18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Spilforslag til uge 22 fra ekspertpanelet

Der er sket en masse ting på det nye SpilXperten, og en af disse er vores nye tipssystem, som i fremtiden skal gøre det mere overskueligt for jer brugere, i skal have mulighed for at se flere statistikker på eksperterne og generelt skabe en bedre oplevelse med vores produkt. Lige nu er det desværre sådan, at ikke alle spilforslag kan blive oprettet i vores system – Det er noget vi arbejder på højtryk på at få fikset. Indtil da skal i ikke snydes for alle de spil, der kunne gå til spilde. De vil i stedet blive postet herinde. Ligesom alle andre spil vil de tælle i eksperternes regnskab.

(Artiklen opdateres løbende med spil)

Aktive spilforslag til uge 22 fra ekspertpanelet

Lørdag d. 5. juni 2021


Spilforslag under afvikling


Afviklede spilforslag uge 22

Lørdag d. 5. juni 2021

Jacob Høgh

Newcastle Jets – Perth Glory, A-League, 11:10
Tip: Over 2,5 mål + Begge hold scorer ❌
(1-1)
Odds: 2,00
Bookmaker: bet365*
Antal Units: 
6

Kampen her har potentielt ingen sportslig betydning og så virker prisen alt for høj på mange mål i en liga, hvor det offensive oftest bliver vægtet langt højere end defensiven.

Newcastle Jets er håbløst sidst og skal under alle omstændigheder jagte en sejr, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at komme væk fra sidstepladsen. Om ikke andet kan de lige så godt give deres publikum lidt underholdning og slippe de defensive tøjler løs. Perth Glory er højst sandsynligt ude af top6, når kampen her spilles. De møder Brisbane Roar ude som underdogs før kampen og skal bruge 3 point der for at være i live. De har dog stadig en elendig defensiv og skal jagte sejren her, selvom de skulle vinde over Roar inden.

Newcastle Jets har ifølge deres xG stats præsteret til langt mere, men har tabt 15 kampe i sæsonen. 11 af disse er tabt med præcis 1 mål, mens de resterende 4 er tabt med præcis 2, hvilket vidner om et solidt hold, som bare ikke har haft marginalerne med sig. De har scoret 9 mål færre end xG berettiger til og lukket 8 flere ind. De har dog kun holdt tre clean sheets i sæsonen og det er svært at se, de skulle gøre det her.

Perth er et af de absolut dårligste hold i rækken rent defensivt. De har kun ét clean sheet i sæsonen. De har lukket 41 mål ind i 24 kampe – nøjagtig hvad deres xG berettiger til. Offensivt har de over hele sæsonen overpræsteret med hele 15 mål i forhold til deres xG, men det var dog mest i starten af sæsonen, de scorede på stort set alt. De har skabt flere chancer på det sidste. Det skal dog med, at de – af uransagelige grunde – spillede 8 hjemmekampe i træk, før de søndag kom på udebane igen, og det er altså på hjemmebane, de er begyndt at skabe flere chancer.

Det er altså svært at se, at nogen af holdene skulle holde målet rent og de to hold kan lige så godt gå efter sejren ved 1-1. 12 af 23 Jets-kampe er endt med over 2.5 mål og begge hold scorer, mens 15 af 24 Perth-kampe er endt med over 2.5 mål og begge hold scorer, men det inkluderer altså også kampe, hvor de har mødt gode defensive hold som Brisbane Roar og Melbourne City. Jeg havde forventet, at over 2.5 mål lå omkring odds 1.50 og ikke de 1.70 den ligger i, og med ’begge hold scorer’ oven i, synes jeg vi har et rigtig godt spil her. 

Skriv et svar