18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Transfernyt: SpilXperten forstærker sig på MMA

MMA og UFC er voksende i Danmark og skaber mere og mere interesse hos vores brugere. Vi har i lang tid haft Loke Barrett som vores faste ekspert her, og nu opruster vi med endnu en mand til at dække denne sportsgren. Vi byder i denne artikel velkommen til MMAJay, der fremover vil levere spilforslag til UFC scenen.

Ja, billedet er måske ikke så sigende for sportsgrenen som MMAJay kommer til at dække. Det er nemlig mere i et bur mellem to kæmpere, at vi kommer til at se MMAJays spilforslag udfolde sig.

Siden Mark O. Madsen og Nicolas Dalby har startet deres eventyr i UFC, så er sportsgrenen MMA vokset med lynets hast i Danmark. Det er derfor også med stor glæde, at vi præsentere endnu en ekspert på dette område.

MMAJay har sine analyse kundskaber i orden, og har vist på andre sider, at han kan levere et solidt overskud over tid. Vi er derfor også med komfortable med at sætte ham til, at levere analyser og spilforslag til vores MMA-interesserede brugere.

Se MMAJays aktuelle spilforslagLad os høre fra eksperten selv:

MMAJay – Du er ny på SpilXperten, men du har delt spilforslag på Twitter længe. Kan du fortælle lidt om dig selv og din historie med betting?

For at gøre en noget længere historie kortere, opstod min interesse for betting i en forholdsvis ung alder hvor jeg tog i kiosken med min far for at lave en “Hygge” kupon til weekendens fodboldkampe. Dengang handlede det mere om spændingen end at tjene penge, men jeg regnede bestemt med at min far havde en viden der kunne bruges til at vælge de rigtige vindere. Jeg fandt dog ud af at det ikke var her jeg skulle prøve at tjene mine penge til lørdagsslikken og faldt derfor over poker, som på det tidspunkt kørte på TV2 Zulu, hvor Gus Hansen førte sig frem. Det blev helt sikkert udgangspunket for indgangsbillet til gambling verdenen, hvor jeg har lært en masse om det matematiske/analytiske aspekt.

Hvor stammer interessen for MMA fra?

Som mange andre drenge på min alder, var jeg fuldstændig forgabt i de tidlige Bruce Lee og Claude Van Damme film, hvilket førte mig i en retning af Kong Fu og Martial Arts videoer på internettet. En dag faldt jeg over en playliste der havde de første 10 UFC events. Disse events så jeg igen og igen. Der var meget få regler, det var meget råt og til tider ekstremt, men det mindede mig om de gode gamle film som Kickboxer, Enter The Dragon osv.

Efter at have set omkring 500 events og 4000-5000 kampe er interessen bestemt ikke blevet mindre. Jeg har selv dyrket MMA i en periode hvor jeg lærte at forstå det tekniske aspekt af Wrestling, Grappling og Striking, hvilket har givet mig bedre analytiske evner fremadrettet, når jeg studerer den enkelte kæmper/enkelte matchups.

Hvorfor har du valgt at specialisere dig i MMA? Er det nemmere at finde en edge der?

Min store passion og hobby er at se MMA, og jeg ville stadig følge med selvom jeg ikke bettede på det. Jeg er kæmpe fan først og fremmest, men at kunne gøre sin hobby til en levevej har gennem de sidste mange år været det ultimative mål for mig.

For at optimere min overall ROI, fandt jeg hurtigt ud af at jeg ikke skulle fokusere på andre sportsgrene end MMA, da jeg ikke har den fornødne evne til at kunne finde en edge der. Hvis jeg gerne ville gøre min hobby til min levevej, måtte jeg fokusere på at optimere ved at tage de bedst mulige investeringsbeslutninger bettingwise.

MMA er en af de mest utilregnlige og volatile sportsgrene at bette på. Som alle andre sportsgrene vil der være varianspræget perioder, men samme volalitet/varians rammer også bookmakerne da de ikke har samme mængde data og statistik at læne sig opad som man f.eks. ser i fodbold og baseball.

Der er mange faktorer der gør sig gældende i en MMA fight som man nødvendigvis ikke kan kvantisere. Derfor betyder det ekstremt meget at have en bred viden om den enkelte kæmper. Den viden har jeg bygget op gennem mange år, og jeg har gennem de seneste år skabt en AI algoritme der hjælper med at forudse de forskellige markeder inden for MMA kampe, på baggrund af min viden og en stor blanding af data og statistik på hver kæmper. Jeg har gennem min egen bettingrejse bevist overfor mig selv at jeg har en edge inden for dette marked. En edge som jeg nu vil forbedre med mit AI værktøj.

Hvad er dine forventninger til din nye rolle på SpilXperten?

MMA er desværre stadig relativt ukendt i Danmark, og jeg forventer at kunne hjælpe med at gøre MMA mere mainstream, samt at hjælpe andre med at forstå hvor fantastisk en sport det er fra et teknisk og analytisk perspektiv.

Mine spiltips vil være en blanding af min egen subjektive analyse og viden om den enkelte kæmper blandet med min AI algoritme. X-faktoren i disse spiltips bliver helt sikkert at der som en fast del af analysen vil være en ”unbiased” holdning til det bestemte bet ud fra et statistisk datagrundlag, hvilket på sigt kan give en større edge/ROI. Det kan være en udfordring at formidle en teknisk MMA analyse hvis læseren ikke selv har viden på området. Derfor kan statistikkerne der taler for det specifikke bet være til en stor hjælp for læseren.

Vi på SpilXperten ser meget frem til, at se mange tips fra MMAJay, og håber i vil være med til at byde ham velkommen.

4 Kommentarer

Skriv et svar

  1. Isfuglen

    Spændende, men synes aldrig jeg ser mma tips herinde? Vil der ikke være en fast optakt af ufc ligesom diverse fodbold ligaer?

  2. Toffe

    Tillykke med tjansen! 🙂

    Det bliver spændende at følge.