18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Transfernyt: SpilXperten henter NBA-ekspert!

På SpilXperten følger vi ikke det traditionelle transfervindue, men opruster i ét væk i vores ekspertpanel. Nu er det blevet tid til, at vi skal have en basketball-ekspert ind, og det har vi fundet i Andreas Krogh.

Basketball er en af Danmarks mest populære sportsgrene, når det kommer til betting, og den største liga er naturligvis NBA. Derfor er det på tide, at SpilXperten også træder ind på det marked, og gør det muligt for dig at finde solide spilforslag derfra.

Andreas har vi fundet på Twitter, hvor vi har holdt øje med ham og hans spilforslag i længere tid. Her har han delt spilforslag ud til sine følgere og vist, at han har et yderst skarpt øje for markederne i NBA.

Med over 1.500 spil delt offentligt, har Andreas fremvist en imponerende ROI på 5,63%. Han har også – i sit virke som skribent for Fullcourt – vist, at han evner at formidle sig i form af artikler og analyser. Vi ser meget frem til at få Andreas i gang, så I kan få glæde af de mange analyser, der fremover vil komme fra den nye ekspert.

Vi håber, at I vil være med til at tage godt imod Andreas!

Se Andreas’ seneste spilforslagLad os høre fra eksperten selv:

Andreas, du er vores nyeste signing på SpilXperten, og det er første gang at du træder ind som ekspert på et betting-medie – Kan du fortælle lidt om dig selv?

Selvfølgelig. Jeg er en 24-årig basketnørd fra Odense. I sommeren ‘21 blev jeg færdig med at studere musik, og selvom jeg dimitterede med et 12-tal, så følte jeg, at jeg skulle en anden vej. Det har så ført mig til at forfølge drømmen om skabe et navn inden for NBA verdenen. Lige nu er jeg NBA skribent for det danske basket-medie, Fullcourt, og deler samtidig spiltips via min hjemmeside + twitter og nu SpilXperten.

Hvor stammer interessen for basketball fra? 

Jeg er som de fleste vokset op med fodbold, men igennem mine teenageår fik jeg tilfældigvis øjnene op for verdens bedste basketliga, NBA. Det var tilbage i start 10’erne med Thomas Bilde og Peter Wang ovre på DK4. Jeg blev for alvor fan i finaleserien mellem Miami Heat og San Antonio Spurs tilbage i 2013.

Hvor ser du at din edge ligger når det kommer til spil på en størrelse som NBA? 

Som i alle andre sportsgrene, så ligger den største værdi i de små markeder. Det er også der jeg har skabt mit følge, men jeg har i denne sæson lagt mere og mere fokus på ML, Handicap + Totals. Det er ganske simpelt nødvendigt, når ens bankrulle gror. Hvis man skal finde god værdi på de store markeder, så skal man være relativt tidligt ude, da de rykker sig hurtigt ved åbning. Det er den største udfordring.

Det er oftest på nogle skæve tidspunkter at NBA bliver afviklet – Hvor meget får du set?

I grundspillet ser jeg de fleste af kampene dagen efter. Ligaen er heldigvis så moderne, at du kan se lige præcis det du vil. Hvis du vil se én enkelt spillers skud, så kan du nøjes med at se dem og ikke hele kampen. Det er det samme med rebounds og alle andre stats. Man bliver nødt til, at være lidt kræsen med hvad man ser, da sæsonen har et voldsomt kampprogram. Hvert hold spiller 82 kampe i grundspillet og der er altså 30 hold.. 
 
I slutspillet (som lige er begyndt) ser jeg alle kampe. Det er 2 hårde måneder i forhold til døgnrytme, men det skal man bare overleve! Det er en fantastisk sport, at kunne dække på fuld tid.

Hvad er dine forventninger til din nye rolle på SpilXperten?

Mine forventninger er ret klare. Jeg vil levere gode og velresearchede spiltips, men samtidig sørge for at NBA vokser i DK. Det er mine helt store mål. Basketball har efter min smag verdens absolut bedste atleter samt fantastiske historier koblet til spillerne. NBA gør det også muligt at have en høj volume, da sæsonen er så voldsomt tætpakket. 

8 kommentarer

  1. Fedt med spiltips på basket!

    Held og lykke 🙂

Skriv et svar