18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisbergs seneste artikler

Nicolai Lisberg er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole, og har derigennem taget et semester i Dortmund. Han dækker flere ligaer for SpilXperten.com, og besidder en stor vidensbank omkring diverse ligaer inden for fodboldens verden.

Nicolai Lisberg dækker La Liga, Bundesligaen, Champions League, Europa League og Conference League på SpilXperten

Nicolai Lisberg er lidt af en blæksprutte inden for fodboldens verden. Igennem sin journalistuddannelse har han udviklet en forkærlighed for at sætte ord på fodboldens verden, om det så er i form af lyd eller skrift. Således har Lisberg tidligere kommenteret fodboldkampe og optrådt i diverse anerkendte fodboldpodcasts, og han er ligeledes indehaver af Bundesliga-siden “Bulibold.dk”. Eftersom Lisberg i flere år har beskæftiget sig med tysk fodbold qua sin egen side, og dertil har en enorm viden om ligaen og dets spillere, så er det nærliggende, at Lisberg dækker Bundesligaen med en fast rundeoptakt på SpilXperten hver uge. Lisberg er aktuelt bosat i Spanien, og han har et indgående kendskab til det spanske sprog og den spanske liga i det hele taget. Derfor er Lisberg også aktuel på SpilXperten som La Liga-skribent – ligesom han dækker Bundesligaen, dækker han også La Liga med en fast rundeoptakt hver uge. Endelig er Lisberg også aktuel med faste gennemgange, når der er kampe i Champions League, Europa League og Conference League, ligesom han har sit eget blogunivers.

Lisbergs seneste rundeoptakt til Bundesligaen

Herunder finder du de senest udgivet artikel på Bundesligaen skrevet af Nicolai Lisberg.

Lisbergs seneste rundeoptakt til La Liga

Herunder finder du den senest udgivet artikel på La Liga skrevet af Nicolai Lisberg.

Lisbergs seneste rundeoptakt til Champions League

Herunder finder du den senest udgivet artikel på Champions League skrevet af Nicolai Lisberg.

Lisbergs seneste rundeoptakt til Europa League

Herunder finder du den senest udgivet artikel på Europa League skrevet af Nicolai Lisberg.

Lisbergs seneste rundeoptakt til Conference League

Herunder finder du den senest udgivet artikel på Conference League skrevet af Nicolai Lisberg.

Lisbergs Blog

Nicolai Lisberg har sit eget bloggerhjørne på SpilXperten. Her har han muligheden for at skrive om om interessante emner og tendenser fra fodboldens verden. Du kan altid finde Lisbergs seneste blogindlæg nedenfor.

Nicolai Lisberg på sociale medier

Følg Nicolai Lisberg på Twitter: @NicolaiLisberg

På Twitter er Lisberg flittig med tweets omkring Bundesligaen, La Liga og generelle fodboldnyheder.