18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Mike Larsen tager en pause fra ekspertrollen

Vi må desværre meddele at vores stærke ishockey ekspert, Mike Larsen, har valgt at tage en pause fra sin rolle som ekspert på SpilXperten.com. Vi vil gerne understrege at hvis Mike en dag finder lysten igen, så har vi ham naturligvis tilbage i folden igen med det samme. I denne artikel belyser vi nogle af årsagerne til, at Mike har valgt at gå på pause og hvorfor det altid er vigtigt at reflektere over sin betting.

OBS: Denne artikel er skrevet på ønske af Mike, så der ikke var nogen tvivl om, hvorfor han ikke længere poster tips på SpilXperten.com

Profit
30,2
TBP
104,2%
Hitrate
48,6%
173 Tips

Vi takker Mike for denne gang og siger forhåbentlig på gensyn

Mike Larsen er formentlig landets dygtigste ekspert på dansk ishockey, hvor han igennem sit netværk har en ekstrem stor viden om sporten i Danmark. Han er derudover også en yderst rutineret herre i branchen, hvor han har anbefalet spil i et årti.

At Mike stopper er naturligvis super ærgerligt, men når der er brug for en pause til at puste ud, så vil vi aldrig stå i vejen for dette. Vi vil gerne understrege at vi har været utroligt glade for at have Mike som ekspert, og at vi har aftalt med ham, at lige så snart han føler sig klar igen, så er vi klar til at tage imod ham.

Personlige årsager

Mike har igennem dette år været ude for nogle personlige omstændigheder, der har gjort at hans fokus ikke har kunne være på betting. Det har vi på SpilXperten naturligvis fuld forståelse overfor.

Dårlige beslutninger

I og med at Mike ikke har kunne være fuldt til stede, til at følge nyheder, team news, resultater og så videre, har det også medført at ikke alle beslutninger har været korrekte. Mike er meget reflekterende som ekspert, en egenskab vi vægter enormt højt hos ham, og han har i sine efterfølgende gennemgange af kampe kunne se, at kampforløbet ikke har været som forventet.

Fra Mike selv:

“Jeg træffer for tiden de dårlige beslutninger omkring spillene, og jeg har gået spillene igennem efterfølgende (som jeg altid gør), og kan se, at det er dårlig beslutning på dårlig beslutning. Kampene går ikke som jeg havde forventet, og jeg misser nyheder omkring spillere, der bliver klar alligevel, hvilket fik en stor betydning for spillene. At jeg slår lukke odds giver sig selv – uden at det skal lyde arrogant – for dansk ishockey er stadig et lille marked, hvor der ikke skal meget til at flytte odds. Selvom spillet har været et vundet spil, så kan jeg se, at kampbilledet slet ikke matcher det, som jeg havde forventet.”At være ekspert er ikke bare at skrive spiltips

Når man bliver tildelt rollen som ekspert på SpilXperten, så er det ikke bare at sprøjte analyser ud, der hviler et større pres end som så. Vi anbefaler spil i det bedste henseende, at vi forsøger at give en hjælpende hånd med på vejen til de folk, der alligevel godt kunne tænkte sig at have et spil på en given kamp. Derfor sætter vi også en dyd i, at vores eksperter er ekstremt grundige, når de smider spil ud til offentlig skue.

Vi har enorm respekt for at de folk, der følger vores spiltips og placerer deres egne penge. Derfor har vi stor respekt for den beslutning Mike har taget. Han har ikke følt at han har kunnet præstere det niveau der skal til, for at være offentlig ekspert på en side som SpilXperten.

Alle kan have dårlige perioder og tabte spil kan man ikke gøre noget ved, men man kan reflektere over om det man har anbefalet også var gennemarbejdet.

Skriv et svar