18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Månedens Profil: Marts 2021

Hver måned fremhæver SpilXperten “Månedens Profil”. Et ekstra skulderklap til en af vores eksperter, der har klaret det stærkt i den forgangne måned. I artiklen kan man læse lidt om eksperten, hvor han mener hans “edge” ligger, og hvad han har af gode råd til folk, der vil klare sig godt i hans felt.

Månedens Profil: “Benjamin Leander – Leanders Luringer

Bag profilen “Leanders Luringer” gemmer sig vores husekspert, Benjamin Leander. Benjamin har været en del af SpilXperten i flere omgange, men i maj 2019 opgraderede eksperten sit engagment hos os ved at blive Brand Ambassador. Benjamin udkom ugentligt med tre spilforslag på artikelform, indeholdende “Leanders Lette”, “Leanders Listige” og “Leanders Langskud”. Siden lanceringen har vi oplevet stor efterspørgsel på luringerne, og derfor leverer Benjamin nu to ugentlige artikler (mandag og torsdag), hver indeholdende tre spilforslag. Du kan altid finde de aktuelle luringer HER.

Benjamin har også en profil til ekspertpanelet, for nogle gange er der simpelthen for meget godt til, at det hele ikke kan komme med i de faste artikler – det er den profil, som vi hylder i denne omgang. Blot 8 spil i marts blev til 8 ramte og et vanvittigt plus på 38,6 units.

Husk at perioderne for vores eksperter går op og ned, men i sidste ende skulle det gerne give et positivt afkast.

I får her Benjamin Leander

Du kan følge Benjamin på Twitter HER

Mange der har bevæget sig i betting-verdenen har nok hørt om dig før, men kan du kort lige fortælle hvem du er?

Leander: “Flere kender mig måske fra Mediano, hvor jeg har lavet podcast siden marts 2018 som både ekspert, vært og redaktør. Otte måneder forinden havde jeg stoppet min karriere som elitedommer efter præcis 100 kampe i 2. division, 1. division, Superligaen, den finske Ykkönen og den færøske Meistaradeild. Du finder formentlig ikke en værre kombination end betting-entusiast og elitedommer, så jeg trak stikket på min barndomsdrøm om at blive verdens bedste dommer for at hellige mig en anden måde at leve af fodbold på; at spille på det, analysere det og tale om det.”

Du har efterhånden beskæftiget dig med betting i rigtig mange år. Hvordan har rejsen for dig været, og hvordan har du udviklet dig som sportsbetter?

Leander: ”Turbulent er nok den bedste beskrivelse. Jeg har spillet siden dengang man som 10-årig kunne gå op og spille 10 kroner på tre kampe lige på i kiosken, som var minimumskrav dengang i slut-90’erne. Allerede i gymnasietiden havde jeg anlæg til problematisk spilleadfærd og ludomane tendenser, og det har forfulgt mig i mange år op i gennem mine 20’ere. Det var først, da jeg blev gift og fik min søn Samuel, at jeg gjorde op med den destruktive spiladfærd og fik sat det i system. Det vil altid sidde på skulderen af mig, ligesom en tørlagt alkoholiker og trangen til øl, men jeg er et sted, hvor jeg har udelukket mig selv fra online casino og andre ting, der var mit kryptonit dengang for mange år siden, og jeg er utrolig bevidst om egne styrker og svagheder, sådan så jeg, 7-9-13, aldrig nogensinde bringer mig i en problematisk situation igen.

Udover et elendigt 2020, har bettingen overordnet givet meget, meget flotte tal de sidste fem år, naturligvis hjulpet godt på vej af to gange 13 rigtige i Tips til en million.”

Du blev Månedens Profil fordi du i marts lagde 8 spil ud i ekspertpanelet og alle 8 strøg hjem. Odds som 4,22, 6,24 og 4,09 blev ramt! Ligaerne ser dog noget perifere ud – Hvordan kan det være du lige pludselig finder værdi i sådanne ligaer?

Leander: ”Jeg har altid haft et godt øje til de mere perifere ligaer. Du skal være gjort af noget særligt for at excellere i de største ligaer og slå dem over tid, og jeg betragter Premier League, Bundesligaen, La Liga, Serie A og selv Superligaen som de absolut øverst hængende frugter på betting-træet. Man kan sagtens nappe nogle af de lavere hængende frugter i form af spil på Thailand Premier League, cypriotisk fodbold eller European Tour-dartturneringer og stadig lave rigeligt overskud. De bedste spil jeg har sat i min tid som dedikeret spillefugl har været på kenyansk Premier League, Europa League-kvalifikationens 1. runde, de asiatiske U23-mesterskaber, hold-VM i dart og afrikansk Confederations Cup. Der var helt vanvittig info at hente sammenlignet med de store ligaer, hvor Messi ikke kan flække en negl uden det er ude fem minutter efter. Det er ikke tilfældet, hvis man bare går et par niveauer længere ned.”

Hvis du skal give gode råd til folk, der gerne vil optimere deres sportsbetting bedst muligt – Hvad er de så?

Leander: “Betragt sportsbetting som en udøver betragter sin sportsgren. Forbered dig seriøst, søg nye veje at få succes på og vær klar til at give alt i kamp, forstået på den måde, at du gerne skal sidde tilbage med følelsen af, at du sad med et godt spil og ikke kunne gøre ret meget anderledes uanset resultatet af dit spil. Tålmodighed er en dyd, og hvis din fordel mod bookmakeren og det du spiller på er ægte nok, så skal du nok få belønning over tid. Og så er det alfa og omega at spille ud fra et budget. Jeg har altid været dygtig, men også alt for utålmodig i forhold til at gå ekstremt aggressivt til værks med for store indsatser. Jeg spiller stadig hårdt den dag i dag, når jeg ser stor value, men aldrig mere, end at jeg har en indsatstrappe, som fortæller mig hvilket niveau, jeg maksimalt kan gå til.”

Vi har et ekspertpanel fyldt med stærke profiler, men hvem tror du tager tronen som månedens profil næste gang?

Leander: “BettingGuru” er jo SpilXpertens Michael Carrick; driftsikker, bundrutineret og med meget få sløje indsatser. Ham kommer vi aldrig udenom. Den nye esports-ekspert Mumace er dog kommet godt fra land også, så generelt spår jeg en storslået april måned med mange gode spots – især fordi motivationssæsonen begynder at kigge frem mange steder i fodboldverdenen. ”

Skriv et svar