18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Spilforslag til uge 24 fra ekspertpanelet

Der er sket en masse ting på det nye SpilXperten, og en af disse er vores nye tipssystem, som i fremtiden skal gøre det mere overskueligt for jer brugere, i skal have mulighed for at se flere statistikker på eksperterne og generelt skabe en bedre oplevelse med vores produkt. Lige nu er det desværre sådan, at ikke alle spilforslag kan blive oprettet i vores system – Det er noget vi arbejder på højtryk på at få fikset. Indtil da skal i ikke snydes for alle de spil, der kunne gå til spilde. De vil i stedet blive postet herinde. Ligesom alle andre spil vil de tælle i eksperternes regnskab.

(Artiklen opdateres løbende med spil)

Aktive spilforslag til uge 24 fra ekspertpanelet


Spilforslag under afvikling


Afviklede spilforslag uge 24Mandag d. 14. juni

Bech

Marius Copil – Borna Gojo, Challenger Mænd, 13:30
Tip: Marius Copil holder til 0 i første serveparti ❌
(40-30)
Odds: 4,75
Bookmaker: bet365*
Antal Units: 
3

Challenger Nottingham 2, kval, græs.

Græssæsonen startede sidste uge, og det betyder en del gode spil på store servere. En af dem er Marius Copil, som efterhånden har været med i mange år. Han spillede ikke meget sidste år i Covid-sæsonen, og i år har han også været noget tid om at komme i gang. Formen er dog ved at komme på plads, og i sidste uge spillede han også her i Nottingham med stor succes, hvor han gik igennem kvalen, og helt til semifinalen. Copil server meget tungt, og vinder rigtig meget på sin førsteserv. Han satte f.eks. 14 serveesser i sin kamp imod Kevin Anderson, og det blev kun til én dobbeltfejl. Han har i det hele taget ikke lavet mange dobbeltfejl i sidste uge, noget han ellers tidligere har lavet en del af – en stor fordel for dette spil.

Modstanderen er kroatiske Borna Gojo, som slog danske Torpegaard 6-2,7-6 i første kvalkamp. Gojo server også selv fornuftigt, og har sin klare forse i egen serv, men returnerer ikke specielt godt.  F.eks. så jeg hans kvalkamp i sidste uge imod doublespilleren Lammons, her fik han ikke fat i ret meget af Lammons serv, og var egentligt ret heldig med at vinde i 3 sæt, selvom han var oddsmæssig storfavorit. 

Jeg tager chancen og spiller Copil til at holde til 0, første gang han server til fine odds 4,75 hos bet365, er man lidt mere forsigtig kan man tage han vinder til 0 eller 15 til odds 2,20


Torsdag d. 17. juni

BettingGuru

Ukraine-Nordmakedonien, EM Gruppe C, 15:00
Tip: Roman Yaremchuk scorer når som helst ✅ (Scorede)
Odds: 2,65
Bookmaker: bet25*
Antal Units: 
1

Ukraine og Nord Makedonien lagde begge fra land med et nederlag og hele tre mål lukket ind. Ukraine fik dog vist Holland at de ikke er med på en badebillet mens Nord Makedonien, mere eller mindre, blev kørt over at et svagt Østrig hold.

Ukraine nyder særligt godt af angriberen Roman Yaremchuk. Den høje Gent angriber kommer fra en flot sæson hvor han med 20 liga mål fik vist sig flot frem. Mål-formen har han taget med på landsholdet. Her han har scoret i tre af deres sidste fire landskampe, inklusiv mod Holland.

Nord Makedonien er blandt de svageste hold der var med. Det fik de bevist mod Østrig der ikke komme med meget men alligevel vandt sikkert 3-1. Nord Makedonien kan glæde sig over at alle mand er klar men det forringer ikke Ukraines chancer for at vinde her.

Begge skal bruge en sejr hvis de skal gøre sig forhåbninger om at gå videre. Ukraine har sjældent problemer mod hold af Nord Makedoniens størrelse, hvor de oftest vinder eller som minimum kommer på tavlen. Omvendt har Nord Makedonien kun slået Tyskland (flot men en enlig svale) mens hold som Rumænien, Polen og Østrig ingen problemer havde. 

Roman Yaremchuk er en sikker mand i front fra Ukraine og har gode chancer for igen at spille 90min. At en 9’ere hos en 1,55 favorit skal stå over 2,40 siger jeg pænt ja tak til. Særligt når han har vist for klub og land at han ved hvor målet står.

1 kommentar

Skriv et svar