18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Spilforslag til uge 25 fra ekspertpanelet

Der er sket en masse ting på det nye SpilXperten, og en af disse er, at vi har fået vores nye tipssystem, som i fremtiden skal gøre det mere overskueligt for dig som bruger. Det vil give dig mulighed for at se flere statistikker på eksperterne og generelt skabe en bedre oplevelse med vores produkt. Lige nu er det desværre sådan, at ikke alle spilforslag kan blive oprettet i vores system – det er noget vi arbejder på højtryk på at fikse. Indtil en løsning er på plads, vil de ekstra spilforslag blive postet i artiklen her. Ligesom alle andre spil, vil de tælle i eksperternes regnskab.

(Artiklen opdateres løbende med spil)

Aktive spilforslag til uge 25 fra ekspertpaneletSpilforslag under afvikling


Afviklede spilforslag uge 25

Tirsdag d. 22. juni

BettingGuru

Kamp: Folgore-Prishtina (Indledende Champions League kval), 20:00
Tip: 2-tallet & U3,5 Mål (0-2) ✅
Odds: 1,85
Bookmaker: bwin*
Antal Units: 
2

Folgore fra San Marino tager imod Prishtina fra Kosovo på neutrale bane i Albanien. Vinderen møder vinderen af HB Torshavn-Inter Escaldes på fredag.

Folgore vandt mesterskabet i San Marino og er dermed i Europa for sjette gang på otte år men blot anden i CL kvalen. På trods af flere deltagelse har de endnu deres første sejr til gode og selv mod de mindre hold kommer de til kort. I den nationale liga kunne de glæde sig over en stærk defensiv der blot lukkede 13 mål ind på 17 kampe. Modstanderne er kvalitets mæssigt under hvad de møder nu men de defensive forudsætningerne er fine. Folgore har et par mand inden omkring San Marino’s landshold, hvor særligt forsvarene Brolli (38 landskampe) og Giardi (13 landskampe) er værd at bemærke. 

Prishtina er med i CL kvalen for første gang men har spillet med i EL de sidste fire sæsoner (trak sig sidste sæson). På deres otte kampe er det blevet til point i fem af dem. Modstanderne var her fra Gibraltar og Luxembourg. Hold der må regnes som et lille niveau over holdene fra San Marino. Kosovo er en relativt ny fodbold nation og landsholdet består primært af spillere født i udlandet. Prishtina har på trods af det hele fire mand der har været udtaget til landsholdet i form af forsvarene Mici & Dellava samt Abazi er værd at fremhæve.

Kampen spilles på netural bane i Albanien. Kosovo kunne ikke komme tættere på en hjemmebane end nabo-landet Albanien og mon ikke de føler sig hjemme. Vejret i Elbasan forventes at blive 38 grader men omkring 30 grader ved kick-off. Ikke noget uvant for spillerne men alligevel et vejr som formentlig resulterer i et par drikke pauser samt kan ligge en dæmper på tempoet.

Eftersom vinderen skal spille allerede tre dage senere, er det ikke urealistisk at forvente en to måls føring bliver kontrolleret hjem for at spare på kræfterne. 


Søndag d. 27. juni

Jesper Carstens

Kamp: Levante – FC Barcelona (futsal) – kl. 20:00
Tip: FC Barcelona vinder (3-4) ✅
Odds: 2,00
Bookmaker: bwin*
Antal Units: 
5

Det spanske storhold, FC Barcelona, har ryggen mod muren, når de søndag aften tager turen til Valencia for at kæmpe mod overraskelsen Levante i den anden finalekamp.

Den første finalekamp endte meget overraskende med en triumf til Levante efter straffespark, og da der spilles bedst af tre, risikerer Barcelona således at sæsonen slutter i Levante uden guldmedaljer. Jeg ser dog værdien på udeholdet, der trupmæssigt råder over mere kvalitet end Levante, og som nemt kunne have vundet den første kamp, hvis de havde været skarpere.

Dels har Barcelona en stærk offensiv anført af Ferraro og Adolfo (der dog var synderen i den første kamp), dels har de en klasse keeper i form af Didac, der har reddet dem en del i denne sæson.

I denne sæson har de to mandskaber mødt hinanden fire gange: I ligaen har Barca vundet begge gange. Det samme skete i pokalturneringen hvor også Barca var bedst. Faktisk er det kun i det seneste opgør i finalen, at Levante har spillet lige op mod Barca, da man vandt efter straffespark.

Barca er uden Sergio Lozano: Dygtig spiller, men også kronisk skadet. De er vant til at klare sig uden ham. Ellers stiller begge hold fuldtallige op.

Spillet her går på 1X2, dvs. den ordinære spilletid – jeg tror, vi kommer til at se et meget tændt mandskab, der blæsende ud, så de kan afslutte sæsonen i egen hal. Der gives odds 2 på udesejr over hele markedet.


1 kommentar

  1. Der er et lille tip til neglebideren i Valencia i aften – futsal. Forhåbentligt forlænges sæsonen med én kamp mere.

Skriv et svar