18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole, og har derigennem taget et semester i Dortmund. Han dækker flere ligaer for SpilXperten.com, og besidder en stor vidensbank omkring diverse ligaer inden for fodboldens verden.

Nicolai Lisberg dækker La Liga, Bundesligaen, Europa League og Champions League på SpilXperten

Nicolai Lisberg er lidt af en blæksprutte inden for fodboldens verden. Igennem sin journalistuddannelse, har han udviklet en forkærlighed for at sætte ord på fodboldens verden, om det så er i form af lyd eller på skrift. Således har Lisberg tidligere kommenteret fodboldkampe, optrådt på diverse anerkendte fodbold podcasts og er ligeledes indehaver af Bundesliga-siden “Bulibold.dk”. Eftersom Lisberg i flere år har beskæftiget sig med tysk fodbold qua sin egen side, og dertil har en enorm viden om ligaen og dets spillere, så var det nærliggende at Lisberg skulle dække Bundesligaen med en fast rundeoptakt hver uge. Senere hen er Lisberg flyttet til Spanien, hvor de spanske talekundskaber og kendskab til La Liga også blev forøget markant. Derfor har Lisberg nu også indtaget rollen som vores La Liga skribent, og dækker ligesom Bundesligaen også La Liga med en fast rundeoptakt hver uge. Som det nok kan mærkes er han en mand, der har fingeren på pulsen mange steder, og derfor var det også nærliggende at han måtte lave de faste skriv på både Champions League og Europa League.


Lisbergs seneste rundeoptakt til Bundesligaen

Lisbergs seneste rundeoptakt til La Liga

Lisbergs seneste rundeoptakt til Champions League

Lisbergs seneste rundeoptakt til Europa League

Nicolai Lisberg på Sociale Medier

Du kan finde Lisberg på hans Twitter @NicolaiLisberg, hvor han er flittig med tweets omkring Bundesligaen, La Liga og generelle fodboldnyheder.

Se alle artikler fra Nicolai Lisberg

1 2 9 10