18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Transfernyt: Jens Bøye hentet ind som ekspert!

Der er sket meget over den seneste tid på SpilXperten: Vi har lanceret en ny hjemmeside, vi har opgraderet på kvaliteten og volumen af indholdet (optakter), og vi har ansat flere nye eksperter til at styrke vores panel. Vi har hele tiden haft en ambition om kun at udvide ekspertpanelet, hvis den rette kvalitet skulle dukke op – og det er vores klare overbevisning, at det er tilfældet med ansættelsen af Jens Bøye.

Jens Bøye har været en del af online betting-communityet næsten siden dets spæde start – ja faktisk siden 2002. Vi glæder os meget til at lægge spalteplads til Jens’ spilforslag, og vi er helt overbeviste om, at han nok skal levere fremragende indhold. Som udgangspunkt har vi hentet Jens ind til at dække fransk fodbold, men I vil opleve, at paletten til tider er bredere. Forvent derfor også at se Jens aktiv under EM 2021.

Tag rigtigt godt imod Jens Bøye!


Lad os høre fra eksperten selv:

Du har altid skrevet meget om fransk fodbold. Er der en speciel årsag til det? Taler du fransk? 

Årsagen til at jeg kastede mig over fransk fodbold, er temmelig banal. I 2002, da jeg søgte en eksperttjans på det daværende Sportsindex (der senere skiftede navn til BetXpert) var Ligue 1 den fodboldliga der var ledig. Og da jeg kan læse fransk så nogenlunde, tænkte jeg: Ok, vi prøver. Indtil da havde jeg fulgt ligaen, men ikke supertæt.


Er der andre sprog du kan begå dig på?

Jeg er gebrokken i det hele, men ud over fransk, dansk og engelsk og lidt spansk, læser jeg tysk og italiensk. Jeg har boet i Tyskland og Italien. Mange år siden, ganske vist, men jeg har holdt det så nogenlunde ved lige. Jeg har også holdt liga-interessen ved lige og kan i princippet komme med spilforslag til Serie A og Bundesligaen. Især sidstnævnte som jeg har fulgt særdeles tæt det seneste halvandet års tid, men faktisk har fulgt med entusiasme siden jeg boede i Tyskland i 1993. Jeg læste om Flemming Povlsens alvorlige knæskade mens jeg sad med et glas hvidvin i Rüdesheim hvor jeg arbejdede som rundviser på et museum for mekaniske musikinstrumenter; den dag var der tårer i hvidvinen.


Du kan allerede nu finde et spilforslag fra Jens. Han har fundet værdi i opgøret mellem Monaco og PSG d. 19/5.


Du har været i gamet i rigtigt mange år. Hvis du skal give et slag på tasken, hvor mange år tror du så, du har deltaget aktivt på sider som SpilXperten – og hvor mange spilforslag er det blevet til?

Jeg har tippet siden firserne, bookmaker-oddset siden 90’erne, først via telefon og post, så Internet, og været eksperttipper på Internettet siden 2002. Det er blevet til mellem 3.000 og 4.000 ekspert-spilforslag.


Hvor ser du dine største kvaliteter som eksperttipper, og hvor mener du, at din edge ligger? 

Knofedt. Jeg tror ikke min næse for værdi-odds er specielt veludviklet fra naturens side, men ud over at se en masse kampe, lægger jeg meget tid og energi i at researche, og det giver mig en viden de færreste har. Tysk, fransk og italiensk fodbold er store markeder med stor informations-transparens, og det er ikke nemt at have en edge. Men det er muligt. Jeg sidder hver dag og læser lokalaviser og fansider (på fransk og tysk; italienske lokalaviser har jeg sjældent tid til) og får ind i mellem fat i info som endnu ikke er nået i de nationale og internationale medier. Dertil kommer en baggrundsviden – oparbejdet over mange år – der gør det nemmere at vurdere vigtigheden af den akutte information og reagere rigtigt.


Hvad er dine forventninger til tiden her på SpilXperten og hvorfor gik du med til at blive en del af ekspertpanelet hos os?

Jeg håber at kunne nå at komme med et par franske spilforslag før ligasæsonen er forbi, men hvis ikke, må man sige at min SpilXperten-tid åbner med et brag: EM! Det er faktisk den umiddelbare årsag til, at jeg nu er tilknyttet SpilXperten: Jeg blev hyret til at skrive EM-optakt til sitet. Det fik den logiske følge, at jeg også blev hentet til som eksperttipper. Det er store markeder jeg har fat i, så jeg kan ikke love en tilbagebetaling på 120% – jeg kan faktisk love, at det ikke kommer til at ligge så højt, bortset fra i korte perioder – men fx 105 er også spiseligt.

3 kommentarer

  1. Det er intet mindre end en helt fantastisk signing! Virkelig lækkert med Jens og hans brede viden i folden!

  2. Hej Jens Boye er fantastisk til at lave analyser og også fantastisk til at debatere sine analyser samt har nogle herlige menneskelige kompetencer. Mvh Vinder13plus

  3. Det bliver spændende at følge!

    Held og lykke 🙂

Skriv et svar