18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Spilforslag til uge 17 fra ekspertpanelet

Der er sket en masse ting på det nye SpilXperten, og en af disse er vores nye tipssystem, som i fremtiden skal gøre det mere overskueligt for jer brugere, i skal have mulighed for at se flere statistikker på eksperterne og generelt skabe en bedre oplevelse med vores produkt. Lige nu er det desværre sådan, at ikke alle spilforslag kan blive oprettet i vores system – Det er noget vi arbejder på højtryk på at få fikset. Indtil da skal i ikke snydes for alle de spil, der kunne gå til spilde. De vil i stedet blive postet herinde. Ligesom alle andre spil vil de tælle i eksperternes regnskab.

(Artiklen opdateres løbende med spil)

Aktive spilforslag til uge 17 fra ekspertpanelet


Afviklede spilforslag uge 17

Tirsdag d. 27. april 2021

Jesper Carstens

Romandiet Rundt 2021 – 27. april, 15:00
Tip: Filippo Ganna vinder (nr. 10)
Odds: 4,00
Bookmaker: Betfair*
Antal Units: 5

Feltets bedste prologryttere stiller til start i Romandiet Rundt, og det er langt fra givet at Filippo Ganna automatisk vinder. Deraf oddset. Men samtidigt er jeg nødt til at slå til på det odds – af flere årsager.

Den primære årsag er at ruten er fin for ham. Jeg ved, at mange tvivler lidt på ruten i forhold til Ganna, men han er verdens bedste banerytter, og den korte distance bør være perfekt. Han startede også ud som et prologmonster, før han for alvor slog til på de lange enkeltstarter. Prologen slutter ydermere med en lille bakke, og set over de seneste 12 måneder har han bevist, at han behersker bakkerne ret godt.

Og så er der formen: Med Giro d’Italia kort forude, må Filippo Ganna være i strålende form. For et år siden vandt han fire etaper i løbet. Han har mere i sig.

Det er ikke givet, at han vinder. Den korte prolog i Romandiet Rundt byder ofte på overraskelser, og med ryttere som Stefan Bisegger, Remi Cavagna, Rohan Dennis, Geraint Thomas, Stefan Küng m.fl. er feltet fyldt godt op med specialister. Jeg kan bare ikke lade odds over 3 passere på Filippo Ganna.

Odds 3,5 hos Betfair Sportsbook. Odds 3,40 hos Unibet, LeoVegas, 888sport, Mr Green. De øvrige bookmakere er nede i odds 3,00. Jeg mener der er værdi til lidt under odds 3, omkring 2,85.


Lørdag d. 1. maj 2021

Mads Larsen

Chelsea – Fulham  – 1. maj, 18:30
Tip: 1-tallet + Under 3.5 mål ✅
Odds: 2,05
Bookmaker: Unibet*
Antal Units: 3

Chelsea

Det kører på skinner for The Blues for tiden. I sidste weekenden sendte de sig alene på 4.pladsen med sejren over de direkte top-4 konkurrenter fra West Ham, og i midtugen blev det til 1-1 ude imod Real Madrid i den første af to Champions League-semifinaler, to fremragende præstationer og to flotte resultater på en uge gør det spændende at følge London holdet i den sidste del af sæsonen. Der er virkelig sket noget efter at Thomas Tuchel har overtaget tøjlerne fra Frank Lampard, Chelsea er pludselig sindssygt godt organiseret i defensiven, og selvom der i offensiven stadig er noget at arbejde på, så har de alligevel klassen til at afgøre de fleste kampe til deres egen fordel.

Fulham

Det ser rigtig svært ud for Fulhams overlevelseschancer i Premier League. Håbet har spiret i løbet af de sidste par måneder, men med et sølle point i de seneste fem ligakampe, er hullet op til over nedrykningsstregen ikke ligefrem blevet mindre. I skrivende stund har de 7 point op til Brighton over stregen med fem spillerunder tilbage. De spiller fint med i de fleste kampe, men når det virkelig spidser til, så falder de gerne sammen. Det så vi senest imod Arsenal hvor de indkasserede mål i de døende sekunder, og et par uger forinden formøblede de også en 1-0 føring imod Aston Villa. Det er tydeligt, at de mangler den afgørende kvalitet i begge felter.

Spillet

Chelsea er store favoritter til dette opgør og det giver god mening, for der er kæmpe forskel på de to mandskaber. The Blues spiller semifinale i Champions League mens Fulham kæmper for at undgå nedrykning. Med det niveau Chelsea viser for tiden, så kan jeg nærmest ikke forestille mig andet end en hjemmesejr her, men med et returopgør imod Real Madrid i Champions League på onsdag, så regner jeg ikke med at Tuchels mandskab spiller sig helt ud. Det har været meget pragmatisk under tyskerens ledelse, den defensive organisation har haft førsteprioritet, og det har vist sig at være en god ide. De står utroligt stærkt på banen, de har holdt nullet i langt størstedelen af deres kampe under tyskeren og nu kommer nedrykningskandidaterne fra Fulham på besøg, og de er i skidt form. Et point i de seneste fem kampe gør deres overlevelseschancer meget små, Fulham scorer meget få mål, faktisk har kun Sheffield United scoret færre. Det er dårlig nyt forud for dette møde, for Chelsea giver ikke ved døren. I Chelseas otte sejre i Premier League under Tuchel er 7 af dem gået hjem på denne variant, og det er generelt målfattige opgør de spiller for tiden, kun to ud af 14 kampe er gået over 3.5 mål. Med tanke på Chelseas halve øje på CL-semifinalen tirsdag, deres bomstærke defensiv, Fulhams tandløse offensiv – så synes jeg det er en ganske pæn betaling på en relativ målfattig hjemmesejr. 


SpilXpoden – Emil Koch

Elche- Atletico Madrid  – 1. maj, 16:15
Tip: Atletico Madrid vinder med 1 eller 2 mål ✅
Odds: 1,92
Bookmaker: Cashpoint*
Spilbar ned til: 1,82
CV: 55%
Antal Units: 1

I princippet så får vi ”boosted” 2-tallet fra @1,43 til @1,92, og tager vi et kig på det forventede kampbillede, så bør det give et rigtig fornuftigt spot her. Fordelingsnøglen er: 54,84% på @3,50 og 45,16% på @4,25 hos Cashpoint

Madrids stolte arbejderklub Club Atlético de Madrid praktiserer en meget atypisk spillestil for et tophold. Når de er kommet foran, så stiller de sig nemlig typisk ned og forsøger at forsvare sin føring hjem i stedet for at blive ved med at køre på og holde dominansen, som de fleste tophold i verden ville gøre. Udførelsen af den lave blok er de til gengæld også vanvittigt dygtige til, og det skader heller ikke at have muligvis verdens bedste shotstopper i Jan Oblak mellem stængerne. Det er den karismatiske træner argentinske Diego Simeone som med Atlético har været med til at udvikle og skabe moderne fodbolds forsvarsspil til stor inspiration for klubber verden over. ”El Cholo” var også kendt som en hård hund og ligeledes udtrykker hans hold sig på banen.

Vigtigheden af lørdagens opgør er heller ikke til at kimse ad. Elche kæmper for at holde sig oven vande og står a point med Real Valladolid – de dele altså nærmest den sidste nedrykningsplads lige i øjeblikket. Jeg forventer derfor, at de vil være meget disciplineret og forsøge at stå kompakt i defensiven i håbet om at kunne få 1 point imod giganterne her. Madrilenerne kommer dog ikke til at hvile på laurbærerne, fordi de befinder sig i en tæt duel om guldet med Los Blancos og Barca.

Ud af de 19 gange Atléti har mødt hold fra bund-10 i denne sæson, så har de 12 af gangene vundet med 1 eller 2 mål og blot 7 af gangene enten, tabt, spillet uafgjort eller vundet med 3 eller mere. Hvis de fortsætter samme spillestil, så bør disse halvgarderings europæisk handicap-spots også være gunstige fremadrettet.

I det omvendte opgør ved stillingen 2-1 i minuttal 64 begyndte de røde og hvidstribede at overlade initiativet til Elche. De registrerede kun én chance på xG derefter, og det var et straffespark som Diego Costa konverterede til det endelige resultat 3-1


Skriv et svar