18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Transfernyt: Stefan Lind hentet ind som ekspert!

Sommertransfervinduet er igang, og SpilXperten opruster sig endnu engang! Vi har allerede hentet rutinerede Jens Bøye ind i ekspertpanalet, og igen denne gang er vi ude efter en stor profil. Det er nemlig Stefan Lind, der er tiltrådt SpilXpertens ekspertpanel. Vi har store forventninger til Stefan, der gør sig mest i spansk fodbold, og vi er rigtigt glade for at kunne præsentere ham som en del af vores ekspertpanel. Vi håber, at I vil byde Stefan godt velkommen!

Stefan Lind har i mange år været et ganske kendt navn i branchen. Tidligere har han optrådt som ekspert for HeavyBetting og Tipperen, mens han også har en fortid som oddssætter i udlandet. Nogle vil måske bedre kunne huske Stefan under sit alias “Xavi”, som henviser til hans tilhørsforhold nemlig, FC Barcelona. Stefan tager derfor også sit udgangspunkt i spansk fodbold, men forvent også at se ham aktiv under EM.

Du kan allerede finde Stefans første spil til EM her


Lad os høre fra eksperten selv:


Der er nok mange brugere derude, der kender dig for din tid på HeavyBetting, Tipperen eller din Twitter – men kan du ikke fortælle lidt om dig selv?

Jeg er 37 år. Jeg bor sammen med min kone og vores 2 børn (snart 3) lidt udenfor København. Jeg har sportsbettet i størstedelen af mit liv. Jeg har tidligere arbejdet Danbook (hvis nogen kan huske den lille danske bookmaker) og for Cashpoint, både i Danmark som Produkt Manager og i udlandet (Østrig) som oddssætter.
Jeg går meget op i træning (løb, styrke osv). Når jeg sportsbetter er det hovedsageligt live – hos de asiatiske bookmakere. Som en lille bonusinfo, kan jeg fortælle, at jeg engang har været med i TV-Avisen, da de lavede et indslag om Dronningens Nytårstale og odds på denne 
😉


Du har stort set udelukkende bevæget dig på det spanske marked – hvad er årsagen til dette?

Grunden til jeg for det meste holder mig til det spanske er fordi, det er der, jeg føler mig bedst hjemme. Følger mest med osv. Jeg holder meget af kulturen og fodbolden derfra.


Du kan allerede nu finde et spilforslag fra Stefan. Han har fundet værdi i opgøret mellem Ukraine og Nordmakedonien d. 17/6 kl. 15.00.


Du har været i gamet i rigtigt mange år. Hvis du skal give et slag på tasken, hvor mange år tror du så, du har deltaget aktivt på sider som SpilXperten – og hvor mange spilforslag er det blevet til?

Jeg startede vist allerede, da jeg var lige omkring myndig på sider som Tipsomtips. Antal spilforslag må være mange tusinde.


Hvor ser du dine største kvaliteter som eksperttipper, og hvor mener du din edge ligger? 

En af mine største kvaliteter må være min rutine og at jeg kender bookmakerne, markedet og gamet så godt. Min edge ligger i, at jeg ofte er tidligt ude i forhold til hvornår kampene spilles.


Hvad er dine forventninger til tiden her på SpilXperten, og hvad tiltalte dig ved at blive en del af ekspertpanelet hos os?

Jeg har store forventninger til min tid på SpilXperten, hvor jeg glæder mig til at lave mere end bare de gængse skrevne spilforslag, hvilket tiltaler mig. Jeg vil sandsynligvis ikke komme med vildt mange spilforslag, da jeg vil fokusere på kvalitet fremfor kvantitet, så brugerne (igen) kan få tillid til mig og mine spilforslag.
At jeg kender størstedelen af eksperterne på den ene eller anden måde og at SpilXperten i den grad er en mastodont hvad bettingsites angår tiltaler mig ligeledes.

5 kommentarer

  1. Vi byder velkommen til en ny ekspert, Stefan Lind! 🙂

    /SpilXperten.com

  2. En stærk transfer!

    Velkommen til Lind 🙂

  3. GODT klar’t af SpilXperten med sådan en fin sommer-transfer.

Skriv et svar