18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Per Pedersen

Per Pedersen – Måske har du hørt navnet før? Det bør du ihvertfald have gjort, hvis du fulgte fodbold igennem midt-80’erne og 90’erne, for her var Per på toppen af sin karriere.

Han indledte karrieren som professionel fodboldspiller i OB i 1986. Siden da har han været i Lyngby, Blackburn, Gladbach og Strasbourg, og har således også æren af at kunne kalde sig selv tidligere Premier League-, Bundesliga- og Ligue-1 spiller. Også 6 landskampe for Danmark blev det til for den tidligere angriber, og vi må derfor sige, at Per er en mand med erfaring inden for sporten!

Per Pedersen dækker Superligaen

Det var kun naturligt for os at gribe muligheden tilbage i 2007, da Per kunne blive en del af SpilXperten. Han kommer med en pose erfaring fra livet i fodbolden, som er de færreste forundt og kan sætte et blik på hver enkelt kamp, som kun tidligere professionelle spillere kan. Med hans mange Superliga kampe, tætte kontakter og relationer til ligaen og dets aktører, så var det naturligvis Danmarks bedste række Per skulle dække.

Derfor kommer Per Pedersen hver uge ud med hans Superliga rundeoptakt, hvor han gennemgår alle kampene, og kommer med sine analyser på hvordan kampene kommer til at forløbe og ende.

Seneste Superliga-artikler fra Per Pedersen

Du kan herunder finde de seneste artikler, som Per Pedersen har udgivet omkring Superligaen.

Per Pedersen på sociale medier

Følg Per Pedersen på Twitter: @P69Per