18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Søren Sorgenfri

Som du nok allerede har opdaget, er dygtige Søren Sorgenfri begyndt at skrive interessante artikler fra fodboldens verden her på SpilXperten.com. Søren Sorgenfri tager en bred interesse i, hvad der rører sig i både ind- og udland, og du vil løbende blive præsenteret for forskellige perspektiver, der giver stof til eftertanke.

Søren Sorgenfri excellere i de skriftlige kundskaber, hvorfor du ofte kan opleve at få et smil på læben, når den kyndige herre smider pennen over papiret. Sorgenfri er uddannet fra Roskilde Universitet i Journalistik i 2006, og har siden da arbejdet på diverse fodboldmagasiner som enten skribent eller redaktør. Ved siden af hans rolle hos SpilXperten skriver han også fast for NordicBet, hvor han har en klumme, der udkommer ugentligt.

Søren Sorgenfri og Premier League

Søren Sorgenfri har i over et årti beskæftiget sig med Premier League, og i hans hverdag bliver der dagligt fulgt med i pressekonferencer, nyheder og alt hvad, der rør sig på den engelske scene. Derfor har det været meget nærliggende for os, at tage Sorgenfri inden som manden, der hver uge skal skrive en rundeoptakt til Premier League. I den rundeoptakt vil du kunne se en gennemgang af alle rundens kampe, hvor skadesnyheder, taktiske matchups og andet relevant vendes. Hertil følger der en anbefaling på, hvad Sorgenfri mener er det bedste spil til hver kamp.

Søren Sorgenfri og transfers

Du kender formentlig allerede Søren Sorgenfri fra dennes behandling af transferhistorier hos Nordicbet. Danske såvel som udenlandske. Sådanne vil du selvfølgelig også kunne opleve på SpilXperten (se f.eks. historien om storklubbernes vilde transferkabale, hvor Sorgenfri gik tæt på de europæiske topklubber frem mod sommerens transfervindue 2019/2020). Nedenfor ser du de seneste transferartikler fra Sorgenfri.

Sorgenfris Blog

Som noget nyt har Søren Sorgenfri også fået sit eget bloggerhjørne på SpilXperten. Her får han muligheden for at skrive om, de interessante emner han synes peaker i engelsk fodbold. Du kan altid finde Sørens seneste blogindlæg nedenfor.

Sorgenfri på SpilXperten

Vi har dedikeret denne sektion til Søren Sorgenfri, og det er altså her, du skal ind, hvis du gerne vil nørde fodbold. Hvad end det så er transfers, previews, politik eller trupdynamik, der interesserer dig. Vi samler løbende op på Sorgenfris SpilXperten-artikler, og du kan altid tilgå dem via listen herunder. Alt indhold er naturligvis gratis.

Søren Sorgenfri på sociale medier

Følg Søren Sorgenfri på Twitter: @SSorgenfri

På Twitter er Søren ofte aktiv omkring den engelske liga og transfernyheder.