Aktuelle ekspertråd til odds

Reklamelink*

mandag 13. juli
Tid Begivenhed Bookmaker Expert Odds Bedømmelse
19:30 Fodbold Alaves-Getafe Mr Green Sport BettingGuru 2,43 2,00 units
21:00 Fodbold Man Utd - Southampton Bethard Thomas Schyth 1,95 2,00 units
onsdag 15. juli
Tid Begivenhed Bookmaker Expert Odds Bedømmelse
19:00 Fodbold HB Køge-Fremad Amager Unibet BettingGuru 1,81 2,00 units
torsdag 16. juli
Tid Begivenhed Bookmaker Expert Odds Bedømmelse
21:15 Fodbold Crystal Palace-Manchester United Mr Green Sport BettingGuru 1,94 2,00 units
Reklamelink*

Ekspertråd odds

Leder du efter nøglen til succes og overskud med dine odds? Vil du gerne vinde over bookmakerne og få overskud ud af din indsats? Drømmer du om at blive en succesfuld sportsbetter? Eller leder du bare efter nøglen til at sætte de bedste odds? Gør som andre succesfulde sportsbettere - brug ekspertråd odds.

Hvad er ekspertråd til odds?

Ekspertråd til odds er i alt sin enkelthed tips og tricks om de mest fordelagtige spil. Det er forslag til odds og begrundede anbefalinger til dagens kampe. Ekspertråd kommer fra dygtige folk, som alle har specialiseret sig indenfor bestemte sportsgrene, ligaer osv.

Der er ekspertråd at hente indenfor alle sportsgenrer. Hver eneste dag arbejder vores eksperter med research og analyser for at kunne give dig de allerbedste ekspertråd til odds.

Kort sagt - ekspertråd er din chance for at få de bedste eksperters råd til dine odds. Det er den bedste mulighed for at skabe overskud på dine spil.

Modtag bonus hos bet365 - KLIK HER!*

Tilbud for nye spillere. Vilkår gælder – se terms HER*.

Hvorfor bruge råd fra eksperter?

Sportsbetting er mere end gætterier. Vejen til de bedste ekspertråd og dermed til de bedste odds er lang og detaljeret. Succes med odds kræver grundig analyse og gennemgang af alle de små og store faktorer, som kan påvirke en kamps resultat. Det store forarbejde er nøglen til succes, men det kan synes som en uoverkommelig opgave.

Det er her du med fordel kan benytte dig af ekspertråd.

Der er kun fordele ved at benytte denne tjeneste. I princippet kan du læne dig tilbage, lade eksperterne gøre det grundige benarbejde og alligevel få del i de allerbedste guldkorn. Med ekspertråd er det slut med gætterier.

Spil hos bet365 og få ekspertråd til odds!*

Odds og ekspertråd finder du på SpilXperten

På SpilXperten er det nemt at få de bedste ekspertråd. Hver dag. Året rundt.

Under Dagens Spil* udgiver vores dygtige medarbejdere i redaktionen hver eneste dag et konkret forslag til et spil. Du får hele pakken serveret. Dagens tip, eksperternes analyse og begrundelse for oddset. Oven i købet får du et direkte link til den bookmaker, som tilbyder det bedste odds. Det er ekspertråd, når det er bedst!

Det bliver ikke nemmere og så er det helt gratis.

Modtag bonus hos bet365 - SPIL HER!*

Tilbud for nye spillere. Vilkår gælder – se terms HER*.

Vil du have flere råd fra oddseksperter?

Der er meget mere at hente på SpilXperten. Hvis du tilmelder dig “SpilXpressen” får du helt automatisk tilsendt vores nyhedsbrev to gange om ugen. I nyhedsbrevet får du to forslag til spil. Du får analyserne bag forslagene og mulighed for at sammensætte dine egne odds med hjælp fra vores ekspertråd.

Endelig anbefaler vi, at du opretter dig som bruger. Det er gratis at oprette en brugerprofil på SpilXperten, og det åbner op for hele paletten af muligheder. Samtidig får du endnu nemmere adgang til de bedste ekspertråd.

Som bruger kan du deltage aktivt i debatterne på vores forum. Her kan du diskutere odds og spilforslag med andre brugere og aktivt følge med i, hvordan andre sportsbettere sætter deres odds.

Helt eksklusivt giver en brugerprofil dig mulighed for at købe point, som du kan bruge, hvis du ønsker at modtage de bedste ekspertråd på sms. Du kan - med dine point - købe dig til sms adviseringer fra dine favorittippere. På den måde går du aldrig glip af et ekspertråd fra deres hånd.

SpilXperten tilbyder også servicen “Den Sorte Boks” Her får du tips til dine spil fra et team specielt sammensat af skarpe topprofessionelle spillere fra hele Europa. Det er en helt særlig mulighed for at modtage de allerbedste ekspertråd - direkte ind på din mobil.

Der er altså en hel række af fordele ved at benytte sig af ekspertråd hvis du gerne vil blive en bedre sportsbetter. Det er alletiders chance for at øge chancerne for profit af din indsats.

Få en velkomstbonus nu

Tilbud for nye spillere. Vilkår gælder – se terms HER*.

Gå tilbage til FAQ

10-02-2014 16:46

Spil vores ekspertråd hos

Reklame.

bet365
nordicbet
unibet
betfair
bwin
leovegas
betfair spillebørs
comeon
888sport
mrgreen
bethard
tipwin
onsidebetting