Dato
30-06-2013 - 12:00
Begivenhed
Tour de France: Vinder
Tip
Chris Froome
Odds
1,90
Units
8 / 10
Resultat
Chris Froome
Bookmaker
Betsafe
soer8957 Postet af  soer8957 Sidste 90 dage Tilbagebetaling:  0,00%
169  tips Total Tilbagebetaling:  116,81%

Tour de France: Vinder

Cykling, Tip: Chris Froome til odds 1,9 ved Betsafe

Spillet går på, at Chris Froome vinder det samlede klassement i Tour de France. Tour de France begynder d. 29. juni, men dato for spillet er sat til d. 16., da der kan ske ting, som ændrer værdien i spillet.

Siden der kom odds på Tour de France 2013 har jeg selv spillet store beløb på Chris Froome som vinder. I starten kunne man få over odds 5, og jeg har lige siden overvejet rigtig meget, om jeg skulle lægge et tip ud på ham; oddset har (som jeg egentlig forventede) kun faldet siden, og jeg vælger derfor at slå til nu, da jeg ikke tror, at man vil kunne få odds 1,9 på noget andet tidspunkt, inden Tour de France begynder.

Chris Froome har gennem hele året vist sig som den bedste af favoritterne til Tour de France. Han har været så overlegen, at han end ikke har tabt et eneste etapeløb til nogle af konkurrenterne, der stiller op i TdF, og det er faktisk lidt af en gåde for mig, at han ikke er større favorit - men intet nyt i det, for sådan har det været, siden oddsene kom op.

Oddsene er dog faldet en del på det sidste: dels pga. at holdkammerat Wiggins ikke stiller op, og dels fordi Froome igen har bekæftet sin suveræne kørsel i Critérium du Dauphiné

Konkurrenterne er mange, men ingen af dem har dog nær så stor chance som Froome, der sandsynligvis vil tage tid på samtlige konkurrenter på hhv. holdtidskørslen og de 2 individuelle tidskørsler. De skal derfor ud og angribe i bjergene! Problemet er bare, at Froome også her har vist sig som den stærkeste hidtil.

Sky-mandskabet (som Froome kører for) virker også til at blive det klart stærkeste til Touren, hvor især Porte bliver en afgørende hjælper. Han er nemlig så stærk, at hvis Froome skulle blive skadet e.lign., så ville han være en af allerstørste favoritter til tour-sejren (og for mig den største). Med Portes styrke in mente kunne man tænke, at han kunne blive en konkurrent for Froome, men det bliver ikke aktuelt, da Sky - som tidligere set - kun vil have én kaptajn, og det er Froome, der både er britisk og uden tvivl har vist sig som den stærkeste af de to. Sidst men ikke mindst er de rigtig gode venner, og det ville derfor være højst overraskende, hvis der skulle opstå noget fnidder mellem de 2 ryttere.

8 units lagt dels grundet den store værdi og dels grundet den lave risiko.
CV: 66%

Postet: 9. juni 2013 - 21:23

Få 100 % bonus op til 1.000 kroner >>

Betsafe: Få bonus og læs anmeldelse >>

Højeste odds
1,90
hos

Kommenter tippet skjul

 • 01
  soer8957
  11. juni 2013 20:00

  Grunden til, at jeg lægger tippet ud nu (påtrods af oddsfald), er hhv. Froomes og konkurrenternes kørsel. Jeg havde ham godt nok som favorit helt fra starten af, men jeg er bare blevet mere og mere overbevist hele året igennem, og med Wiggins exit og ingen skader e.lign. hidtil for Froome er chancen selvfølgelig forøget. Et spil lagt op i slutningen af 2012 eller starten af 2013 vil naturligvis have større risiko for skader, dopingdom etc. end et spil lagt op kort tid før selve begivenheden, som jo er Tour de France.

  Det, jeg prøver at sige, er altså, at jeg i løbet af hele året har givet Froome en større og større chance for at vinde Touren, og selvom der nok har været mere værdi i spillet tidligere, så vil det jo være ufattelig dumt at lade det holde mig fra at lægge spillet ud nu, hvor jeg stadig mener, der er værdi at finde. Hvorfor, jeg så ikke har lagt spillet op tidligere, er for såvidt ligegyldigt (det er der diverse årsager til. Bl.a. lægger jeg jo langt fra alle de tips op, som jeg finder værdi i, og jeg har deriblandt tidligere "sorteret" dette spil fra).

  Mht. datoen for spillet så er det for ikke at mislede evt. følgere. Et eksempel kunne være, at Froome bliver skadet, og det er derfor uvist, om han bliver klar til Touren; en "følger" finder så spillet til odds 3 d. 25. juni (eller en hvilken som helst dato) og spiller derfor hele formuen på Froome, fordi der så ifølge min chancevurdering er ufattelig høj værdi. Problemet er så bare her, at chancen for Froome-sejr har ændret sig og dermed også værdien.

 • 02
  Tytteboevs
  11. juni 2013 13:00

  Hej, er ikke uenig i tippet (selvom jeg måske undrer mig over du ikke lagde et tip ud dengang odds var endnu bedre), men forstår ikke hvorfor du sætter datoen til den 16.? Ja, der kan ske noget inden løbet går i gang, men hvorfor lige den 16.? Og at der kan ske noget er jo indregnet i oddset.

  Held og lykke med spillet
  T

  • 03
   Toffe
   11. juni 2013 13:37

   Enig med Tytte.

   Det er rigtig skidt valuebetting at ligge det op til 1,90. Som du selv nævner startede den i 5,00 men eftersom du ikke tror den er færdig med at falde ligger du den op nu??

   Undskyld men det giver ingen mening value-wise. Tværtidmod.

   • 04
    Tsuni
    11. juni 2013 14:38

    Det giver da fin mening. Det er fuldstændig ligegyldigt hvad odds tidligere har været, hvis han finder værdi i det nuværende spil.

    Mvh

    • 05
     Tytteboevs
     11. juni 2013 14:42

     Jeg synes ikke det giver fint mening når han i analysen giver udtryk for at han mente det var for højt i starten - ellers ja. Derudover går mit indlæg mest på det mærkelige i datoen den 16. som jeg finder ulogisk.

     Venligst
     T

     • 06
      Larsen
      11. juni 2013 15:17

      Hej Tytte,

      Betsafe har formentlig haft startdatoen til 16. juni. Den er nu ændret til 30. juni (hvilket spillet også er rettet til), selvom 1. etape allerede køres lørdag d. 29. juni.

      Hvad angår soer8957s udmelding om værdi, så har en del ting vel ændret sig, siden oddset var højere. At Froome smadrede Contador og Rogers så let i Dauphiné Liberé i sidste uge, er nok stærkt medvirkende til dette.

      /Larsen

     • 07
      Tytteboevs
      11. juni 2013 15:27

      @Larsen - det er valide argumenter, det er bare ikke det der står i analysen.

      Venligst
      T

    • 08
     Toffe
     11. juni 2013 14:57

     Så hvis han giver den 66 % og oddset var i 5,0 = 330 %. Syntes du så det giver fin mening at ligge den ud til 1,90 = 125 %?

     Fra et værdi synspunkt er det ringe timing eller ihvertfald uheldigt formulleret.

     • 09
      WoodmanWoody
      11. juni 2013 15:16

      Et spil på Tour vinderen fortjener i hvert fald en god diskussion uanset hvad :-)

      Jeg må dog erklære mig rimelig uenig med spillet her og har meget svært ved at skulle give Froome hele 66%?? Favorit kan vi godt blive enig om han skal være, men det er trods alt et 3ugers langt etapeløb hvor flere ting som Sygdom, skader, styrt, dopingsager og meget mere kan spillet ind og at der skulle være værdi helt ned til 1,5 synes jeg godt er i overkanten.

      Derfor undre sætningen: ''8Units lagt grundet den store værdi og grundet den lave risiko'' mig også rigtig meget.

      Er det fordi oddset er lavt risikoen er lav? eller hvad er det helt præcis der begrunder det? For det som om at hvis oddset er højt = stor værdi= mange units og hvis oddset er lavt = lav risiko = mange units hvilket ikke helt giver mening i mit hoved.

      Desuden hvis formlen med risikofaktor bliver indregnet, % * Betvalue * risikofaktor * 2,5 så giver det ''kun'' et spil på 6,2 Units og hvis der er spilxpertens units Scala så giver det ''kun'' et spil på 7Units.

      Når det så er sagt så synes jeg det er rigtig flot den måde du havde forudset sæsonen's forløb i forhold til at have Froome som favorit helt tilbage i starten af året (Havde selv Contador den gang) og dermed også oddsudviklingen - bare ærgeligt spillet først bliver lagt ud nu så??

      Personligt hvil jeg i hvert fald heller kigge mod Odds på Contador end Froome sådan som lejet ligger i øjeblikket hvis jeg selv skulle spille et spil på vinderen netop nu.

      Mvh WW.

     • 10
      soer8957
      12. juni 2013 23:13

      "Derfor undre sætningen: ''8Units lagt grundet den store værdi og grundet den lave risiko'' mig også rigtig meget.

      Er det fordi oddset er lavt risikoen er lav? eller hvad er det helt præcis der begrunder det? For det som om at hvis oddset er højt = stor værdi= mange units og hvis oddset er lavt = lav risiko = mange units hvilket ikke helt giver mening i mit hoved."

      I forbindelse med valg af beløb til placering på væddemål, er der 2 hovedfaktorer at tage hensyn til: værdi og risiko. Værdi skal forståes som betvalue, og risiko skal forståes som chancen/risikoen for at spillet går hjem/ikke går hjem. Jeg vælger derfor at lægge 8 units, da jeg både finder stor værdi og samtidig vurderer, at der er stor chance for at spillet går hjem (eller lille risiko for at spillet ikke går hjem).

      "Desuden hvis formlen med risikofaktor bliver indregnet, % * Betvalue * risikofaktor * 2,5 så giver det ''kun'' et spil på 6,2 Units og hvis der er spilxpertens units Scala så giver det ''kun'' et spil på 7Units."

      Hvilken formel med risikofaktor tænker du her på? Altså er det spilXpertens officielle formel? For i såfald må du/i undskylde, at jeg ikke er bekendt med den.

      Ud fra "formlen" du har skrevet vil jeg skyde på, at din beregning må have været noget i stil med 66*(0,66*1,9)*0,03*2,5 = 6,2. Hvis jeg ikke tager fejl, tænker du så på en formel, som der er skrevet en artikel om på en konkurrerende side, og jeg tror i så fald, at du kan have misforstået idéen med artiklen. Den giver nemlig ikke et endegyldigt svar på en formel, man skal anvende, men blot et bud på en metode til at finde frem til sit indskud. Derudover vil antallet af units også bære præg af, hvad du sætter din risikofaktor til, som du her har sat til 0,03, men i virkeligheden ligeså godt kunne være 0,035, hvilket ville give 7,233 units svarende til 8 units på spilXperten.

      Slutteligt har risikofaktoren i dén formel slet ikke noget at gøre med den risiko, jeg snakker om.

   • 11
    denjo17
    12. juni 2013 07:50

    Det er vel i og for sig ligegyldigt om oddset har været 5.00, hvis chancevurderingen dengang ikke var høj nok. Nu er chancevurderingen høj nok, sandsynligvis pga hans kørsel i Dauphine og så ligger han det op.

    Jeg er helt enig med spillet og ja, det ligner da han har toppet for tidligt, men den diskussion havde man jo også med Wiggins sidste år.

    Og så er Contador bare ikke hvor han skal være. Allergi, hans store mål er touren osv, er bare ikke en undskyldning for at han ikke har præsteret hele året. Eller jo han har gjort det fint, men Froome har bare været et niveau bedre end Contado og enkeltstarten vil blive afgørende, for det er længe siden Contador har kørt en enkeltstart på Froomes niveau.

    Derudover mener jeg det er et tab for Sky at Wiggins ikke er med. er rimelig sikker på at der ville være sat nogle ting på plads på 1. bjergetape og så ville wiggins måtte overgi sig. Wiggins bliver ekstrem savnet på holdtidskørslen og kunne være eminient til at bruge til at køre angreb ind med.

    Så jeg ser det som heldigt for Contador at Wiggins ikke er med, for Skys hieraki plejer der at være godt styr på. Bare se i Giroen, hvor Uran udtalte han også ville køre klassement, pga han ville forlade holdet næste år. Her tabte han 1.30 min fordi han faldt ned og hjalp Wiggins, da han var i probemer på nedkørslen

    • 12
     Toffe
     12. juni 2013 11:00

     denjo17,

     Chancevurderingen var jo åbenbart høj nok dengang, da han selv valgte at spille den.

     Jeg har svært ved at se de sidenhen skete situationer forøge cv med 40 %. (Hvis vi antager at cv var 26 % før)

    • 13
     JG7
     12. juni 2013 09:32

     Ah, den tolkning af Uran-sagen er ikke helt korrekt, denjo17.

     Uran sagde, at han ikke kunne finde på at køre sit eget løb, fordi han ikke var Froome. Så længe Wiggins var med, så var han kaptajnen indtil holdet fortalte noget andet.

     “I don’t know what will happen, but [Sergio] Henao and I are different than Froome. We always work for the team and we’ve never had any problems with the team,” Urán said. “We are not like Froome. I came here with the idea of helping the squad, whatever the goals may be."

     Det Uran derimod sagde, var at han ville forlade holdet for at køre klassement næste sæson. Det er lidt noget andet.

     Der var jo ikke godt styr på hierarkiet sidste sæson. De klarede den, fordi de havde vanvittigt god kontrol over løbet, men Wiggins var jo meget frustreret over Froome, og havde de været presset mere, så havde man kunne spille dem mere ud imod hinanden.

     Jeg er enig i, at Wiggins vil være en fordel for Team Sky på holdtidskørslen, men herudover ville han have været et forstyrrende element for Froome.

     • 14
      WoodmanWoody
      12. juni 2013 11:24

      @ Denjo - kan du huske Vueltaens enkelstart sidste år? Ellers kan jeg fortælle Contador bankede Froomey med 22 sekunder. Og ja Froome havde kørt en hård Tour inden, men Contador havde sådan set heller ikke kørt løb siden slutningen af 2010 sæsonen.

      Jeg argumentere ikke for at Contador har set stærkere ud end Froome i foråret og slet ikke på enkelstarten, men Contador har aldtid i sin tid laverede fornemme enkelstarts præstationer i Grandttoursne når det for alvor gælder og jeg er sikker på vi ser en Contador i langt bedre form/evner når Touren for alvor er igang end hvad vi har set hidtil.

      Hvad angår større risiko/chancevuderingen ikke var h��j nok dengang er jeg ikke helt enig i argumenterne. Stiller rytteren ikke op til Touren som du har spillet på får du dit indskyd retur, det fjerner mere eller mindre risikofaktorerne som evt dopingdomme, skader, og hvad det ellers kan indebære. At Froome så har banket alt modstand på vejen og virkede fuldstendig suveræn får så selvfølgelig oddset til at falde, men det er jo lige præcis før dette sker at man skal spille spillet hvis man har forventninger om at det vil ske? (Ligesom Soer så os personligt har gjort)

      Om der så er værdi nu efter hans magtdemonstrationer og udmeldinger er jo så en smagssag, personligt kan jeg ikke lide at skulle spille på en Grandtour vinder til de 1,9 eller lavere også er min tiltro til Contador også noget større end hvad mange andre har.

      • 15
       denjo17
       13. juni 2013 00:06

       Ja den kan jeg godt huske, men her var Froome langt fra sin form. Når de begge er i topform, så mener jeg at Froomes enkeltstart er bedre.

       Og i har da lige givet mig en åbenbaring. troede ikke man fik sine penge tilbage, hvis han ikke stillede op. troede bare de var tabte. Ja, så havde jeg nok også skudt lidt af på Froome tidligere på sæsonen.

      • 16
       Tsuni
       12. juni 2013 15:05

       Det er ikke rigtigt. Indskud på ikke-startende ryttere i Outrights tabes og refunderes ikke.

       Jeg gider ikke skrive side op og side ned omkring Touren lige nu, men jeg forventer egentlig at Sky fortsætter med at være altdominerende og det vil ikke overraske mig det mindste hvis de får 2 ryttere på podiet (Froome og hans tasmanske ven). Det er muligt at Contador har valgt et andet oplæg i år, startede sæsonen ud med at være et par kg tungere end andre år og kommer til at oppe sig fra Dauphiné, men jeg har virkelig svært ved at se ham true Froome. Det bliver ligesom da Michael Rasmussen var lige ved at vinde: Contador kan angribe og angribe, men Froome kører bare med.

       Mvh

       • 17
        JG7
        12. juni 2013 15:34

        Bet365s regler ved vinderspil på cykling:

        Deltagere skal passere start på den respektive begivenhed/etape for at deltage - hvis dette ikke sker, er alle væddemål ugyldige, og indsatsen returneres.

        • 18
         WoodmanWoody
         12. juni 2013 15:57

         Og her fra Ladbrokes af:

         Alle direkte vinder eller stadie vinder væddemål på individuelle ryttere, vil blive annulleret, hvis en rytter ikke starter konkurrencen eller stadiet. Dog vil væddemål være gyldige hvis en rytter trækker sig tilbage når konkurrencen eller stadiet er i gang.

         Jeg skal ikke kunne sige om der er nogle bookmaker der kører med Antepost reglerne på Tour De France vinder, men af hvad jeg har kunne finde mig frem til er at den generelle regl at indskud refunderes - hvilket gør at jeg som sagt undre mig over at Risikofaktoren skulle spille så stor en rolle ved at spille på Froome i foråret vs nu.

         Mvh

         • 19
          Larsen
          12. juni 2013 17:01

          Betsafe, som spillet er postet ved i dette tilfælde, giver i hvert fald ikke pengene retur, hvis en given rytter ikke stiller til start.

         • 20
          Tsuni
          12. juni 2013 17:30

          OK, så ændrer jeg til at kun nogle bookmakere refunderer væddemål. Jeg kan huske at der var indlæg, og en lang tråd (på en konkurrerende side), omkring netop disse regler, da Basso og Ullrich i 2006 blev nægtet start til Touren.

          Mvh

         • 21
          soer8957
          12. juni 2013 22:44

          Som Larsen skriver, så giver Betsafe ikke pengene retur, hvis en rytter ikke stiller til start, og netop Betsafe har hele året ligget med (klart) højest odds på Froome (kan huske at de stadig lå med 4, når bet365 o.lign. var nede omkring 2,5-2,6).

       • 22
        denjo17
        13. juni 2013 00:13

        citat: og det vil ikke overraske mig det mindste hvis de får 2 ryttere på podiet (Froome og hans tasmanske ven).

        Nu siger jeg lynhurtigt noget. Hvis Porte bare nærmer sig det podie, så er jeg slet ikke i tvivl om at vi har gang i en ny omgang US Postal epoke, hvor de har fundet et eller andet superstof som ikke kan spores endnu.

        Feltet i år er simepelthen for stærkt til at Porte kan komme på podiet. Purito, valverde Broeck, TEjay Van Garderen må alle være bedre bejlere til den sidste plads på podiet.

        Porte skal simpelthen arbejde for meget til at han kan køre sig på podiet, og i Dauphine var han rigtig stærk, så hvis en podieplads kan lade sig gøre, så er det med doping, for så god er han sgu heller ikke.

        Er sjældent jeg snakker doping, men Porte på podiet så er den bare gal.

        • 23
         soer8957
         13. juni 2013 01:01

         Som jeg ser det, kan der simpelthen ikke være nogen tvivl om, at vi har gang i en omgang UK Postal. Om det så er et "superstof", der er tale om, tvivler jeg lidt på - tror nok nærmere bare, det er en rigtig god gang organiseret doping, der muligvis indebærer metoder a la Armstrong. Når det så er sagt, så er alt, hvad vi har indtil videre kun (mere eller mindre) svage indicier, og man er jo uskyldig indtil det modsatte er bevist.

         Porte på podiet? Hmm... for mig er det da rimelig sandsynligt, der er i hvert fald helt sikkert værdi at finde i et top 3-spil (ved ikke hvad oddslejet er i nu, men Unibet lå vist i odds 9 for ikke alt for længe siden). Contador og Rodriguez er nok mere sandsynlige, men jeg synes slet ikke Tejay og Van Den Broeck har større chance.

        • 24
         soer8957
         13. juni 2013 01:03

         Tilføjer lige: hvad, der dog taler for Contadors chancer i Touren, er Saxo-Tinkoffs nyligt fundet form, som kan analyseres og spekuleres i på flere kanter...

 • 25
  denjo17
  14. juni 2013 10:02

  Tænkte denne artikel kunne have relevans. Er jo ikke hr hvem som helst :)

  http://www.theroar.com.au/2013/06/14/kelly-contador-clear-favourite-for-tour-de-france/

  • 26
   soer8957
   14. juni 2013 23:54

   Tak for linket til artiklen. Altid interessant at høre tidligere cykelryttere o.lign.s vurdering. Det er dog ikke noget, der på nogen måde får mig til at ændre holdning omkring, at Froome skal være storfavorit til Touren, da der som sådan ikke kommer noget ny info - men som sagt finder jeg det stadig interessant.

  • 27
   soer8957
   15. juni 2013 23:15

   Er man uenig i tippet, kan man hos Unibet (og muligvis også hos andre) få odds 2,1 på, at Froome ikke vinder.

Odds / tips-forslag fra Ekspert-tipperne

lørdag 18. november
Tid Begivenhed Bookmaker Expert Odds Bedømmelse
20:45 Fodbold Napoli - Milan Bet365 Higuain 2,07 4,00 units
søndag 19. november
Tid Begivenhed Bookmaker Expert Odds Bedømmelse
13:30 Fodbold Ingolstadt - Fortuna Düsseldorf bwin bulibold.dk 4,75 3,00 units
13:30 Fodbold St. Pauli - Jahn Regensburg Bet365 bulibold.dk 1,90 4,00 units
18:00 Fodbold Werder Bremen - Hannover 96 Unibet bulibold.dk 2,23 3,00 units
19:00 NFL Green Bay Packers - Baltimore Ravens Unibet Birdman 1,98 5,00 units
tirsdag 21. november
Tid Begivenhed Bookmaker Expert Odds Bedømmelse
15:00 Kommunalvalg (Frederiksberg) 888sport SpilXpressen 2,40 3,00 units
21:00 Kommunalvalg (Guldborgsund) NordicBet SpilXpressen 3,25 3,00 units
søndag 31. december
Tid Begivenhed Bookmaker Expert Odds Bedømmelse
23:55 Fodbold Hvem vinder DBU pokalen 2017/18 Betsafe Kellogs 10,00 4,00 units

Tips / odds-forslag under afvikling

lørdag 18. november
Tid Begivenhed Bookmaker Expert Odds Bedømmelse
16:00 Fodbold Livingston-Glenafton Bet365 CDbjerg 2,10 6,00 units
16:00 Fodbold Livingston-Glenafton Betfair CDbjerg 5,50 2,00 units
16:00 Fodbold Burnley - Swansea Betfair Higuain 2,50 4,00 units
16:00 Fodbold AGF - Silkeborg Bet365 Higuain 1,91 4,00 units
16:00 Fodbold AGF - Silkeborg Bet365 Kellogs 3,79 4,00 units
15:30 Fodbold Bayer Leverkusen - RB Leipzig Unibet bulibold.dk 3,45 3,00 units
15:30 Fodbold Bayern München - Augsburg Bet365 Higuain 1,85 4,00 units
søndag 10. september
Tid Begivenhed Bookmaker Expert Odds Bedømmelse
18:00 NFL AFC West: Vinder Bet365 Birdman 6,00 2,00 units
fredag 08. september
Tid Begivenhed Bookmaker Expert Odds Bedømmelse
02:30 NFL Minnesota Vikings - Antal Sejre Danske Spil Birdman 1,85 3,00 units
02:00 NFL Offensive Rookie of the Year Danske Spil Birdman 6,83 2,00 units
fredag 25. august
Tid Begivenhed Bookmaker Expert Odds Bedømmelse
18:00 Fodbold Superligaen 17/18 kommer i top 6 Danske Spil werder77 1,45 4,00 units
18:00 Fodbold Bedst placeret i grundspillet af Horsens og Hobro Danske Spil werder77 2,70 3,00 units
fredag 18. august
Tid Begivenhed Bookmaker Expert Odds Bedømmelse
21:30 Fodbold Bundesliga topscorer 2017/2018 Unibet bulibold.dk 8,00 6,00 units
20:30 Fodbold Bundesliga Special - Indkasserer flest mål Unibet kegnaes 8,50 2,00 units
lørdag 15. juli
Tid Begivenhed Bookmaker Expert Odds Bedømmelse
16:00 Fodbold Superliga 17/18 kommer i top 6? Danske Spil werder77 1,67 4,00 units
fredag 14. juli
Tid Begivenhed Bookmaker Expert Odds Bedømmelse
18:00 Fodbold Superliga 17/18 Kommer i top6 Bet365 werder77 4,00 3,00 units
torsdag 27. april
Tid Begivenhed Bookmaker Expert Odds Bedømmelse
12:00 Danmarks næste statminister Danske Spil Larsen 1,95 3,00 units

Afviklede tips / odds-forslag

tirsdag 31. december
Tid Begivenhed Bookmaker Expert Odds Bedømmelse
13:00 Underholdning Dronning Magrethes Nytårstale Betsafe Kellogs 27,00 ÷ 3,00 units
13:00 Underholdning Dronningens nytårstale Betsafe Kellogs 10,50 ÷ 3,00 units
mandag 30. december
Tid Begivenhed Bookmaker Expert Odds Bedømmelse
20:45 Fodbold Dunfermline Athletic - Rangers FC Tipico Kellogs 6,00 ÷ 3,00 units
19:30 Ishockey SønderjyskE - Frederikshavn NordicBet Kellogs 2,25 ÷ 3,00 units
19:00 Ishockey Odense Bulldogs - Rungsted Ishockey Betsafe Kellogs 1,88 3,00 units
søndag 29. december
Tid Begivenhed Bookmaker Expert Odds Bedømmelse
17:00 Fodbold Chelsea - Liverpool Bet365 Van Basten 3,50 ÷ 3,00 units
17:00 Fodbold Tottenham - Stoke Tipico Kellogs 3,10 ÷ 3,00 units
17:00 Fodbold Chelsea - Liverpool Betsafe Kellogs 6,00 ÷ 3,00 units
14:30 Fodbold Everton - Southampton Ladbrokes SpilXpressen 1,96 4,00 units
14:30 Fodbold Newcastle - Arsenal NordicBet Van Basten 1,75 ÷ 3,00 units
lørdag 28. december
Tid Begivenhed Bookmaker Expert Odds Bedømmelse
16:00 Fodbold Hull - Fulham (målscorer) Unibet werder77 9,50 ÷ 3,00 units
16:00 Fodbold Norwich - Manchester United TonyBet SpilXpressen 1,81 ÷ 4,00 units
16:00 Fodbold Norwich - Manchester United Betfair Van Basten 1,58 2,00 units
03:00 Tennis Hopman Cup Tipico Bech 5,00 ÷ 2,00 units
torsdag 26. december
Tid Begivenhed Bookmaker Expert Odds Bedømmelse
19:30 Håndbold Aalborg - TMS Ringsted NordicBet Chipurin 1,85 3,00 units
18:30 Fodbold Manchester City - Liverpool Betfair Van Basten 1,50 1,00 units
18:30 Fodbold Manchester City - Liverpool (målscorer) Betfair werder77 3,85 ÷ 3,00 units
18:30 Fodbold Manchester City - Liverpool (målscorer) Ladbrokes werder77 7,00 ÷ 3,00 units
16:00 Fodbold West Ham - Arsenal Betfair Van Basten 2,41 ÷ 3,00 units
16:00 Fodbold Cardiff - Southampton (målscorer) Unibet werder77 12,50 ÷ 3,00 units

Odds / tips-forslag fra Skandinaviens skarpeste Ekspert-tippere

Odds og Tips med Spilxperten.coms Eksperttippere - Skandinaviens absolut skarpeste odds-eksperter - resultaterne taler sit eget sprog!

Statistikoversigten til højre viser de enkelte odds-eksperters sportsbettingresultater - angivet i units - for det indeværende år samt totalt for den periode de har været aktive odds-eksperter på Spilxperten.com.

Desuden fremgår den enkelte odds-eksperts tilbagebetalingsprocent (TBP) samt det totale antal odds-forslag / tips-forslag Ekspert-tipperen har postet. Klikkes der på den enkelte Ekspert-tipper, vil en totaloversigt for ekspert-tipperen kunne ses.

Ønsker du at blive adviseret via SMS, når dine foretrukne eksperttippere poster et odds-forslag / tips-forslag kan du melde dig til ved at oprette en bruger på Spilxperten.com her: "Opret bruger". Derefter køber du point og abonnere på de ønskede ekspert-tippere.

For at få maksimalt udbytte af ekspert-tippernes odds-forslag er det vigtigt at have en veludbygget bookmakerportefølje, så du altid kan spille til det højeste odds. Her finder du de bookmakere vi anbefaler samt info om bonusser du med fordel kan benytte: BookmakerGuide / Aktuelle bonusser

Du finder flere odds-forslag / tips-forslag under Boblertips, Dagens Spil, Spilxpressen, Optakter, Forum samt i TV-Guiden.

Læs også alt om odds på EM 2016 i vores kæmpe sektion om slutrunden. Her kan du også læse om bonus til Bet365, Unibet og de andre bookmakeres bonusser til odds.

Eller tag et kig forbi vores nye sektion om eSport, hvor du kan læse om League of Legends, CS:GO og alle de andre spil.

26-03-2008 11:50

Bookmaker- og odds bonus til dig

888sport
danskespil
bwin
betfair2
leovegas
nordicbet
cashpoint
betsafe
betfair2
unibet
jetbull

Formbarometer

Statistik
30
dage
60
dage
alle
dage
Bruger Units TBP Antal spil
1. CDbjerg 83,62 138,53% 49
2. werder77 14,03 166,81% 7
3. Higuain 6,73 106,60% 27
4. Emanuel 4,00 200,00% 1
5. Birdman 1,20 103,08% 11
Bruger Units TBP Antal spil
1. CDbjerg 99,91 126,50% 88
2. Higuain 58,39 119,93% 75
3. werder77 7,89 123,21% 12
4. Emanuel 0,96 105,65% 5
Bruger Units TBP Antal spil
1. Higuain 514,82 106,36% 2008
2. CDbjerg 464,34 109,14% 1303
3. Sutsko 364,96 111,49% 1028
4. Den Sorte Boks Light 266,14 110,56% 871
5. He-man 190,90 120,66% 235

Statistik for Den Sorte Boks

Bruger 2017 units Total unitsTotal TBPAntal spil
Den Sorte Boks Light 21,71 266,14110,56%871
Den Sorte Boks -21,92 185,81105,84%1033
Den Sorte Boks LIVE 8,68 63,76105,98%463

Statistik for betting tips

Bruger 2013 units Total unitsTotal TBPAntal spil
BajenBengan 37,95 673,62107,50%1631
Higuain 107,46 514,82106,36%2008
Sutsko 12,74 364,96111,49%1028
mestr -7,90 317,60115,71%564
jank1 52,02 268,38107,94%820
WoodmanWoody 53,60 249,66113,85%448
Sputnik1 11,20 199,31116,07%378
He-man 21,47 190,90120,66%235
werder77 -20,07 182,15104,35%1598
Razzle -1,20 160,60117,73%170
Chipurin 24,60 138,93113,50%343
soer8957 102,36 122,86116,81%169
Larsen 2,16 118,89114,57%238
Ernie -18,45 96,83109,18%344
Publica -16,00 93,83101,77%1389
Basse 29,36 85,95112,19%199
Sweet-T 19,86 84,56111,35%253
mortengrubbe 74,40 74,40117,14%169
kegnaes 11,02 55,62107,33%271
Van Basten -98,89 54,33100,90%1948
DickHansen -10,75 53,92110,70%168
Grunk 16,35 45,65107,95%139
vixen 5,00 44,33113,39%87
SpilXpressen 82,05 27,35102,01%399
Spas -4,00 24,04118,64%37
nygaard84 1,64 21,49110,69%58
Fullcourt.dk 7,53 9,79103,81%65
Kellogs 185,22 8,78100,11%2285
Higuain Specials 5,33 5,33100,85%174
Trav38 25,81 -7,2199,57%445
christianbc -9,42 -22,6498,12%344
Bech 52,55 -27,5797,35%281
Balastik -102,36 -82,7497,38%767
steneren 93,45 -83,6796,51%750
Bosse30 -15,52 -99,8594,11%413
unit tabel
1 unit 1 unit 100 % - 103 %
7,1%
2 units 2 units > 103 % - 105 %
15,9%
3 units 3 units > 105 % - 108 %
24,9%
4 units 4 units > 108 % - 112 %
24,9%
5 units 5 units > 112 % - 117 %
17,0%
6 units 6 units > 117 % - 123 %
5,6%
7 units 7 units > 123 % - 129 %
2,2%
8 units 8 units > 129 % - 140 %
1,7%
9 units 9 units > 140 % - 150 %
0,2%
10 units 10 units > 150 %
0,3%
Hvad er units - klik her

Genvej til bookmaker reviews

Betsafe bonus: 1.000 kroner
Unibet bonuskode: 1.000 kroner
Betfair bonus: 300 kroner / 1.000 kroners freebet
Nordicbet bonuskode: 1.000 kroner
LeoVegas bonus: 100 kr. gratis (bonuspenge)
Tipico bonus: 1.000 kroner
Sportingbet bonus: 750 kroner
Danske Spil bonuskode: 500 kroner
Scandic Bookmakers bonus: 750 kroner
Bet25 bonus: Ingen
Cashpoint bonus: 1.000 kroner
888sport bonus: 1.200 kroner
Jetbull bonus: 1.000 kroner
bwin bonus: 1.000 kroner

11-10-2012 14:13

Kommende begivenheder

2020: OL odds

2020: Præsidentvalg odds

2019: Copa America odds

2019: Folketingsvalg odds

2019: Næste statsminister odds

2019: Confederations Cup odds

2018: Skihop odds

2018: Australian Open odds

2018: MGP odds

2018: Super Bowl odds

2018: X Factor odds

2018: Oscar odds

2018: Kapsejladsen odds

2018: Zulu Awards odds

2018: Eurovision odds

2018: Ballon d'Or odds

2018: Grammy odds

2018: Vinter OL

2018: Le Mans odds

2018: Tour de France odds

2018: VM odds

2018: Made in Denmark odds

2018: Emmy Awards odds

2018: Ryder Cup odds

2018: Indefodbold odds (DM)

2018: Golden Globe odds

2018: Pro Bowl odds

2018: BAFTA odds

2018: Ishockey VM odds

2018: Giro d'italia odds

2018: French Open odds

2018: Final4 odds

2018: Wimbledon odds

2018: Puskas Awards odds

2018: Håndbold EM odds

2018: Årets sportsnavn odds

2018: Årets fodboldspiller odds

2018: Årets bil odds

2017: Vild med Dans odds

2017: Danish Music Awards odds

2017: Kommunalvalg odds

2017: Hvid jul odds

2017: Dronningens nytårstale odds

2017: Håndbold VM odds

2017: Formel 1 odds

2017: Kevin Magnussen odds

2017: Tyskland valg odds

2017: Frankrig valg odds

2017: World Boxing Super Series odds

2017: Britisk valg odds

2017: Mayweather - McGregor odds

2017: LoL Worlds odds

2017: Kessler vs Angulo odds

2017: Blast Pro Series betting

2017: Golden Goals hos Betfair

2017: BetTime hos Unibet

2017: Andreas Knappe: Ny dansker i NFL

2017: Pilou Asbæk og Bet365

2017: Freebets

2017: bwin Predictor

2015: Patrick Nielsen vs Rudy Markussen odds

2015: Folkeafstemning odds

2015: Mayweather - Pacquiao odds

2014: Manny Pacquiao vs Bradley odds

2014: EU Valg odds

2014: Kessler vs Ward odds

2013: Froch vs Kessler odds