover: 1.75 - SPIL HER >>*
Jeffrey Tambor: 5.00 - SPIL HER >>*
Anthony Anderson: 6.00 - SPIL HER >>*
Aziz Ansari: 7.50 - SPIL HER >>*
William H. Macy: 10.00 - SPIL HER >>*
Zach Galifianakis: 21.00 - SPIL HER >>*

Kommentar: Donald Glover, som er nomineret for bedste mandlige hovedrolleindehaver, har skabt serien Atlanta, som udforsker, hvad det vil sige at være sort i USA lige nu. Serien tager fat i racevirkeligheden anno 2016 og er derfor både aktuel og oplysende. I feltet ses også dygtige Aziz Ansari, som ligeledes har hovedrollen og er skaber af serien Master of None, som udforsker og spidder racefordomme.

Vores bud: Donald Glover er i rollen som Earn både skarp og indfølende. Men der er mange flere grunde til, at han fortjener at hente prisen hjem for bedste mandlige hovedrolleindehaver i en komedieserie.

Bedste kvindelige hovedrolle (drama)
Elisabeth Moss: 1.50 - SPIL HER >>*
Claire Foy: 3.50 - SPIL HER >>*
Keri Russell: 12.00 - SPIL HER >>*
Viola Davis: 15.00 - SPIL HER >>*
Evan Rachel Wood: 18.00 - SPIL HER >>*
Robin Wright: 21.00 - SPIL HER >>*

Kommentar: Dette er en af de mest prestigefyldte kategorier og det kvindelige felt er hele vejen igennem fuld af stærke og imponerende skuespilpræstationer. Alligevel er der nogle, der har gjort sig ekstra bemærket i år. Elisabeth Moss kender vi bedst fra Mad Men. Hun har da også været nomineret flere gange i denne kategori. Moss spiller tjenerinden Offred i et fremtidssamfund, hvor ingen kvinder rettigheder har.

Vores bud: Moss spiller med en dybde og sårbarhed uden lige i et af årets bedste serier. Hun fortjener så absolut at gå hjem med prisen og gør det også med garanti!

Bedste kvindelige hovedrolle (komedie)
Julia Louis-Dreyfus: 1.33 - SPIL HER >>*
Tracee Ellis Ross: 7.50 - SPIL HER >>*
Lily Tomlin: 9.00 - SPIL HER >>*
Allison Janney: 11.00 - SPIL HER >>*
Ellie Kemper: 21.00 - SPIL HER >>*
Pamela Adlon: 21.00 - SPIL HER >>*
Jane Fonda: 31.00 - SPIL HER >>*

Kommentar: Serien Veep er generelt en bookmakerfavorit i år. Det er hovedrolleindehaveren Julia Louis-Dreyfus ligeledes. Vi forstår hvorfor; Dreyfus spiller med lige dele kølighed og overskud, som den fiktionelle vicepræsident. Dreyfus udstiller på humoristisk vis den inkompetence og absurditet, som omgærder Det Hvide Hus.

Vores bud: Dreyfus for President!

Bedste mandlige hovedrolle (drama)
Sterling K. Brown: 2.25 - SPIL HER >>*
Bob Odenkirk: 2.50 - SPIL HER >>*
Anthony Hopkins: 9.00 - SPIL HER >>*
Kevin Spacey: 11.00 - SPIL HER >>*
Matthew Rhys: 11.00 - SPIL HER >>*
Liev Schreiber: 21.00 - SPIL HER >>*
Milo Ventmiglia: 21.00 - SPIL HER >>*

Kommentar: Her er der skarp konkurrence. Lige over bookmakernes favorit Sterling K. Brown ligger Bob Odenkirk lunt i svinget med sin præstation i Breaking Bad-spin off-serien Better Call Saul. På tredjepladsen toner en af tidernes bedste skuespillere, Anthony Hopkins, frem, skarpt efterfulgt af House of Cards-stjernen Kevin Spacey.
Vores bud: Herinde er vi stadig lidt kede af, at Spacey endnu ikke har høstet prisen for bedste mandlige hovedrolleindehaver i House of Cards. Ikke desto mindre tror vi på, at enten Spacey eller Hopkins render med sejren.

Bedste mandlige hovedrolle (miniserie/film)
Riz Ahmed: 2.25 - SPIL HER >>*
Robert De Niro: 2.25 - SPIL HER >>*
Geoffrey Rush: 9.00 - SPIL HER >>*
Ewan McGregor: 11.00 - SPIL HER >>*
Benedict Cumberbatch: 18.00 - SPIL HER >>*

Kommentar: Ikke bare er feltet af miniserier stærkt i år. Også castet af nominerede hovedrolleindehavere imponerer. Bookmakerne har Riz Ahmed som storfavorit i denne kategori. Personligt er vi mere end begejstrede for serien The Night Of og ligeledes Ahmed, som spiller den unge Nasir Khan, der bliver anklaget for et mord, som han ikke ved, om han har begået. I rollen som hans forsvarsadvokat ses John Turturro, som bookmakerne spår de dårligste chancer – der er vi dybt uenige og spår Turturro mindst lige så gode vinderchancer som Ahmed og De Niro.

Vores bud: Vi lægger os lige i slipstrømmen af bookmaker-korpset og krydser fingre for, at blændende Riz Ahmed – meget velfortjent – henter prisen hjem i denne kategori.

Bedste kvindelige birolle (drama)
Thandie Newton: 2.00 - SPIL HER >>*
Chrissy Metz: 2.50 - SPIL HER >>*
Millie Bobby Brown: 4.50 - SPIL HER >>*
Uzo Aduba: 11.00 - SPIL HER >>*
Samira Wiley: 21.00 - SPIL HER >>*
Ann Dowd: 31.00 - SPIL HER >>*

Kommentar: Er der en serie, der formentlig har bragt mange sci-fi-kritikere til skamme, er det sci-fi-western-serien Westworld. Westworld undersøger grænsen mellem menneske og kunstig intelligens og er med andre ord både aktuel, chokerende og ubarmhjertig i sit skuespil og plot. I rollen som robot sex-worker ses Thandie Newton. Nok spiller hun en kynisk robot, men som plottet og uretfærdigheden skrider frem, får robotten en overbevisende palet af nuancer.

Vores bud: Newtons rolle som bordelmutter-robot har med garanti krævet tålmodighed, disciplin og som plottet skrider frem – en masse arbejde med hele følelsespaletten. Netop derfor tager Newton prisen hjem for bedste kvindelige birolle i en dramaserie.

Bedste kvindelige birolle (komedie)
Kate McKinnon: 1.33 - SPIL HER >>*
Judith Light: 5.50 - SPIL HER >>*
Anna Chlumsky: 6.00 - SPIL HER >>*
Kathryn Hahn: 26.00 - SPIL HER >>*
Leslie Jones: 31.00 - SPIL HER >>*
Vanessa Bayer: 31.00 - SPIL HER >>*

Kommentar: Saturday Night Live stammer tilbage fra 1975 og har udklækket prominente stjerner og komikere, som Jimmy Fallon, Kristen Wiig og Will Ferrell. Bookmakerfavoritten er Kate McKinnon, som gang på gang har brilleret med sine geniale parodier af blandt andre Justin Bieber. Også Judith Light og Leslie Jones har gjort sig bemærket, selvom sidstnævnte ikke spås de bedste odds.

Vores bud: McKinnon har bevist sig gang på gang i tåkrummende, men overbevisende roller og vi sætter derfor vores kryds ved hende.

Bedste mandlige birolle (drama)
John Lithglow: 1.20 - SPIL HER >>*
Jonathan Banks: 9.00 - SPIL HER >>*
Jeffrey Wright: 11.00 - SPIL HER >>*
Ron Cephas Jones: 11.00 - SPIL HER >>*
David Harbour: 26.00 - SPIL HER >>*
Mandy Patinkin: 31.00 - SPIL HER >>*
Michael Kelly: 31.00 - SPIL HER >>*

Kommentar: Bookmakerfavoritten i denne kategori er skuespilleren John Lithgow, som i rollen som Winston Churchill stjæler spotlightet. Han er en klar favorit blandt bookmakerne, mens Jeffrey Wright og Ron Cephas Jones spås lige gode chancer.

Vores bud: Den er straks sværere, da feltet er meget varieret og har hver deres unikke karaktertræk. I vores optik har bookmakerfavoritten John Lithglow dog gjort sig ekstra bemærket.

Bedste mandlige birolle (komedie)
Alec Baldwin: 1.33 - SPIL HER >>*
Tituss Burgess: 5.00 - SPIL HER >>*
Louie Anderson: 6.00 - SPIL HER >>*
Tony Hale: 21.00 - SPIL HER >>*
Matt Walsh: 31.00 - SPIL HER >>*
Tu Burrell: 31.00 - SPIL HER >>*

Kommentar: ”Donald Trump-parodien over alle parodier”, er Alec Baldwins satiriske portrættering af Donald’en blevet kaldt. Baldwin er da også anmelderfavorit og leverer, som altid, hurtige og skarpe parodier i Saturday Night Live. Modern Family-medlemmet, Ty Burrell, spås de dårligste vinderchancer, hvilket vi dog er uenige i her på redaktionen, idet Burrell altid er garant for godt skuespil, perfekt one-liners og tåkrummende underholdning.

Vores bud: Man kan mene, hvad man vil, om Baldwin, men han leverer gang på gang og derfor sætter vi vores bud på manden med de mange ansigter.

Emmy-nomineringer siden 1949: Game of Thrones med vild rekord

De første Emmy-statuetter blev uddelt i 1949, mens TV-kanalen CBS fortsat har rekorden for flest Emmy-priser efter at have vundet hele 44 priser i 1974.

Storsuccesen Game of Thrones er med 35 Emmy-priser den mest vindende dramaserie nogensinde. Forrige år satte serien desuden ny rekord for flest vundne Emmy-priser for en enkelt sæson, idet den fjerde sæson resulterede i hele 12 statuetter.

Viola Davis blev den første sorte kvinde til at vinde kategorien for bedste kvindelige hovedrolle i en dramaserie, da hun sidste år vandt en Emmy for hendes præstation i How to Get Away with Murder.

TV-seriernes prisuddeling - det skal du vide om årets Emmy-show

Årets vært er den amerikanske tv-vært og komiker Stephen Colbert. Fra 2005 til 2014 var Colbert vært på talkshowet The Colbert Report på Comedy Central, som opstod som en del af Jon Stewarts The Daily Show.

Prisuddelingen finder sted i Los Angeles, Californien, i Microsoft Theater, hvor Emmy Awards er blevet afholdt siden 2008.

For at være nomineret i år, skal en tv-serie have kørt i perioden 1. juni 2016 til 31. maj 2017.

En tv-serie kategoriseres som en komedie, hvis den har en gennemsnitlig spilletid på 30 minutter, mens der for dramaer gælder op til 60 minutter.

Emmy Awards afholdes i flere forskellige udgaver, alt efter, hvilke typer tv-programmer, der konkurrerer mod hinanden. De to mest kendte, er Primetime Emmys – som vi beskæftiger os med her – og Daytime Emmys. Der skelnes således mellem programmer, der sendes i den bedste sendetid, og programmer som vises i dagtimerne. For at kunne være nomineret til Primetime Emmys, skal programmet være vist mellem klokken 18.00 og 02.00.

Emmy Awards er tv-seriernes svar på Academy Awards (Oscar) og Grammy Awards, som hylder henholdsvis film og musik.

Spil på Emmy Awards 2017

Af Peter Larsen
Google+: 
21-08-2014 13:50

Bookmakere til Emmys 2015

Reklame.

bet365
betfair
888sport
bwin
nordicbet
leovegas
betsafe
cashpoint
betfair2
unibet
jetbull
betstars