18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Transfernyt: Ny tennisekspert på SpilXperten!

På SpilXperten har vi i længere tid været på udkig efter en tennis-forstærkning til ekspertpanelet, og det er nu lykkedes os at finde det rigtige match! Det er med stor fornøjelse, at vi præsenterer Mads Hansen, som skal supplere Bech, der allerede har vist flotte resultater på tennisbanen. Mads vil gøre sig mest i ATP og Challenger, og vi kan godt garantere gennemtænkte analyser og et blik for, hvor det er, man kan finde værdi. Vi håber, at I vil byde Mads godt velkommen til!

Der er måske ikke mange, der har hørt om Mads Hansen i branchen før. Det kan vi med ro i maven sige, fordi at dette er Mads’ første tjans som eksperttipper på et site som SpilXperten. Man kan derfor godt argumentere for, at Mads starter som lidt “grøn”. På trods af ikke at have været eksperttipper før, så kan vi – efter et introforløb med Mads – dog afsløre, at det er en mand, der har rigtigt godt styr på sine argumenter, og som forstår at gå et spadestik dybere. Derfor er det også helt uden at tøve, at vi godt tør at køre Mads i stilling nu.

Se Mads’ aktuelle spilforslagLad os høre fra eksperten selv:

Mads, der er nok ikke mange, der ved hvem Mads Hansen er – Kan du starte med at give en kort introduktion til dig selv?

Jo, jamen jeg kommer oprindeligt fra Langeland, men har boet i Aarhus de sidste 5 år i forbindelse med min bachelor og kandidat indenfor innovation og forretningsudvikling. Foruden at have en stor passion for at følge tennissporten, så følger jeg også meget med i fodbold, boksning og NFL, så et prædikat som sportsnørd er nok ikke skudt helt ved siden af. Ellers er jeg et ret socialt anlagt og bruger en del tid med venner og familie. Og ja, så prøver jeg så vidt som muligt at træne et par gange om ugen.

Dette er din første tjans som eksperttipper – Hvorfor valgte du at ansøge hos SpilXperten?”

Jeg har løbende fulgt diverse artikler og videoer, som der bliver lagt op på hjemmesiden, hvor jeg har fundet inspiration og været godt underholdt. Og ved kort blot at skimte på de faste skribenter og eksperter på sitet, så finder du ikke et skarpere felt indenfor betting på sport i Danmark. Derfor var det egentlig en no-brainer at sende en ansøgning afsted, og heldigvis gav det pote.  

Hvilke parametre kigger du efter, når du skal fange værdi i en tenniskamp?

Altså de helt faste er selvfølgelig indbyrdes opgør, hold/break stats på underlaget og rekord på underlaget de sidste 12 måneder. Tennissæsonen er dog meget lang og kaotisk, så typisk vil der fra den ene uge til den anden være skift af underlag og lange rejsetider, som gør at der kan være værdi i specifikke kampe. Så værdien kan findes i mange forskellige parametre. 

Hvad er dine forventninger til din nye rolle her på SpilXperten?

At levere nogle analyser, der kan skabe langsigtet overskud! 

Tror du, du kan hente vores førende tennis-ekspert, Bech, som lige nu har et flot plus på 109,2 units? 😉

Først og fremmest skal det siges, at det er et flot overskud. Men med det sagt, så ja. På den lange bane får Bech baghjul. 

1 kommentar

  1. Byd velkommen til Mads Hansen – ny tennisekspert hos SpilXperten. 🙂

    /SpilXperten.com

Skriv et svar