18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Michael Rundager

Michael Rundager er en mand med mange kasketter inden for fodboldens verden, men mest kendt er han nok for hans kommentatorrolle.

Derudover har Michael A-Licens som fodboldtræner, og har efter en masse års erfaring inden for trænergerningen, opbygget en massiv forståelse for det taktiske element i fodbolden, hvilket ofte kommer til udtryk i hans skriv.

Michael Rundager dækker Serie A på SpilXperten.com

Efter Michael forlod jobbet som kommentator på Eurosport og dermed MLS, overtog han en rolle som Serie-A kommentator på TV2. En liga som Michael også nærer en stor kærlighed for, og som han har styr på ned til den mindste detalje.

Vi valgte derfor at hente Michael ind som vores faste ekspert, til at dække den italienske liga, Serie A. Han udkommer hver uge med en rundeoptakt til den forestående Serie A runde. Her kommer han med en grundig gennemgang af hver enkel kamp hvor skader, form, taktiske match-ups og anbefalinger rundes. Du vil opleve Michael som en yderst passioneret skribent, der har styr på sit stof.

Du kan finde Michaels seneste Serie A rundeoptakt nedenfor.

Michael Rundager og MLS

Den amerikanske liga, MLS, er voksende i Europa og Danmark, og man har efterhånden fået øje på underholdningsværdien, der er i USA og Canadas bedste fodboldliga. Derfor har vi også valgt, at lade Michael dække MLS, når der skal skrives optakter forud for sæsonstart eller play-off runder.

Der findes formentlig ikke en mand i Danmark, der har lige så godt styr på MLS som Michael Rundager – Og hvis man har spørgsmål til ligaen, så er man altid velkommen til at række ud til Michael.

Du kan finde Michaels seneste MLS-skriv nedenfor.

Michael Rundager på sociale medier

Følg Michael Rundager på Twitter: @MPRundager