18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Rene Hansen

Sportsgren: eSport
Ligaer: CS:GO

Profit
185,4
TBP
207,2%
Hitrate
53,3%
46 Tips

Aktive spilforslag fra Rene Hansen

Afviklede spil fra Rene Hansen

23. mar.
19:00
Units 4/10
Tippet til 1.85
Vundet
23. feb.
12:30
Avatar
Rene Hansen
Units 2/10
Tippet til 2.35
Tabt
21. jan.
Units 6/10
Tippet til 1.75
Vundet
19. jan.
15:00
Avatar
Rene Hansen
Units 4/10
Tippet til 1.90
Vundet
14. dec.
07:00
Avatar
Rene Hansen
Units 2/10
Tippet til 26.00
Tabt
Vis flere

Om Rene Hansen

På trods af Rene ikke har været på tidligere sider som SpilXperten.com, så er han dog et ganske velkendt ansigt i bettingforummet. Han har nemlig i adskillige år været aktiv på diverse bettingforummer, hvor han har delt ud af sin viden og spiltips.

Da CS:GO kom til bettingmarkedet, der tog Rene det under sine vinger og viste, at dette er en disciplin man kan slå på sigt. Siden da har han specialiseret sig i at finde værdi på de store Counter Strike turneringer, der huserer mange hundredetusinde af seere hver gang.

Rene er en garvet mand i branchen og har styr på teorien bagved, og os på SpilXperten føler os komfortable ved at give ham ekspertkasketten på.

Til sidst kan vi også nævnte at Rene er en stor Randers FC fan, så der bliver fra tid til anden også fulgt med i fodbolden.

Tre hurtige fra eksperten selv:

Hvem er dit favorit hold? Jeg har personligt ikke et decideret favorithold i CS:GO, men ellers støtter jeg op omkring de danske spillere/hold. Undtagen de dage man ikke har spillet imod dem.

I fodboldmæssig forstand holder jeg med Randers FC, som jeg fast følger alle deres hjemmebane kamp som muligt, og har fulgt dem snart i 20 års tid efterhånden.

Hvor længe har du beskæftiget dig med betting? De fleste har nok startet i kiosken som ung, det har jeg i hvertfald, med de små hyggespil om man vil, som ja i længden ikke gav penge i lommen. Dog har jeg siden 2014 arbejdet mig stille og rolig fremad med en seriøst tilgang. Dengang startede det dog mest med at følge andres spilforslag, men årene er gået, fik man arbejdet en bedre fornemmelse for odds mekanismen, og forståelsen for hvordan man kan vurdere holdenes styrke forhold både hvad angår fodbold eller CS:GO. Det kræver også at man formentlig får set en del CS:GO/Fodbold, og det høre sig til, hvis man skal fange noget som “statistikkerne” måske ikke opfanger.

Hvilken liga føler du dig stærkest i? På fodbold delen er det Superligaen, det er den liga jeg finder allermest spændende: Fordi ligaen er tæt på, man kan nemt komme på stadion. Plus der er en god dækning af ligaen både hos bookmakerne, men også at man kan få set alle holdene nemmere, når ligaen kun består af 12 hold, fremfor 20 hold i Premier League. I CS:GO ligger mit fokus på top-tier, altså de 30-50 bedste hold i verdenen mere groft sagt. Det vil sige jeg har mine øjne f.eks. på ESL Pro League pt, hvor bl.a. danske Heroic og Astralis er med. De store turneringer er de turneringer som holdene allerhelst vil vinde, og dermed må man forvente deres fokus også står skarpere, end hvis det er mindre online turnering.

Artikler og posts fra Rene Hansen