18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Transfernyt: SpilXperten henter Kjaer!

Transfervinduet er ikke lukket endnu, og derfor har vi været ude at finde nye signings! Vi har længe scoutet Kjaer, og efter en længere dialog har vi nu landet en aftale med den yderst populære “Twitter-Tipster”. Det er med stor glæde, at vi kan præsentere den nye fodboldekspert “Kjaer”, og vi håber, at I vil være med til at byde ham ordentligt velkommen til SpilXperten.

En mand, der kan slå markedet

Kjaer har gjort sig til en meget velkendt skikkelse i bettingforummet på sociale medier, specielt på Twitter, hvor han har opbygget en følgerskare på over 4.500 personer. Det er sket ved at levere solide spilforslag til følgerne, som længe har kunnet nyde godt af hans profitable tips.

Nu skal Kjaer også forsøge sig med at levere analyser til SpilXpertens brugere, hvor vi forventeligt også kan nyde godt af hans tips. Kjaer er en mand, der går meget op i at slå lukkeoddset, og det har han vist adskillige gange og over en længere sample, at han er i stand til. Det er også en ekspert, der er ganske anerkendt blandt mange andre tipsters – og det må derfor siges at være en stor kapacitet, vi her har signet.

Med et stærkt netværk, et stort kendskab til fodbold og en villighed til at lære, har Kjaer kørt sig selv i stilling som stærk tipster.

Kjaer har også lært på den hårde måde, hvordan man strukturerer sin tilgang til betting og sørger for, at man har et ansvarligt forhold til spil, men det kan du læse mere om længere nede.

Se Kjaers aktuelle spilforslag


Lad os høre fra eksperten selv:

Kjaer – Du er ny mand på SpilXperten og ny i rollen som ekspert. Hvorfor har du valgt at tørne ud for os?

Det spørger jeg også mig selv om 😉 Spøg til side, for nogle år siden beskæftigede jeg mig en smule med at lave analyser og previews på kampe, og det var egentlig noget som jeg var stor fan af. Desværre stoppede dem jeg arbejdede med med at dele analyser, og efter det lagde jeg det lidt fra mig, og fokuserede primært på at forøge volumen af bets, frem for at forklare folk hvorfor bettet har værdi. Nu er det dog tid til at vende lidt tilbage, og forsøge at hjælpe folk til at træffe de rigtige beslutninger, og det håber jeg at gøre igennem SpilXperten.

Hvem er Kjaer egentlig, og hvad laver han udover betting?

Jeg er “fuldtids studerende”, og skal til at påbegynde mit sidste semester på en professionsbachelor. Størstedelen af min fritid bruges egentlig på at se alverdens sportsgrene og gaming; hvorfor det også stort set altid, vil være meget let at komme i kontakt med mig.

De fleste kender dig nok fra Twitter, hvor du har opbygget en solid følgerskare ved at levere vindende spilforslag – men hvordan startede din bettingrejse?

Det startede da jeg var 18 år, og kedede mig ualmindeligt meget efter at have færdiggjort min gymnasiale uddannelse. Det endte med et større gambling-problem, som kostede mig hele min opsparing.

Efter det, lovede jeg mig selv at jeg ville blive bedre, og uden at chase losses, ville vinde mine penge tilbage – Og jeg ville sørge for at tage meget mere fra dem, end de tog fra mig, hvilket også er grunden til at jeg har delt mange gratis bets. Jeg lærte mere om betting, og jeg lærte mere om fodbold.

Jeg startede min Twitter account, efter at have hjulpet en anden tipster med nogle bets, og han ville give et shoutout, og det var starten på det hele.
Det første år gik forfærdeligt. Det var hæslige bets og jeg tabte mere og mere.. Men jeg lærte af det. 

Den dag idag, har jeg et P/L fra start august 2020, med en ROI på 18,14%, og jeg har dannet et ualmindelig stærkt netværk, bestående både af andre tipsters og kontakter i diverse fodboldklubber.

Jeg har arbejdet på så mange forskellige markeder i fodboldverdenen i samarbejde med andre tipsters, som har været med til at åbne muligheden for at jeg kan bette på mange aspekter af fodbold.

Hvad er din tilgang til sportsbetting, og hvor tror du, det er, at du har en edge på markedet?

Jeg er umiddelbart ret kræsen når det kommer til bets, og jeg nægter at dele bets som jeg ikke føler mig selvsikker i har værdi.
Profitable betting handler kun om værdi, hvad er den reelle chance for at et bet vinder vs hvad bookmakeren tilbyder af odds – Det er her jeg føler at jeg er skarp til at gennemskue hvad der ville være “fair odds” til sammenligning af bookmakerens odds.

Der er nogle stykker i ekspertpanelet, der er over 100 units i profit – tror du, du henter dem?

Nej, det tror jeg ikke. Ikke foreløbigt i hvertfald. Jeg har en lidt anderledes staking-plan, som jeg har tænkt mig at holde ved. Generelt betyder det at jeg muligvis kommer til at stake færre units, til gengæld vil i ikke være i tvivl om værdien når jeg så deler bets med høj staking.

Hvad er dine forventninger til din nye rolle på SpilXperten?

Jeg forventer at blive klogere, og jeg forventer at blive bedre. Betting er en evig læringsprocess, og jeg håber at kunne bygge en masse på min viden i SpilXperten.

Byd Kjaer godt velkommen til SpilXperten!

5 Kommentarer

Skriv et svar

  1. Alexander

    Super god nyhed – fortsæt endelig det fremragende arbejde, SpilXperten!

  2. Skomageren

    Stærk signing! 🙂

    Velkommen til. Glæder mig til at følge med.